کتاب پسری که صدای خرس ها شد
معرفی کتاب پسری که صدای خرس ها شد
کتاب پسری که صدای خرس ها شد نوشتهٔ کارمن الیور و ترجمهٔ امین شیرپور است. «ادامه» که واحد کودک و نوجوان نشر اطراف است، این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر یکی از کتابهای مجموعهٔ «بچههای اطراف جهان» (کانادا) و برای کودکان است.
درباره کتاب پسری که صدای خرس ها شد
کتاب پسری که صدای خرس ها شد که با تصویرسازیهای «کتی داکریل» منتشر شده، شما را با نوجوانی همسنوسال خودتان آشنا میکند؛ نوجوانی که میکوشد در برابر اتفاقات رخداده و مشکلات زندگیْ بیتفاوت نباشد و همیشه تلاش کند. شما با این کتاب به کانادا میروید تا با «سایمون» آشنا شوید. او در ابتدای این داستان، در پارک ملی و با تلسکوپ مخصوصی، دارد جنگل را تماشا میکند. باران میبارد. لباسهای سایمون خیس شده، اما او دست از کارش نمیکشد.
عنوان این کتاب را «محمدرضا دوستمحمدی» طراحی کرده است.
خواندن کتاب پسری که صدای خرس ها شد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ نوجوانها پیشنهاد میکنیم.
وقتی میخواهی به بچهها بگویی به اطراف تان با دقت نگاه کنید و سعی کنید مشکلات اطراف تان را حل کنید شاید خیلی گیج کننده باشد، تا اینکه نمونه واقعی از پسری را بخوانید که با وجود کوچک بودن و
من مجموعهٔ کامل شش جلدی این کتابها رو دارم با نام بچههای اطراف جهان. یه مجموعهٔ فوقالعاده که میتونه جهانِ بچههامون رو تغییر بده. قصههای این مجموعه به بچهها یاد میده نسبت به جهان اطرافشون بیتفاوت نباشن و برای بهتر شدن