دانلود و خرید کتاب تصاویری که باید دید آلن دوباتن ترجمه کامران غبرایی
تصویر جلد کتاب تصاویری که باید دید

کتاب تصاویری که باید دید

معرفی کتاب تصاویری که باید دید

کتاب تصاویری که باید دید؛ هنر و امیدواری‌هایش برای ما نوشته شده توسط مدرسه زندگی و تحت نظارت آلن دوباتن، مجموعه‌ای از آثار هنری است که هدف آن بازگرداندن امید به افرادی است که در شرایط سخت و ناامیدکننده قرار دارند. این کتاب با استفاده از آثار هنری الهام‌بخش، به مخاطبان کمک می‌کند تا در مواجهه با چالش‌های زندگی به دیدی مثبت‌تر دست یابند.

درباره کتاب تصاویری که باید دید

تصاویری که باید دید؛ هنر و امیدواری‌هایش برای ما اثری منحصر به فرد است که به بررسی رابطه بین هنر و جنبه‌های روان‌شناختی آن می‌پردازد. این کتاب با گردآوری تصاویری از هنرهای مختلف که از دوره‌ها و سبک‌های گوناگون هنری انتخاب شده‌اند، به مخاطبان خود فرصتی می‌دهد تا در دنیای هنر غوطه‌ور شوند و از آن به عنوان ابزاری برای تسکین و بازیابی امید استفاده کنند. مدرسه زندگی و آلن دوباتن، که به فلسفه کاربردی شهرت دارند، در این کتاب با ترکیب هنر و روان‌شناسی به مخاطبان نشان می‌دهند که چگونه هنر می‌تواند تأثیرات عمیقی بر احساسات و نگرش‌های ما داشته باشد.

هر تصویر در این کتاب با توضیحی همراه است که به طور مستقیم به جنبه‌های روان‌شناختی اثر هنری اشاره دارد. این توضیحات به خواننده کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از تأثیرات هنر بر ذهن و روح داشته باشد. یکی از نقاط قوت این کتاب، تأکید بر این نکته است که هنر تنها وسیله‌ای برای سرگرمی نیست، بلکه می‌تواند منبعی غنی برای الهام و بازیابی روحی باشد. در واقع، هنر می‌تواند پلی باشد بین احساسات پیچیده انسان و امید به آینده‌ای روشن‌تر.

این کتاب برای افرادی که با ناامیدی و افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند، یک ابزار درمانی قوی است. تصاویر و توضیحات همراه با آن‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به خواننده کمک کنند تا به آرامش و امید دست یابد. در این کتاب، هنرمندان و آثارشان از طریق چارچوبی روان‌شناسانه بررسی می‌شوند و نشان داده می‌شود که چگونه هنر می‌تواند به عنوان ابزاری برای تسکین ذهن و بازگرداندن امید به زندگی مورد استفاده قرار گیرد.

علاوه بر این، تصاویری که باید دید بر اهمیت زیبایی در زندگی روزمره نیز تأکید می‌کند. دوباتن و مدرسه زندگی معتقدند که انسان‌ها از طریق ارتباط با زیبایی‌های هنری می‌توانند به تفکری عمیق‌تر درباره زندگی و تجربیات انسانی دست یابند. این کتاب به نوعی به مخاطب یادآوری می‌کند که هر لحظه‌ای از زندگی، حتی در سخت‌ترین شرایط، می‌تواند فرصتی برای تجدید امید و انرژی باشد.

مدرسه زندگی یک موسسه آموزشی و فرهنگی است که توسط فیلسوف و نویسنده مشهور، آلن دوباتن، تأسیس شده است. این موسسه به بررسی مسائل مهم زندگی از جمله هنر، فلسفه، روان‌شناسی و روابط انسانی می‌پردازد. آلن دوباتن، نویسنده و فیلسوف برجسته بریتانیایی، با آثار خود در زمینه فلسفه کاربردی شناخته می‌شود و تلاش می‌کند تا مفاهیم عمیق فلسفی و روان‌شناختی را به شیوه‌ای ساده و کاربردی برای عموم مردم توضیح دهد.

کتاب تصاویری که باید دید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همه افرادی که به دنبال منبعی برای الهام و تسکین در زمان‌های دشوار هستند، توصیه می‌کنیم. همچنین برای علاقه‌مندان به هنر و روان‌شناسی، و کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از تأثیرات هنر بر روح و روان هستند، بسیار مناسب است.

معرفی نویسنده
عکس آلن دوباتن
آلن دوباتن

آلن دو باتن فیلسوف، نویسنده و مجری تلویزیونی در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ میلادی در زوریخ به دنیا آمد. او نویسنده‌ی کتاب های مشهوری مانند آرامش و خودشناسی است. او فرزند ژاکلین و ژیلبر دو باتن بود. ژیلبر در اسکندریه در مصر زاده شده بود و پس از این‌که به خاطر به قدرت رسیدن جمال عبد‌الناصر مجبور به خروج از مصر شد، برای کار و زندگی به سوئیس مهاجرت کرد و هم‌بنیان‌گذار موسسه‌ی مالی-اعتباری جی‌ای‌ام شد (ثروت خانواده‌ی او در سال ۱۹۹۹ م. حدود ۲۳۴ میلیون یورو تخمین زده شد). مادر آلن متولد سوئیس و از اهالی اشکنازی و پدرش از خانواده‌ی یهودیان سفاردی‌ از شهر باتن در کاستیا و لئون بود.

مینودر؛ هفتمین مجموعه شعر جشنواره سراسری آزاد جوان
ننه نخودچی
مهدیه منوچهری نسب
ﺻﻌﻮﺩ ﺑﻪ ﻗﻠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻭ ﺧﺮﺩﻣﻨﺪی
رویا غندالی
اقتصاد خرد پیشرفته (جلد اول)
عباس معمارنژاد
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است