کتاب شهر کج
معرفی کتاب شهر کج
کتاب شهر کج نوشته مسعود ملکیاری است. کتاب شهر کج را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب شهر کج
در شهر بزرگ گورخرها همه چیز کج است، مسابقه کجترین شخص برگزار میشود و درختها و تابلوها و خیابانها و همه گورخرها کج هستند. دلیل این اتفاق ترس همه از شاه گور است. او یک روز کج شد و به همه دستور داد کج شوند. اما یک روز گوراگور به شهر میآید او صاف است و همه از دیدنش تعجب میکنند. حالا او میخواهد به همه ثابت کند خودش صاف است و بقیه کج هستند.
خواندن کتاب شهر کج را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کودکانی که قصه دوست دارند پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شهر کج و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | شهر کج |
| تعداد صفحهها: | ۴۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۵۹۰۰۰ تومان |

خوب بود💜
خیلی کتاب خوبی بود🤗من خیلی خیلی لذت بردم
خیلی جالب بود. به بزرگسالان هم پیشنهاد میشه.
گوراگور شهر بزرگ گورخرهاست اما یک ایراد دارد، اینکه همه چیز توی آن کج است.... کتاب تصویری و تعاملی و به سبک کتاب های ترجمه نشر پرتقال، اما تالیفیست. درباره گورخر جوانی که نمیخواهد به رنگ جماعت دربیاید و تلاش میکند...بیشتر
کتاب جذابی بود و دختر 5 سالم عاشقش بود. ❤️