کتاب سفر به سرزمین وحشی ها
معرفی کتاب سفر به سرزمین وحشی ها
کتاب «سفر به سرزمین وحشی ها» نوشتۀ موریس سنداک و ترجمۀ طاهره آدینه پور است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. سفر به سرزمین وحشیها، دربارۀ پسرک بازگوشی است که جنگلی شگفتانگیز در اتاقش میروید.
درباره کتاب سفر به سرزمین وحشی ها
قصهها مزایای بیشماری دارند و برای همۀ افراد قابلدرک و فهم هستند. مطالعهٔ داستانها، چه خیالی باشند و چه واقعی، یکی از بهترین راههای انتقال دانش و تجربه، افزایش آگاهی و آموزش مهارتها برای زندگی موفقترند. کودکان از طریق داستانها رشد میکنند، موارد زیادی را یاد میگیرند و نسبت به مسائل آموزشی واکنش بهتری نشان میدهند. آموزش در حین خواندن آموزش غیرمستقیم نام دارد و کودکان بدون اینکه بدانند نکات زیادی را میآموزند. آموزشها میتواند مهارتهای زندگی، هنجارها و رفتارهای درست باشد یا مطالب و حقایق علمی دنیای اطراف. این آموزشها چون بهصورت داستان برای کودکان خوانده میشود، ضمن سرگرمکردن و پرکردن اوقات فراغتشان، در ذهنشان باقی میماند.
داستان سفر به سرزمین وحشیها از جایی آغاز میشود که پسرک لباس گرگیاش را به تن کرده و شروع میکند به شیطنت تا جایی که مادر عصبانی میشود و او را وحشی خطاب میکند. پسرک آن شب اجازه ندارد که شام بخورد؛ بنابراین به اتاقش میرود؛ اما در کمال تعجب جنگلی عجیب و باشکوه در اتاقش رشد میکند. حالا پسرک میتواند هرچقدر که بخواهد در این جنگل بازی کند.
سفر به سرزمین وحشیها، در همان صفحۀ اول توانایی جذب کودکان را دارد بهویژه کودکانی که گاه بیش از اندازه شیطنت میکنند و خانه را بهاصطلاح روی سرخود میگذارند. تصاویر داستان کاملاً با قصه همسو است و حتی گاهی این تصاویر هستند که اتفاقات را به مخاطب انتقال میدهند. برای مثال کارهای پسرک داستان که حسابی با لباس گرگیاش شیطنت میکند بهخوبی در تصاویر آشکار میشود و همین نظر خوانندگان را جلب میکند؛ چون متوجه میشوند که منظور نویسنده از شیطنت چهکارهای خطرناکی است یا وقتی مادر پسرش را بدون شام به اتاقش میفرستد تا بلکه تنبیه شود، شیطنت از چشمان پسرک میبارد! وحشیهای داستان هم به همان اندازه که ترسناک هستند، موجودات بامزه و جالبیاند به همین دلیل به خواننده احساس ناخوشایند و یا ترس منتقل نمیکنند.
علاوه بر تصاویر دقیق و زیبای کتاب سفر به سرزمین وحشیها، نکتهای که در این داستان دیده میشود این است که مخاطب را وارد یکدنیای خیالی میکند که میتوانند آزادانه در آن بازی کنند و شاد باشند؛ اما در نهایت این احساس نیاز را در کودک به وجود میآورد که دوست دارند به خانۀ امن و راحت خود بازگردند حتی اگر بازیگوش و گاه نافرمان و پرخاشگر باشند.
خواندن کتاب سفر به سرزمین وحشی ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و علاقهمندان به داستان های تخیلی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سفر به سرزمین وحشی ها
«آن شب پسرک لباس گرگیاش را پوشید و شیطنتهای او شروع شد.
و آنقدر شیطنت کرد که
مادرش به گفت: ای وحشی!
پسرک گفت: میخورمت!
و بهاینترتیب پسرک بدون شام به رختخواب فرستاده شد.»
حجم
۸٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۴ صفحه
حجم
۸٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۴ صفحه