کتاب صوتی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان)
معرفی کتاب صوتی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان)
کتاب صوتی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان) نوشته لورن رابرتس با ترجمه پگاه فرهنگ مهر و گویندگی سحر بیرانوند، خشایار فیروزی و نیما منصوریان توسط نشر داهی منتشر شده است. این کتاب صوتی شنونده را به دنیایی پر از تبعیض، قدرتهای ماورایی و مبارزه برای بقا میبرد؛ جایی که مرز میان برگزیدگان و آدمهای معمولی با خشونت و سرنوشت تلخ ترسیم شده است. نسخهی صوتی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب صوتی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان)
کتاب ناتوان به قلم لورن رابرتس، نویسندهی پرفروش نیویورک تایمز، در سال ۲۰۲۳ منتشر شد و نخستین جلد از مجموعهی سهگانهی ناتوان در ژانر فانتزیِ رمانتیک محسوب میشود. این کتاب که در ابتدا بهصورت خودانتشار منتشر شد و سپس توسط انتشارات سایمون اند شوستر بازنشر گشت، بهسرعت به پدیدهای جهانی بدل شد و مجموع فروش این سهگانه را به بیش از پنج میلیون نسخه رساند.
رابرتس که خود در میشیگان زندگی میکند، مجموعهی ناتوان را در فضایی خلق کرده که پس از یک بیماری همهگیر به نام «طاعون»، بخشی از بازماندگان به قدرتهای جادویی دست یافتهاند («برترها») و بقیه که «عادیها» هستند، به حاشیه رانده شده و شکار میشوند. داستان با ترکیبی از مسابقات مرگبار، عشق ممنوعه و رازهای پنهان، به کاوش در مضامینی چون قدرت، هویت و بقا میپردازد.
خلاصه داستان صوتی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
پِیدین گری، دختری «عادی» که در یتیمخانهای در شهر لوتِیر بزرگ شده، برای نجات جان خود و دوستش، خود را بهعنوان یک «روانخوان» جعل کرده و در آزمونهای گزینش شرکت میکند. این آزمونها که هر سال برای یافتن «برترینِ برترها» برگزار میشود، شامل سه مرحلهی مرگبار است و پِیدین باید در آنها با «برترهای» واقعی رقابت کند، بدون آنکه قدرت واقعی داشته باشد.
کای آزر، شاهزاده و قاتل سلطنتی، یکی از داوران آزمون است و پس از برخوردی در بازار، به پِیدین علاقهمند میشود. او که از راز پِیدین بیخبر است، بهتدریج به او نزدیکتر میشود و میان آنها رابطهای عاشقانه شکل میگیرد که در دنیایی که «عادیها» و «برترها» اجازهی عشق به یکدیگر را ندارند، بسیار خطرناک است. داستان با پیچشهای متعدد و پایانی که بسیاری از خوانندگان آن را «غافلگیرکننده و دردناک» توصیف کردهاند، به اوج خود میرسد و زمینه را برای جلد دوم، بیپروا، فراهم میکند.
چرا باید کتاب صوتی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان) را بشنویم؟
کتاب ناتوان با فضاسازی منحصربهفرد و روایت چندصدایی، شنونده را به دنیایی میبرد که در آن قدرت، تبعیض و بقا در هم تنیده شدهاند. این کتاب صوتی نهتنها داستانی پرکشش و پرحادثه ارائه میدهد، بلکه دغدغههایی مانند هویت، دوستی، شجاعت و مبارزه با سرنوشت را بهتصویر میکشد. شخصیتهای اصلی با ضعفها و آرزوهای انسانی خود، امکان همذاتپنداری را برای شنونده فراهم میکنند و روایت پرجزئیات، فضای زاغهها و قصر را بهشکلی ملموس و زنده به گوش میرساند.
شنیدن کتاب صوتی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
شنیدن این کتاب به علاقهمندان داستانهای فانتزی تیره، نوجوانان و جوانانی که به روایتهای چندلایه و شخصیتمحور علاقه دارند و کسانی که دغدغههایی مانند تبعیض، هویت و مبارزه با سرنوشت را دنبال میکنند پیشنهاد میشود.
درباره لورن رابرتس
لورن رابرتس (متولد ۲۰۰۲) نویسندهی شمارهیک پرفروش نیویورک تایمز و نویسندهی بینالمللی سهگانهی بیقدرت است. او که تمام عمرش را در میشیگان گذرانده، از همان کودکی به داستانهای فانتزی و شخصیتهای شوخطبع علاقه داشت و بیقدرت را در سن نوزدهسالگی نوشت. رابرتس در مصاحبهای گفته است: «من همیشه عاشق داستانهایی بودم که در آنها شخصیتهای معمولی وارد موقعیتهای فوقالعاده میشوند». از دیگر آثار او میتوان به بیپروا، بیباک و ترسناک اشاره کرد.
جوایز و افتخارات کتاب
- پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز
- پرفروشترین کتاب ساندی تایمز
- فروش بیش از پنج میلیون نسخه از کل سهگانه
- ترجمه به بیش از ۴۰ زبان زندهی جهان
بخشی از کتاب ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان)
«مایعی غلیظ و داغ روی بازویم سُر میخورد. خون. جالب است؛ به خاطر ندارم پیشاز اینکه مشتم به صورتِ نگهبان اصابت کند، شمشیرش روی دستم فرود آمده باشد. بهرغم سرعتی که در مبارزه داشت، ظاهراً نتوانست زودتر از مشتِ راست من که به فکش اصابت کرد جاخالی بدهد. دودهٔ بخاری بینیام را میسوزاند و مجبور میشوم دستِ کثیفم را روی آن بگذارم تا جلوی عطسهام را بگیرم. اگر اینطوری گیر بیفتم واقعاً رقتانگیز خواهد بود. وقتی مطمئن میشوم بینیام من را به آدمهای کلهگندهای که در زیر محل اختفایِ من کمین کردهاند، لو نمیدهد، دستم را دوباره روی دیوار چرکمردهای که درحالحاضر کمرم را به آن تکیه دادم میگذارم و پاهایم را مقابلم به دیوار تکیه میدهم. نفس عمیقی میکشم و بینیام دوباره پر از دوده میشود. بعد بهآرامی دوباره شروع به بالارفتن میکنم. حالا دیگر پاهایم نیز تقریباً بهاندازهٔ بینیام میسوزند. بااینحال بدنم را وادار میکنم همانطور که مانع از عطسهکردنم میشود، همچنان پیشروی کند. فکرش را نمیکردم امروز بعدازظهر را با بالارفتن از دودکش بگذرانم. کمبود فضا باعث شده خیس عرق بشوم. پیشاز اینکه راهم را تا بالای دالانِ تنگ پیدا کنم، ترسم را فرومیدهم. بااشتیاق میخواهم از این دیوارهای چرک و پر از دوده خلاص شوم و شب پرستاره را ببینم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب صوتی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان) و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب صوتی
| مجموعه و فروست | ناتوان نشر داهی |
| برچسب | پرفروشهای نیویورک تایمز، ادبیات ایالات متحده آمریکا |
| نسخۀ الکترونیکی | خرید کتاب الکترونیکی ناتوان (کتاب اول مجموعه ناتوان) |
نظر شما دربارهٔ این کتاب صوتی
به نظر من گوش دادن به فایل صوتی یک کتابی که صداپردازی عالی ای هم داره باعث میشه ما از شخصیت ها با صدایی زیبا و لحنی ذوست داشتنی یاد کنیم و ارزش خریدنش رو داره 💐
واقعا از شنیدنش لذت بردم گوینده ها ، موسیقی ، صداهای بک گراند همه چی عالی بود ، اما چیزی که بنظرم میتونست به یه نقطه قوت دیگه ای براش تبدیل بشه این بود که موقع مکالمات صدا پیشه ها...بیشتر
لطفا بقیه جلدها رو هم صداگذاری کنید
بی صبرانه منتظر شنیدن نسخه بعدی هستم
کتاب واقعا عالی بود داستان عاشقانه خیلی منسجم و روان که با خوانش فوق العاده خوب گویندگان بی نظیرش همراه شده . بی صبرانه متطر نسخه صوتی سایر جلد ها هستم🥹😍😍
اصلا صداشون خوی نیست چرا انقدر با ناله کتاب رو میخونن؟؟؟
کتاب بی نظیری بود
من کتاب صوتیشو خریدن واقعا عالی البته من کتابشم دارم برای این که باحال تر باشه کتاب صوتیشم خریدم وقعا مرسی از طاقچه عزیز
در این کتاب نبرو و عشق و شاید یکم خشم و انتقام در کنار هم قرار گرفتن و بنظرم خیلییی ترکیب قشنگ و خوندنی بود
من این کتابو هم خوندم هم به صوتش گوش کردم به نظر من لذت این کتاب اینه که خودت بخونی
حقیقتا فوق العاده بود واقعا خوشم اومد هم صداگذاری هم گویندگی گوینده ها عالی بود داستان هم که نگم فوق العاده واقعا منتها مشکلم اینه که کتاب های بعدیش که بی پروا و بی باک باشن چرا صوتی نشدنننن :))))...بیشتر
صدای کای و صدای پیدین عالی بود درسته که طولانی است ولی خیلی خوبه و وقتی گوش میکنم کتاب رو انگار توی یه دنیای دیگه هستم💕✨
عالیههههههه ژانر ش یکم جنگی طوره به نظر من بهترین رمان جنگی ترجمه شده ستتتتت
عالیه اگر تویه قسمت هایی که کای صحبت میکنه صدای گوینده پیدین بود عالی تر میشد صدایی که توی قسمت های کای صدای پیدین رو در میاره اصلا احساسات رو به خوبی منتقل نمیکنه صدای پس زمینه و همه چیز...بیشتر
کتاب خیلی جذابیه