کتاب زن در برابر زن فیلیس چسلر + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب زن در برابر زن

کتاب زن در برابر زن

معرفی کتاب زن در برابر زن

کتاب الکترونیکی «زن در برابر زن (ناگفته‌هایی در روابط زنان)» نوشتهٔ «فیلیس چسلر» با ترجمهٔ «فریده همتی» و «ساغر عقیلی» اثری در حوزهٔ روان‌شناسی و مطالعات زنان است که توسط انتشارات لیوسا منتشر شده است. این کتاب به بررسی ابعاد کمترگفته‌شدهٔ روابط میان زنان می‌پردازد و با تکیه بر پژوهش‌های گسترده و مصاحبه‌های متعدد، به رفتارهای پنهان و آشکار زنان نسبت‌به یکدیگر می‌نگرد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زن در برابر زن اثر فیلیس چسلر

کتاب «زن در برابر زن» اثری است که «فیلیس چسلر»، استاد روان‌شناسی و مطالعات زنان، در آن به موضوعی می‌پردازد که اغلب در سایه مانده است؛ رفتارهای خصمانه، رقابتی و گاه آسیب‌زنندهٔ زنان نسبت‌به یکدیگر. این کتاب حاصل بیش از بیست سال تحقیق، مصاحبه با صدها زن از فرهنگ‌ها و طبقات مختلف و بررسی منابع متعدد است. «چسلر» با نگاهی انتقادی و بی‌پرده، به بررسی ریشه‌های روان‌شناختی و اجتماعی این رفتارها می‌پردازد و تلاش می‌کند تصویری واقع‌گرایانه از روابط زنان ارائه دهد؛ تصویری که هم نقاط قوت و هم نقاط آسیب‌پذیر این روابط را نشان می‌دهد.

کتاب «زن در برابر زن» در دوره‌ای نوشته شده که جنبش‌های برابری‌طلبانهٔ زنان در اوج بودند و بسیاری از فعالان این حوزه طرح چنین موضوعاتی را تابو می‌دانستند. بااین‌حال، «فیلیس چسلر» با اتکا به داده‌های پژوهشی و روایت‌های شخصی، سکوت دربارهٔ این بخش از واقعیت را می‌شکند و به مخاطب نشان می‌دهد که زنان نیز مانند مردان می‌توانند همدست، رقیب، حامی یا حتی آسیب‌رسان به یکدیگر باشند.

خلاصه کتاب زن در برابر زن

پیام اصلی کتاب «زن در برابر زن» این است که روابط میان زنان، برخلاف تصور رایج، همواره سرشار از همدلی و حمایت نیست و در بسیاری از موارد، رقابت، حسادت، پرخاشگری و حتی رفتارهای آسیب‌زننده در آن دیده می‌شود. «چسلر» با بررسی نمونه‌های تاریخی، مردم‌شناختی و روان‌شناختی نشان می‌دهد که زنان در جوامع مختلف و در موقعیت‌های گوناگون، هم می‌توانند برای یکدیگر پناه و تکیه‌گاه باشند و هم منشأ رنج و طرد. او به رفتارهایی مانند غیبت، شایعه‌پراکنی، طرد اجتماعی، حسادت و رقابت در محیط‌های خانوادگی، کاری و اجتماعی می‌پردازد و ریشه‌های این رفتارها را در ساختارهای فرهنگی، اجتماعی و حتی زیستی جست‌وجو می‌کند.

کتاب تأکید می‌کند که پذیرش وجود این رفتارها اولین گام برای تغییر و بهبود روابط زنان است و راهکارهایی برای مواجههٔ سالم‌تر با این واقعیت‌ها ارائه می‌دهد. «چسلر» همچنین به نقش انتظارات اجتماعی، کلیشه‌های جنسیتی و فشارهای فرهنگی در شکل‌گیری این رفتارها اشاره می‌کند و از زنان دعوت می‌کند تا با پذیرش واقعیت و گفت‌وگو، مسیر همدلی و همکاری را هموارتر کنند.

چرا باید کتاب زن در برابر زن را خواند؟

این کتاب با رویکردی پژوهش‌محور و صادقانه، به یکی از موضوعات کمترمطرح‌شده در حوزهٔ روابط انسانی می‌پردازد و مخاطب را با لایه‌های پنهان و پیچیدهٔ روابط زنان آشنا می‌کند. مطالعهٔ آن می‌تواند به درک بهتر ریشه‌های تعارض، رقابت و حتی همدلی میان زنان کمک کند و فرصتی برای بازنگری در انتظارات و باورهای رایج دربارهٔ جنسیت و روابط هم‌جنس فراهم آورد. همچنین کتاب راهکارهایی برای بهبود کیفیت روابط زنانه و عبور از چرخه‌های آسیب‌زننده ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب زن در برابر زن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی اجتماعی، مطالعات زنان، فعالان حوزهٔ برابری جنسیتی و هر کسی که دغدغهٔ شناخت عمیق‌تر روابط انسانی، به‌ویژه روابط میان زنان را دارد، مناسب است. همچنین برای کسانی که در محیط‌های زنانه با چالش‌هایی مانند رقابت، حسادت یا طرد اجتماعی مواجه‌اند می‌تواند راهگشا باشد.

بخشی از کتاب زن در برابر زن

«هیچ‌وقت شنیده‌اید که یک زن چطور به مستخدمش پرخاش می‌کند و به او زور می‌گوید، و بعد، وقتی مهمانی از راه می‌رسد، تبدیل به زن دیگری می‌شود؛ یک زن دوست‌داشتنی؟ یا دیده‌اید که فروشندهٔ زن، همزمان، چه رفتار پرجاذبه‌ای با مشتریان مرد دارد و با چه بی‌تابی و پرخاشی با مشتری‌های زن برخورد می‌کند؟

اغلب زنان اعتنایی به این بی‌حرمتی‌ها ندارند، یا آنها را کوچک جلوه می‌دهند و به همین دلیل، اجازه نمی‌دهند این رفتارها به سطح خودآگاه برسند. آیا من نیز در زمینهٔ رفتار غیرانسانی با دیگر زنان، گناهکار نیستم؟ البته که هستم. همان‌طور که جودی گران شاعر می‌نویسد: «من در مقابل عملکردهای مبتذل (در حق زنان) متعهدم؛ بیشتر این عملکردها ناشی از قصور و کوتاهی من هستند. من زنانِ (به‌حق) خودکشی کرده‌ای را دیده‌ام که در مقابل چشمانم، زیر گوشم، زیر دستانم مرده‌اند، زیرا من نتوانسته‌ام برای آنان کاری کنم.»»

شاعران فارسی زبان؛ جلد پنجم
احمد علامه فلسفی
راهنمای والدین در مشکلات یادگیری
پیتر وست وود
معناشناسی رنج و سختی در قرآن کریم
زینب سادات قوام
فناوری اطلاعات در مقیاس جهانی
پیتر آ. های
دربار درخشان (کتاب سوم؛ دریای زمردین)
ریچل مید
راهنمای کامل بازاریابی و فروش دیجیتال برای کسب و کارهای کوچک
فرید پارسایی
خرس و عسل
مصطفی رحماندوست
جاده‌ مورفیوس (کتاب سوم؛ خونزار)
دی. جی. مک هیل
به خونسردی
ترومن کاپوتی
شبانه ها در غیاب احمد شاملو
سیدعلی صالحی
تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران (جلد دوم)
علی اکبر فرهنگی
به من میگن کرگدن