به احتمال زیاد شما هم گاه با پرسشهای به ظاهر سادهای روبهرو شدهاید که پاسخ دادن به آنها برایتان دشوار بوده است. پرسشهایی از این قبیل که «ما از کجا آمدهایم؟»، «زندگی یعنی چه؟»، «روح چیست؟»، «آیا لاکپشتها هم روح دارند؟»، «چرا آدمها با یکدیگر زندگی میکنند؟»، «وطن یعنی چه؟»، «چرا بعضیها در زندان زندگی میکنند؟»، «از کجا میفهمیم که کاری خوب است یا بد؟» و...
از جمله کارکردهای اصلی فلسفه، روشنسازی و آزمون و سنجش اندیشهها و بهویژه زبان است. فلسفه به انسان کمک میکند که روشنتر و واضحتر فکر کرده و افکارش را دقیقتر بیازماید. بهعلاوه، بتواند با ابهام کمتری آنها را به دیگران منتقل نماید؛ که نتیجه آن گرفتن تصمیمهای بهتر در عرصه زندگی فردی و اجتماعی است. بهعنوان مثال، با استفاده از فلسفه میتوان به بیمعنی و مهمل بودن برخی گزارهها، بهرغم ظاهر جذاب و فریبنده احتمالی، پی برد.
«خودآموز فلسفه» نوشته مل تامپسون (-۱۹۴۶)، پژوهشگر حوزه فلسفه میکوشد روش درست رویارویی ما با این پرسشها را آموزش دهد. خودآموز فلسفه کتابی است مقدماتی در زمینه فلسفه عمومی که شما را با کلیات و ساختار کلی علم فلسفه آشنا میکند. تعریف فلسفه و مساله شناخت، فلسفه دین، ذهن و جسم، فلسفه علم، فلسفه اخلاق، فلسفه و سیاست، دورنمای فلسفه امروز سرفصلهای اصلی این کتاب هستند.
مشاهده همه نظرات (۲۰)کتاب برای آشناییها و نشون دادن مسیر مطالعاتی بهتر در موضوعی که میپردازه خوبه و از این حیث پیشنهاد میشه؛ اما در کل فلسفه رو نباید خوانش تاریخ فلاسفه معنا کرد. خیلی مسخرهست و متاسفانه این مسخرگی شکل آکادمیک هم
این کتاب محشره. من خودم تازه به فلسفه علاقه مند شدم ولی فلسفه خوانی واقعا برام سخت بود خیلی از اصطلاحات رو اصلا متوجه نمیشدم یکی از دوستان این کتاب رو برای شروع بهم معرفی کرد. حتما پیشنهاد میکنم اگه
بیشتر پانویس های انگلیسی کتاب کاملا مغشوش و درهم هستند. شناسنامه کتاب یک جزء مهم کتاب است. که متأسفانه در این epub وجود نداردپس سوالاتی مثل این بی جواب می ماند این خودآموز را چه کسی و درچه سالی نوشته و عنوان
کتاب بسیار خوبی است. نویسنده ، نویسندهٔ توانایی است در زمینه فلسفه برای عموم و کتب خوبی دارد. البته بگم که برای شروع به عنوان اولین کتاب فلسفه فکر کنم مناسب نیست. ولی حتماً در لیست خوانش فلسفی تون قرار
کتاب واقعا عالی برای شروع فلسفه و یه کتاب خوب برای مبانی فلسفه
کتاب به صورت موردی به موضوعات مهم فلسفه میپردازه در حد یکی دو صفحه. ترجمه قابل فهمه ولی عالی نیست البته اصل انگلیسیشو نوشته و این کمک میکنه. فقط مطالب عمیق و گسترده نیست. امتیاز ۴ دادم چون برای کسانی
خیلی عالیه... خیلی جوِ سنگینی داره کتاب و دقیقا مثلِ کتب دانشگاهیِ... ولی خب با توجه به حجم کم و بارِ زیاد خیلی عالیِ ... به منکه خیلی کمک کرده
برای شروع فلسفه مقدمه خیلی خوبیه
کتاب خوبی است. فرصت تخفیف را به فال نیک گرفتم. با تشکر از مترجم کتاب ، آقای حسنی و نشر نو.
کتاب بسیار خوبی است . واقعا جنبه درسی و مقدماتی خوبی داره .