دانلود و خرید کتاب من زنده ماندم؛ طوفان کاترینا، ۲۰۰۵ لارن تارشیس ترجمه مریم رئیسی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب من زنده ماندم؛ طوفان کاترینا، ۲۰۰۵

کتاب من زنده ماندم؛ طوفان کاترینا، ۲۰۰۵

معرفی کتاب من زنده ماندم؛ طوفان کاترینا، ۲۰۰۵

کتاب «من زنده ماندم؛ طوفان کاترینا، ۲۰۰۵» نوشتۀ لارن تارشیس و ترجمۀ مریم رئیسی است و انتشارات پرتقال آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب من زنده ماندم؛ طوفان کاترینا، ۲۰۰۵

طوفان کاترینا که در سال ۲۰۰۵ رخ داد یکی از وحشتناک ترین طوفان های تاریخ ایالات متحده بود. این طوفان به ساحل لوئیزیانا برخورد کرد و باعث ویرانی شدید و گستردۀ نیواورلئان شد و این شهر را به زیر آب برد. بیش از ۱۸۰۰ نفر در این اتفاق جان خود را از دست دادند. کتاب من زنده ماندم، طوفان کاترینا، ۲۰۰۵ روایت پسری ۱۱ ساله به نام بَری تاکِر است که طوفان او را از روی سقف خانه‌شان پایین می اندازد و سیل او را با خودش می‌برد اما بَری خودش را به هر سختی از آب بیرون کشیده و دست و پایش را دور تنهٔ یک درخت حلقه می‌کند. تا آن لحظه او زنده مانده است اما گم شده و نگران پدر و مادر و خواهر کوچکش است. آن‌ها ۲۱ ساعت قبل از طوفان، اعلام تخلیهٔ اضطراری را شنیده بودند و قصد داشتند که هرچه سریع‌تر شهر را ترک کنند اما حال خواهر کوچکش بد می شود و آن‌ها به ناچار می مانند و به این ترتیب زندگی‌شان با خطر جدی روبه رو می‌شود. 

من زنده ماندم، یک مجموعه داستان دربارهٔ کودکان و نوجوانانی است که از فجایع بزرگ و بلایای طبیعی نجات ‍‍‍پیدا کرده‌اند. «کشتی تایتانیک، ۱۹۱۲» اولین جلد این مجموعه است که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد. «سونامی ژاپن، ۲۰۱۱» و «کولاک، ۱۸۸۸» دیگر جلدهای این مجموعه هستند که بر مواجهه، تاب‌آوری و انطباق‌پذیری بچه‌ها در شرایط سخت تأکید دارد.

خواندن کتاب من زنده ماندم؛ طوفان کاترینا، ۲۰۰۵ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران رمان‌های خارجی و نوجوانان علاقه‌مند به داستان‌های واقعی و مهیج پیشنهاد می‌کنیم.

درباره لارن تارشیس

‌لارن تارشیس، نویسندۀ کتاب‌های کودک و نوجوان، ۲۳ نوامبر ۱۹۶۳ متولد شد. آثار این نویسنده داستانی، غیرداستانی و تاریخی است. او با مجموعۀ ۴ جلدی معروف «من زنده ماندم» به شهرت رسید و کتاب‌هایش در فهرست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفت و به چندین زبان ترجمه شده است. لارن تارشیس ۴ فرزند دارد و اکنون با خانواده‌اش در کانکتیکات زندگی می‌کند. 

بخشی از کتاب من زنده ماندم؛ طوفان کاترینا، ۲۰۰۵

«باد دوروبرش زوزه می‌کشید. باران بر سر و بدنش می‌کوبید. همه‌جا را آب گرفته بود، آبی کف‌آلود و مواج که دیوانه‌وار جریان داشت. سیل تمام محله‌شان را با خود برده بود و بَری در آن هوای تیره‌وتار و خاکستری‌رنگ، چیزهایی را می‌دید که آب با خودش می‌برد؛ چوب‌های شکسته و نوک‌تیز، شیشه‌های شکسته، دوچرخه‌ای مچاله‌شده، یخچال، عروسک پنگوئن و تشکی که رویش ملافهٔ صورتی‌رنگ داشت. خیلی سعی کرد به این فکر نکند که دیگر چه چیزهایی درون آن آب هست یا چه اتفاقی برای همسایگانش افتاده... و البته برای پدر و مادرش و کلئو، خواهر کوچکش. نکند آن‌ها هم توی آب افتاده بودند؟ نکند... صبر کن! صدای چه بود؟ کسی صدایش کرد؟ بَری فریاد زد: «بابا! مامان! کلئو!» نه. باد بود که زوزه می‌کشید. حتی آسمان هم از این طوفان به وحشت افتاده بود.»

zeinab
۱۴۰۳/۰۵/۰۴

بسیار عالیه خیلی روان ساده نوشته شده

بالا را نگاه کرد. ستارهٔ درخشانش را دید، ستارهٔ بَری را، ستارهٔ خودش را. همان لحظه فهمید هرچقدر هم که ترسیده باشد، راه نجات را پیدا خواهد کرد.
((: noor
کارشناسان سال‌ها هشدار می‌دادند که در صورت بروز طوفانی سهمگین، آب‌بندهای نیواورلئان قدرت مقابله با جریان سیل را نخواهند داشت. در ماه اوت سال ۲۰۰۵، پیش‌بینی‌هایشان به بدترین شکل ممکن به حقیقت بدل شد. بادهای طوفان کاترینا با سرعتی معادل ۲۰۰ کیلومتر در ساعت وزیدند و امواج عظیمی در خلیج مکزیک ایجاد کردند که روانهٔ کانال‌ها و دریاچه‌های اطراف نیواورلئان شدند. حجم عظیم آب به آب‌بندها فشار آورد و بسیاری از آن‌ها را شکست. آب‌بندها مثل دیوارهای قلعه‌های شنی فروریختند. میلیاردها لیتر آب ناگهان به‌طرف نیواورلئان سرازیر شد. در اولین ساعات سیل، حدود ۱۰۰۰ نفر غرق شدند. ده‌ها هزار نفر عاقبتی مثل خانوادهٔ تاکر داشتند؛
((: noor
یکی از افرادی که شهر را ترک نکرد، فَتس دومینو بود. این آهنگساز مشهور که در آن زمان هفتادوهفت سال داشت، همراه خانواده‌اش در خانه‌شان در منطقهٔ لووِرناینث‌وارد ماند. بعد از شکستن آب‌بند کانال تجاری، مثل اتفاقی که برای تاکرها افتاد، سیل خانهٔ او را هم برد. آقای دومینو و خانواده‌اش به زیرشیروانی پناه بردند. فردای آن روز نجاتشان دادند و آن‌ها را به سوپردوم بردند. او و خانواده‌اش یک هفته در سوپردوم ماندند و بعد با اتوبوس به بتن‌روژ و درنهایت از آنجا هم به تگزاس رفتند. خانهٔ زردرنگ معروف آقای دومینو هنوز هم سر جایش است، ولی حالا تبدیل به ویرانه شده.
((: noor
تا هفته‌ها و ماه‌ها پس از طوفان کاترینا، هیچ‌کس نمی‌دانست که آیا شهر بزرگ نیواورلئان روزی بازسازی خواهد شد یا نه. میزان خسارت بسیار زیاد بود. ده‌ها هزار خانه و همین‌طور تعداد زیادی مدرسه، بیمارستان، ایستگاه پلیس، جاده و فروشگاه از بین رفته بودند. شهر نه برق داشت و نه آب تمیز و هشتاد درصدش هم زیر آب رفته بود، آن‌هم آب آلوده به فاضلاب و پسماند و مواد شیمیایی. ۴۴۰۰۰۰ نفری که ساکن این شهر بودند در سراسر کشور پراکنده شدند. البته نیواورلئان بالاخره نجات یافت.
((: noor
بعد از طوفان، ده‌ها هزار حیوان خانگی بدون آب و غذا در شهر رها شدند. ـ چند هفته پس از سیل، انجمن حمایت از حیوانات آمریکا در اقدامی بی‌سابقه صدها داوطلب از سراسر کشور را به نیواورلئان رساند تا بزرگ‌ترین عملیات نجات حیوانات در تاریخ را انجام دهند. آن‌ها به خانه‌های تخته‌کوبی‌شده وارد شدند، سگ‌ها و گربه‌ها را از بالای درختان و سقف خانه‌ها پایین کشیدند و حتی بزها و خوک‌ها را هم نجات دادند. بسیاری از این حیوانات به صاحبانشان بازگردانده شدند. بقیه هم به پناهگاه‌های حیوانات در سراسر آمریکا فرستاده شدند تا خانواده‌های جدید پیدا کنند.
((: noor
مردم آمریکا بیش از یک میلیارد دلار برای کمک به قربانیان طوفان کاترینا اهدا کردند. کمک‌هایی هم از کشورهای دیگر رسید. بیشترین کمک از طرف دولت کویت به مبلغ پانصد میلیون دلار بود.
((: noor

حجم

۳۵۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۸۰ صفحه

حجم

۳۵۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۸۰ صفحه

قیمت:
۳۴,۰۰۰
تومان