کتاب جاودانگان رضا جولایی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر چشمه
امتیاز
۲.۸از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب جاودانگان

کتاب «جاودانگان» نوشتهٔ رضا جولایی و منتشرشده توسط نشر چشمه، داستانی دربارهٔ بازرسی است که برای رسیدگی به شکایات اهالی یک قصبهٔ دورافتاده به آن‌جا فرستاده می‌شود.

درباره کتاب جاودانگان

کتاب جاودانگان با فضایی رمزآلود، خواننده را به دنیایی پر از راز و ترس می‌برد. داستان حول محور مردی می‌چرخد که مأمور رسیدگی به شکایات اهالی روستایی دورافتاده می‌شود، اما با ورود به آن‌جا، با محیطی خالی از سکنه و مرموز مواجه می‌شود که هیچ رد و اثری از ساکنانش دیده نمی‌شود. برای پناه بردن، به قصر یکی از اشراف‌زادگان می‌رود و در آن‌جا اتفاقات عجیبی رخ می‌دهد که مرز بین واقعیت و وهم را کمرنگ می‌کند. رضا جولایی با بهره‌گیری از فضاسازی وهم‌انگیز، شخصیت‌های پیچیده و درگیر با ترس‌ها و تردیدهای درونی، توانسته است داستانی را خلق کند که در آن تعلیق و اضطراب تا پایان ادامه دارد. کتاب به موضوعاتی مانند مرگ، بیگانگی، و تقابل انسان با نیروهای ناشناخته می‌پردازد و خواننده را به تأمل دربارهٔ مفهوم جاودانگی و هویت وامی‌دارد.

از ویژگی‌های این اثر، تلفیق عناصر فرهنگی و بومی ایرانی با سبک گوتیک است که تجربه‌ای متفاوت از این ژانر را ارائه می‌دهد. فضای داستان پر از نمادگرایی و اشاره به مفاهیم فلسفی است که به عمق داستان می‌افزاید. جاودانگان مناسب افرادی است که به داستان‌های پررمزوراز، ترسناک و با لایه‌های فلسفی علاقه‌مندند و دوست دارند با روایت‌هایی متفاوت از ادبیات معاصر ایران آشنا شوند. این کتاب نه‌تنها یک رمان ترسناک، بلکه اثری است که در آن به بررسی عمیق‌تری از روان انسان و ترس‌های پنهان پرداخته شده است.

کتاب جاودانگان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های تاریخی و زندگی‌نامهٔ شخصیت‌های تأثیرگذار ایران بسیار مناسب است. همچنین کسانی که به مطالعهٔ روایات عمیق و مستند درباره چهره‌های ماندگار فرهنگی علاقه دارند، این اثر را از دست ندهند.

mohammadreza
۱۴۰۴/۰۱/۱۷

یه رمان فانتزی با تم ترسناک بود. همه چیش متوسط بود پیشم نه خوب بود نه بد اگر فانتزی خونید شاید پیشتون جالب بشه اگرم نه به نظرم اثار دیگه نویسنده خیلی بهتره برای خوندن

Negar
۱۴۰۴/۰۵/۰۷

اولین کتابی بود که از آقای جولایی خواندم. موضوع کتاب جالب بود برام،فقط یه سری کلمات داشت در متن کتاب که برای من تازگی داشت و اولین بار بود می‌دیدم کاش معنی کلمات هم داخل کتاب ذکر میشد. در کل کتاب خوبی

- بیشتر
mohammad sem
۱۴۰۴/۰۲/۲۹

اولین کتابی بود که از اقای جولایی خوندم.. متوسط بود برا من.. به نظر من کامل این کتاب رو از روی کتاب های مثل دراکولا و این سبکی ها برداشت کردن. همون خون اشام های اشنایی که هممون تو فیلم و سریال ها

- بیشتر
آفتاب گردون 🌻