معرفی و دانلود کتاب می خواستم نویسنده شوم، آشپز شدم + خلاصه رایگان

یازده روایت آبگوشتی

۴.۸ امتیاز(از ۶ رأی)
فاطمه ستوده

معرفی کتاب می خواستم نویسنده شوم، آشپز شدم

کتاب الکترونیکی «می خواستم نویسنده شوم، آشپز شدم» از فاطمه ستوده - گروه انتشاراتی ققنوس. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب می خواستم نویسنده شوم، آشپز شدم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمی خواستم نویسنده شوم، آشپز شدم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۱۰/۰۶
فرمت کتابEPUB

نرگس
۱۴۰۴/۰۵/۲۷

تمام شد. این کتاب را نخواندم‌ش؛ چشیدم‌ش. در سرم بوی زرشک‌پلو با مرغ‌های بچگی پیچیده؛ همان‌هایی که وقتی خسته و کوفته از مدرسه بر‌می‌گشتم با عطر دل‌برشان که از سرویس گل‌سرخی «مامان‌جون» بلند می‌شد به استقبالم می‌آمدند. به‌قول امروزی‌ها، احتمالا «نظریه‌ی نامحبوبی‌ست» اما...بیشتر

sara.khosravani
۱۴۰۵/۰۳/۰۳

هرلحظه باهات آشپزی کردم ،مواد اولیه رو با عشق خریدم عالی بود عالی

𝓨𝓪𝓼𝓪𝓶𝓲𝓷
۱۴۰۴/۱۲/۱۵

به من که کلی خوش گذشت! کتاب دوست داشتنی هستش.

مادر شینا
۱۴۰۴/۱۱/۱۹

کتاب روان ، شیرین و دلچسبی بود از جنس کتاب کارد زدن به گوجه فرنگی اگر آن را دوست داشتید این را هم دوست خواهید داشت و بالعکس . در کل من نوشته های خانم فاطمه ستوده را میپسندم هم...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

Elnaz
گفتم مگر توی دنیا موجودی بی‌خیال‌تر از گاو هست؟ سرخوشانه دُمش را تکان‌تکان می‌دهد. می‌تواند دُم را پرت کند این‌ور، بعد یکهو شاتالاپ بکوبدش آن‌ور. آخر کی می‌تواند این‌قدر بی‌خیال باشد؟ مگس‌ها می‌نشینند روی سر و کولش، انگار نه انگار. نه به خودش تکانی می‌دهد، نه صدایی درمی‌آورد، نه اهن و اوهونی می‌کند که مگس را کیش کند. بی‌خیال دنیا ماغ‌های ریز و درشت می‌کشد و از زندگی‌اش لذت می‌برد.
Elnaz
هروقت از جلوِ دکان نجاری پیرمرد رد می‌شوم، نفس عمیقی می‌کشم که بوی چوب پر شود توی منفذهای بینی‌ام. این‌جوری مثلاً ذخیره‌اش می‌کنم. بوی چوب را باید ذخیره کرد. بعضی بوها را آدم باید ببندد به کولش، ذخیره کند توی کوهانش که همیشه پیش خودش داشته باشد.
Elnaz
تمام خوش‌شانسی یا بدشانسی‌ام از روزگارْ دبستان گل‌های ایران و ناهید بود. گل‌های ایران آشوویتس بود. زندان بچه‌های کوچک. مدرسه‌ای با حصارهای بلند و نرده‌های آهنی. با قوانین سفت و سخت. با پیرزن‌های خانم‌جلسه‌ای که ما را از دنیا و از آخرت می‌ترساندند. از خدا می‌ترساندند. از شیطان می‌ترساندند. از شب می‌ترساندند و از روز می‌ترساندند. از سیاهی می‌ترساندند و از سفیدی می‌ترساندند. مردها، پدرها، پسرها حق نداشتند پایشان را بگذارند توی حیاط. بابای پیر مدرسه حق نداشت بیاید توی حیاط.