کتاب کی؟ دنیل اچ. پینک + دانلود نمونه رایگان

کتاب کی؟

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کی؟

معرفی کتاب کی؟

کتاب الکترونیکی «کی؟ (رازهای علمی زمان‌بندی عالی)» نوشتهٔ «دانیل اچ پینک» و ترجمهٔ نگار وفایی توسط انتشارات باران خرد منتشر شده است. این اثر با نگاهی علمی و پژوهشی به موضوع زمان‌بندی در زندگی روزمره می‌پردازد و تلاش می‌کند با تکیه بر یافته‌های روان‌شناسی، زیست‌شناسی و علوم رفتاری، به مخاطب نشان دهد که چگونه انتخاب زمان مناسب برای انجام کارها می‌تواند بر موفقیت و سلامت تأثیر بگذارد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کی؟

«کی؟» اثری است که در آن «دانیل اچ پینک» با رویکردی پژوهش‌محور به بررسی اهمیت زمان‌بندی در تصمیم‌گیری‌های روزمره و حرفه‌ای می‌پردازد. کتاب در سال‌های اخیر و در دورانی نوشته شده که توجه به بهره‌وری و سلامت روانی در زندگی و کار اهمیت بیشتری یافته است. نویسنده با بهره‌گیری از مطالعات گسترده در حوزه‌های مختلف مانند اقتصاد رفتاری، روان‌شناسی، زیست‌شناسی و حتی تحلیل داده‌های شبکه‌های اجتماعی، تلاش می‌کند الگوهای پنهان در رفتارهای روزانه انسان‌ها را آشکار کند. کتاب به جای تمرکز صرف بر «چگونه»، به پرسش «چه زمانی» می‌پردازد و نشان می‌دهد که زمان انجام کارها، از تصمیمات مهم گرفته تا فعالیت‌های ساده روزمره، می‌تواند نتایج متفاوتی به همراه داشته باشد. «کی؟» با مثال‌های متنوع از زندگی واقعی، پژوهش‌های علمی و روایت‌های تاریخی، تصویری از اهمیت زمان‌بندی در موفقیت فردی و جمعی ارائه می‌دهد و در هر فصل، راهنمایی‌هایی عملی برای بهبود زمان‌بندی در اختیار مخاطب می‌گذارد.

خلاصه کتاب کی؟

پیام اصلی کتاب «کی؟» این است که زمان‌بندی، برخلاف تصور رایج، امری تصادفی یا صرفاً وابسته به سلیقه نیست، بلکه علمی پشت آن نهفته است. نویسنده با بررسی ریتم‌های زیستی بدن انسان، نشان می‌دهد که هر فرد در طول شبانه‌روز سه مرحلهٔ اوج، افت و جهش دوباره را تجربه می‌کند و این چرخه‌ها بر توانایی شناختی، احساسی و حتی اخلاقی تأثیر می‌گذارند. کتاب توضیح می‌دهد که انجام کارهای تحلیلی و نیازمند تمرکز در ساعات اوج، و کارهای خلاقانه یا بینشی در زمان‌های افت یا جهش، می‌تواند بازدهی را افزایش دهد. همچنین به تفاوت‌های فردی در تیپ‌های زمانی (چکاوک‌ها، جغدها و سومین پرنده) اشاره می‌شود و راهکارهایی برای شناسایی و بهره‌برداری از این تفاوت‌ها ارائه می‌گردد. «کی؟» با مثال‌هایی از حوزه‌های آموزش، پزشکی، ورزش و کسب‌وکار نشان می‌دهد که حتی تصمیمات مهم در دادگاه‌ها یا جلسات کاری نیز تحت تأثیر زمان‌بندی قرار دارند. در نهایت، کتاب با ارائهٔ تمرین‌ها و راهنماهایی برای بهبود زمان‌بندی، مخاطب را به آگاهی بیشتر نسبت به ریتم‌های شخصی و اجتماعی دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب کی؟ را خواند؟

این کتاب با اتکا به پژوهش‌های علمی و مثال‌های ملموس، به مخاطب کمک می‌کند تا الگوهای زمانی بدن و ذهن خود را بهتر بشناسد و با تنظیم زمان انجام کارها، بهره‌وری و رضایت بیشتری را تجربه کند. «کی؟» نه‌تنها به اهمیت زمان‌بندی در موفقیت فردی می‌پردازد، بلکه نشان می‌دهد چگونه انتخاب زمان مناسب می‌تواند بر سلامت، تصمیم‌گیری و حتی روابط اجتماعی تأثیرگذار باشد. خواندن این کتاب فرصتی است برای بازنگری در عادت‌های روزمره و یافتن راه‌هایی برای هماهنگی بیشتر با ریتم طبیعی بدن و زندگی.

خواندن کتاب کی؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ بهبود بهره‌وری، مدیریت زمان، سلامت روان و جسم یا تصمیم‌گیری‌های بهتر در زندگی شخصی و حرفه‌ای دارند. همچنین برای مدیران، معلمان، دانش‌آموزان، کارآفرینان و هر کسی که به دنبال راه‌هایی برای ارتقاء کیفیت زندگی و کار خود است، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب کی؟

- فصل ۱: الگوی ناپیدا زندگی روزانه به بررسی ریتم‌های زیستی بدن، تغییرات روحی و عملکرد انسان در ساعات مختلف روز می‌پردازد و تفاوت تیپ‌های زمانی (چکاوک، جغد و سومین پرنده) را شرح می‌دهد.- فصل ۲: بعدازظهرها و قاشق‌چایخوری دربارهٔ اهمیت زنگ تفریح، ناهار و خواب نیمروزی در بازیابی انرژی و کاهش خطاهای شناختی و اخلاقی بحث می‌کند.- فصل ۳: شروع‌ها به نقش شروع‌های تازه، زمان مناسب برای آغاز پروژه‌ها و تأثیر آن بر موفقیت می‌پردازد.- فصل ۴: نقاط میانی به چالش‌ها و فرصت‌های موجود در میانهٔ مسیرها و پروژه‌ها اشاره دارد و راهکارهایی برای حفظ انگیزه ارائه می‌دهد.- فصل ۵: پایان‌ها اهمیت پایان‌بندی، تأثیر آن بر حافظه و رضایت و زمان مناسب برای اتمام کارها را بررسی می‌کند.- بخش سوم: هم‌زمانی و اندیشیدن به مفهوم هماهنگی زمانی در گروه‌ها و جوامع و روش‌های ارتقاء احساس تعلق و هم‌افزایی می‌پردازد.در پایان هر فصل، «کتابچهٔ راهنمای هکران زمان» ارائه می‌شود که شامل تمرین‌ها و نکات عملی برای بهبود زمان‌بندی است.

بخشی از کتاب کی؟

«زندگی ما از چرخه‌ی بی‌پایان تصمیم‌گیری برای وقت و زمان انجام امور مختلف تشکیل شده است. مثل چه زمان تغییر شغل بدهیم، خبر بد را برسانیم، به کلاس برویم، به ازدواجمان خاتمه دهیم، برای دویدن برویم، درباره‌ی کار یا شخصی به‌طور جدی تصمیم بگیریم؛ اما بیشتر این تصمیمات بر اساس بانلاق پرحرارت، حدس و گمان شکل می‌گیرند. من نشان خواهم داد که زمان‌بندی حقیقتاً یک دانش است. یک بدن نوظهور که دارای چندین صورت می‌باشد. تحقیقات چندجانبه که نوعی بینش جدید را درباره‌ی وضعیت انسان ارائه می‌دهد و رهنمودهای کاربردی را در زمینه‌ی کارهای هوشمندانه‌تر و زندگی بهتر در اختیار ما قرار می‌دهد.به یک کتاب‌فروشی بروید، قفسه‌هایی پر از کتاب‌های مختلف درباره‌ی چگونگی تاثیر گذاشتن، برنده شدن تا چگونه یک ماهه زبان فیلیپینی یاد گرفتن را خواهید دید. تمام این عنوان‌ها شما را به سمت «چگونگی» انجام کاری هدایت می‌کنند. حال به یک ژانر جدید بیندیشید. کتابی که شما را به سمت «چه زمان» سوق می‌دهد.در طی دو سال گذشته من به همراه دو محقق به مطالعه و تحلیل بیش از ۷۰ عنوان کتاب درسی در زمینه‌های اقتصادی، هوش‌برشناسی، انسان‌شناسی، درون‌ریزشناسی، گاه‌زیست‌شناسی و روانشناسی اجتماعی پرداختم تا از ابعاد پنهان موضوع زمان‌بندی پرده‌برداری کنم. در طول ۲۰۰ صفحه پیشرو، من از این تحقیق برای آزمودن سوالاتی که گستردگی تجربیات انسان‌ها را اندازه‌گیری می‌کند ولی معمولاً از نظرها پنهان می‌ماند، استفاده کرده‌ام. چرا شروع‌ها همیشه بیشتر حائز اهمیت هستند؟ حتی بدون توجه به زود شروع کردن یا اشتباه شروع کردن. چطور می‌توانیم یک آغاز تازه را به ارمغان بیاوریم، درحالیکه مشغول درجا زدن بیرون از محدوده‌ی شروع اصلی هستیم؟ چرا رسیدن به نیمه‌های مسیر کار، زندگی و یا حتی یک بازی، گاهی باعث افت انرژی ما و گاهی باعث حرارت و انگیزه‌ی بیشتر می‌شود؟ چطور با بقیه‌ی افراد از نظر زمانی هماهنگ می‌شویم؟ چه زمانی که نرم‌افزاری را طراحی می‌کنیم و یا وقتی یک گروه سرود کر را هماهنگ می‌سازیم. چرا بعضی از مدارس برای یادگیری محدودیت و مرز تعیین می‌کنند؟ درحالی که شکستن برخی از این‌ها باعث افزایش نمرات دانش‌آموزان می‌شود؟ درنهایت چطور می‌توانیم سازمان‌ها، مدارس و زندگی‌ها را با توجه به اصل زمان‌بندی پایه‌گذاری کنیم؟»