کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم لوسی اسکور + دانلود نمونه رایگان

ویراستار:سارا بحری
امتیاز
۲.۶از ۱۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم

کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم (Things we hide from the light) نوشته لوسی اسکور و ترجمه فاطمه شهابی نژاد و ویراسته سارا بحری، رمانی در باب زندگی، زخم‌ها و پیوندهای انسانی در شهری کوچک را به تصویر می‌کشد. این رمان که در سال ۱۴۰۴ توسط نشر کتاب کوله‌پشتی منتشر شده، با ژانر عاشقانه و رازآلود، به‌سراغ شخصیت‌هایی رفته است که با گذشته‌ای پر از درد و راز می‌کوشند راهی برای بازگشت به زندگی و امید بیایند. محوریت داستان حول رئیس‌پلیس ناکماوت، نَش مورگان و زنی به نام لینا می‌چرخد که هر دو با زخم‌هایی از گذشته و چالش‌هایی تازه روبه‌رو هستند. رمان با نگاهی به روابط انسانی، آسیب‌های روانی و تلاش برای ترمیم خود، فضایی ملموس و صمیمی خلق کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم اثر لوسی اسکور

کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم به قلم لوسی اسکور، رمانی شخصیت‌محور است که در یک شهر کوچک آمریکایی می‌گذرد. این رمان با تمرکز بر زندگی نَش مورگان، رئیس‌پلیس زخمی و افسرده و لینا، زنی مستقل و جست‌وجوگر، به بررسی تأثیرات زخم‌های روانی، فقدان و تلاش برای بازسازی هویت فردی پرداخته است. داستان با زاویه‌دید متناوب میان نَش و لینا پیش می‌رود و هر فصل، بخشی از دنیای درونی و بیرونی این دو شخصیت را آشکار می‌کند. فضای رمان آمیخته به طنز، تلخی، امید و روابط پیچیده‌ی خانوادگی و اجتماعی است. حضور شخصیت‌های فرعی مانند اعضای خانواده‌ی مورگان، همکاران پلیس و اهالی شهر به غنای روایت افزوده و تصویر کاملی از جامعه‌ای کوچک و پر از رمزوراز ارائه داده است. لوسی اسکور در این کتاب با نگاهی جزئی‌نگرانه و انسانی به موضوعاتی همچون آسیب‌های پس از حادثه، نقش خانواده، دوستی و عشق پرداخته است.

خلاصه داستان چیزهایی که از نور پنهان می کنیم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان با نَش مورگان، رئیس‌پلیس شهری کوچک آغاز می‌شود که پس از تیرخوردن در جریان پرونده‌ای جنایی با زخم‌های جسمی و روانی دست‌وپنجه نرم می‌کند. او که حافظه‌اش از شب حادثه ناقص مانده، درگیر احساس پوچی و بی‌حسی شده و می‌کوشد نقش حرفه‌ای خود را حفظ کند؛ درحالی‌که درونش تهی است. ورود مأموران فدرال و پیگیری پرونده‌ی دانکن هوگو، مجرم فراری، فشار مضاعفی بر او وارد می‌کند. لینا، زنی مستقل و مرموز، به شهر بازمی‌گردد و همسایه‌ی نَش می‌شود. لینا نیز با گذشته‌ای پر از راز و مأموریتی پنهان می‌کوشد سرنخی برای پرونده‌ای بیابد. رابطه‌ی نَش و لینا ابتدا بر پایه‌ی کنجکاوی و جاذبه‌ای متقابل شکل می‌گیرد و به‌تدریج با همدلی، شوخ‌طبعی و تلاش برای ترمیم زخم‌های قدیم عمق می‌یابد. حضور خانواده، دوستان و اهالی شهر فضا را گرم و پرجنب‌وجوش می‌کند. در کنار روایت عاشقانه، جست‌وجوی حقیقت، مواجهه با ترس‌ها و بازسازی اعتماد به خود و دیگران محورهای اصلی رمان را شکل داده‌اند. ماجرای نجات سگی ولگرد، تلاش برای بازگشت به زندگی عادی و کشف رازهای پنهان به‌تدریج شخصیت‌ها را به‌سوی تغییر و پذیرش سوق می‌دهد.

چرا باید کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم را بخوانیم؟

کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم با ترکیب فضای معمایی، عاشقانه و طنز، تجربه‌ای دیگر از داستان‌های شهری کوچک را ارائه داده است. رمان حاضر نه‌تنها به زخم‌های پنهان و آسیب‌های روانی شخصیت‌ها می‌پردازد، بلکه با نمایش روابط انسانی، دوستی و خانواده، تصویری ملموس و چندوجهی از زندگی معاصر ترسیم می‌کند. این کتاب برای کسانی که به‌دنبال رمانی معاصر با لایه‌های روان‌شناختی، روابط پیچیده و امید به ترمیم و شروع دوباره هستند، خواندنی است. همچنین طنز و شوخ‌طبعیِ موقعیت‌های دشوار این اثر، فضای کتاب را از تلخی صرف دور کرده و آن را خواندنی‌تر ساخته است.

این کتاب به دوستداران رمان‌های عاشقانه‌ی معاصر، دوستداران آثار داستانیِ شخصیت‌محور و کسانی که با موضوعاتی مانند آسیب‌های روانی، بازسازی روان پس از بحران و روابط خانوادگی درگیر هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین کتاب حاضر به کسانی که به‌دنبال داستان‌هایی با فضای شهری کوچک و روابط انسانی پیچیده هستند، توصیه می‌شود.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

booksandbluess.co.in: در کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم علاوه‌بر عناصر عاشقانه، یک معما نیز برای حل‌کردن وجود دارد. این معما مربوط به کسی است که مسئول تیراندازی به شخصیت نَش مورگان (رئیس‌پلیس) بوده است. این خط فرعی گاه کاملاً به پس‌زمینه می‌رود و تمرکز اصلی روی داستان عاشقانه است. لحظات عاشقانه‌ی نَش مورگان و لینا بسیار جذاب است؛ به‌ویژه وقتی به یکدیگر اعتماد و درباره‌ی گذشته‌ی خودشان صحبت می‌کنند و دیوارهای بینشان شروع به فروریختن می‌کند. در نیمه‌ی دوم کتاب حاضر، بحث‌ها و گفت‌وگوهای نش و لینا و برقراری ارتباط مؤثر بین آن‌ها به‌عنوان یک زوجْ دوست‌داشتنی است. از خواندن این رمان بسیار لذت بردم. نگارش ساده است، اما دینامیک شخصیت‌ها بسیار سرگرم‌کننده است.

درباره لوسی اسکور

لوسی اسکور (Lucy Score)، نویسنده‌ی پرفروش فهرست‌های نیویورک تایمز و یو‌اس‌ای تودی، در پنسیلوانیا و در خانواده‌ای علاقه‌مند به کتاب به دنیا آمد. از کودکی با دنیای کتاب انس گرفت. تحصیلات خود را در رشته‌ی روزنامه‌نگاری به پایان رساند. پس از چند تجربه‌ی شغلی ناموفق، وارد دنیای نویسندگی شد. آثار لوسی اسکور، به‌ویژه رمان‌های عاشقانه‌ی او، با طنز و حس عمیق خود خوانندگان را مجذوب کرده و میلیون‌ها نسخه از کتاب‌هایش در سراسر جهان به فروش رفته و به بیش از ۳۰ زبان ترجمه شده‌اند. سبک نویسندگی لوسی اسکور را ترکیبی از داستان‌های عاشقانه‌ی دلنشین، شخصیت‌های وفادار و لحظات خنده‌آور دانسته‌اند که باعث شده طرفداران پرشوری در سراسر جهان داشته باشد. شهرت او نه‌تنها به‌سبب موفقیت‌های تجاری، بلکه به‌خاطر رابطه‌ی نزدیک و صمیمی او با خوانندگانش بوده است که با وفاداری از شخصیت‌های کتاب‌هایش حمایت می‌کنند. لوسی اسکور نمونه‌ای برجسته از نویسنده‌ای است که با پشتکار و خلاقیت، توانسته علایق شخصی و استعدادهای خود را به حرفه‌ای جهانی تبدیل کند و همزمان لحظاتی سرشار از طنز، عشق و احساس را برای مخاطبانش پدید آورد؛ آنچه او را به یکی از محبوب‌ترین نویسندگان رمان عاشقانه در سطح بین‌المللی تبدیل کرده است. کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم (Things we hide from the light) اثر اوست.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم نامزد جایزه‌ی «بهترین رمانتیک» در بخش جوایز انتخاب گودریدز (۲۰۲۳) بوده است.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

نسخه‌ی انگلیسی این رمان با عنوان Things we hide from the light توسط نشرهای ماهوت، الماس سرخ و معیار علم‏‫ روانه‌ی بازار کتاب ایران شده است.

بخشی از کتاب چیزهایی که از نور پنهان می کنیم

«بسیارخب، حتی شخصیت جسور و بی‌ملاحظهٔ من هم می‌دانست که این پیشنهاد اصلاً فکر خوبی نیست. درست به همان اندازه که خوردن پنیر موتزارلا واقعاً برایم بود. اما در هر دو مورد نمی‌توانستم خوددار باشم. «نَش، اصلاً فکر خوبی نیست.»

گفت: «گوش کن چی می‌گم، من به‌قدری خسته‌ام که نای هیچ کاری ندارم.»

سرد و بی‌روح گفتم: «این حرف رو قبلاً هم شنیدم.»

«خیلی‌خب. پس گوش کن، هربار که نزدیک منی همه‌چی خیلی بهتره. وقتی تو نزدیکمی، راحت‌تر می‌تونم نفس بکشم و کمتر این احساس می‌آد سراغم که زندگی کردن سخته و مثل نمک پاشیدن روی زخمیه که هیچ‌وقت خوب نمی‌شه. تو اون حس سرما و تاریکی رو ازم دور می‌کنی و بهم انگیزه می‌دی که بخوام زندگی کنم.»

«لعنت بهش، نَش! چطور می‌تونم در عین مسئولیت‌پذیری حرف‌هات رو رد کنم؟»

لبخند نصفه‌نیمه و بی‌جانی که زد کاملاً تسلیم شدم. من به او باور داشتم، چون از آن دسته مردهایی بود که حقیقت را بر زبان می‌آورند و حالا تمام حرف‌هایش حقیقت بودند.»

shabnam_sh
۱۴۰۴/۱۱/۰۵

خیلی دوست داشتنی و جذاب بود..پر از عشق و دوستی ..موقع خوندن این کتاب حال خوبی داشتم به همه کسایی که داستان های عاشقانه دوست دارن پیشنهاد می کنم

بریده‌هایی از کتاب

اگر انتظاراتتان از آدم‌ها را کاهش دهید، به‌طورقطع بیشتر احساس آسودگی می‌کنید.
pantea.yazdani
«هیچ‌کس اولش خوب نیست. هیچ‌کس برای شروع رابطه استعداد ذاتی نداره. همه باید یاد بگیرن چطوری شرایطشون رو بهتر کنن. این شامل کلی تمرین، بخشش و آسیب‌پذیری می‌شه.»
وقتی چیزی برای خندیدن وجود نداره باز هم بخند
pantea.yazdani
مسئول دوران کودکیت نیستی، ولی وقتی بزرگ شدی مسئول تمام کنش‌ها و واکنش‌هات خودتی.»
pantea.yazdani
«آسیب‌پذیری به معنی ضعف نیست. یعنی تو این‌قدر به قدرت خودت اعتماد داری که می‌دونی می‌تونی از پس درد کشیدن بربیای. در واقع خالص‌ترین نوع قدرتمندیه.»
pantea.yazdani
«گاهی نیازی نیست زیاد نکات منفی و مثبت چیزی رو بسنجی، چون احساست بهت می‌گه جواب درست چیه.»
pantea.yazdani
گاهی جسم آدم چیزهایی رو حس می‌کنه که هم قلب و هم عقل از فهمش عاجزن. این احساس حقیقت محضه. احساسات آدم هیچ‌وقت اشتباه نمی‌کنن
pantea.yazdani
«تنها راهی که می‌تونی بفهمی این آدم برات مناسبه یا نه اینه که دقیقاً طوری باهاش رفتار کنی که انگار نیمهٔ گم‌شدهٔ توئه. اون‌وقت خودش تصمیم می‌گیره ارزشی رو که بهش دادی بپذیره یا نه. دیگه بستگی به خودت داره که بخوای بهش این فرصت رو بدی که تو روی توی زندگیش داشته باشه یا نه.»