کتاب حدومرزها، اولویت ها و تعادل میان کار و زندگی
معرفی کتاب حدومرزها، اولویت ها و تعادل میان کار و زندگی
کتاب حدومرزها، اولویت ها و تعادل میان کار و زندگی نوشتهٔ گروه نویسندگان و ترجمهٔ پرنیان فرخ نژاد است. نشر مون این کتاب در حوزهٔ موفقیت و خودیاری را منتشر کرده است.
درباره کتاب حدومرزها، اولویت ها و تعادل میان کار و زندگی
در دنیای امروز کار یا همان «شغل» به بخش بسیار مهمی از زندگی بشریت تبدیل شده، طوری که برای خیلی از افراد سخت است که خود را چیزی جز شغل خود تعریف کنند.بسیاری از افراد در انتهای روز، وقتی که دفتر یا محل کارمان را ترک میکنند، بهسختی میتوانند خود واقعیشان را بهرسمیت بشناسند. آنها در انتهای روزهای کاری اجسام فرسودهای هستیند که به وظایف و کارهای صبح آینده میاندیشند؛ اجسام مضطربی که در چالشها و سختیهای کار غرق و فرسوده شدهاند و حتی در اوقاتفراغت هم از فشار شغلیشان آسوده نیستند. کتاب حدومرزها، اولویت ها و تعادل میان کار و زندگی (Boundaries, priorities, and finding work-life balance) نوشته شده تا به شما در مسیر پیشرفت شغلیتان یاری برساند تا بتوانید هویت خودتان را دوباره پیدا کنید و براساس آن در اولویتهای زندگیتان تجدیدنظر کنید. نویسندگان در این اثر تأکید کردهاند که که شغل هرکس معرف تمام بخشهای وجودی او نیست. لونالوپو و مایرا روییز کاسترو، دونا مک جورج، الیزابت گریس ساندرز، جو سانوک، جانا کورتز، ژانا لوبِک و دویگو بیرسیک گولسرِنِ نام برخی از نویسندگان این کتاب است.
خواندن کتاب حدومرزها، اولویت ها و تعادل میان کار و زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند زندگی و شغل خود را مدیریت کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حدومرزها، اولویت ها و تعادل میان کار و زندگی
«برای فرار از تلهٔ دید تونلی، با زمان و اختیاراتتان، برای خود انعطاف ایجاد کنید. برای مثال، آیا خردهکاری وجود دارد که محبورید هر روز انجامش دهید؟ (مثل حساب دخلوخرج یا پرداخت قبوض) آیا ممکن است حلوفصلش را به یک نرمافزار بسپارید؟ آیا مجبورید ایمیل اداریای را هر روز از اول بنویسید و ارسال کنید؟ آیا ممکن است یک رونوشت از آن ایمیل تهیه و از همان یک نسخه برای ارسال تمام ایمیلهایتان استفاده کنید؟
همهٔ این کارهای کوچک انرژی شما را تحلیل میبرند. یافتن و از بین بردن این خردهکارهای آزاردهندهٔ تکراری به شما کمک میکند زمان و منابع خود را برای کارهای بزرگتر ذخیره کنید.
لیستی از «نبایدها» تهیه کنید
ریچل بوتسمن یک کارشناس مشهور بینالمللی در زمینهٔ امنیت مجازی و عضو دانشگاه آکسفورد است. قبل از همهگیری کرونا، بوتسمن برای چند سال آینده برای خودش لیستی از نبایدها تهیه کرده بود. با تهیهٔ این لیست قصد داشت تغییراتی را که میخواست در کارهایش ایجاد کند، مشخص کند. اما اوایل دوران کرونا، لیست نبایدهای سالانهاش را به لیستهای ماهانه تقلید داد.
او به من گفت: «بخش زیادی از زندگی ما طوری برنامهریزی شده که وظایف و تعهدات به آن اضافه شوند. به ما یاد ندادهاند که چطور چیزی را از آن کم یا حذف کنیم.»
بوتسمن برای اینکه ترسش از لیست بلندبالای نبایدها بریزد، قرار گذاشت که آخر هر ماه با حوصله کارهایی را که دوست ندارد انجام دهد، از باقی جدا کند.
«در آخر هر ماه، یک ساعت وقت میگذارم و لیستم را با دقت بررسی میکنم. چه چیزی را نگه داشتم؟ کجای کار سختی کشیدم؟ چرا؟ چه عادتهایی را میتوانم از بین ببرم؟» این روند باعث شد که بوتسمن بیشتر به این موضوع توجه کند که انرژی خود را کجا صرف میکند و به او کمک کرد تا روی کاری که بیشترین اهمیت را دارد تمرکز کند.»