کتاب گناهکار (جلد اول)
معرفی کتاب گناهکار (جلد اول)
کتاب گناهکار (جلد اول) نوشته فرشته تات شهدوست و رمانی تیره و پرتنش است که زندگی مردی به نام آرشام را دنبال میکند؛ شخصیتی که خودش را با گناه، انتقام و ویرانکردن دیگران تعریف میکند. این رمان خواننده را وارد ذهن آشفته و خشمگین قهرمانی میکند که گذشتهای زخمی و نقشهای حسابشده پشت رفتارهای او پنهان مانده است. رمان حاضر را انتشارات آراسبان منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گناهکار (جلد اول) اثر فرشته تات شهدوست
کتاب گناهکار (جلد اول)، نوشتهی فرشته تات شهدوست، رمانی ایرانی با فضایی تیره، خشن و پر از تعلیق است که بر ذهن و رفتار آرشام تمرکز دارد؛ مردی ثروتمند، مغرور و آسیبدیده که رابطهاش با دیگران بر پایهی کنترل، تحقیر و انتقام شکل گرفته است. رمان حاضر تصویری روشن از جهان درونی این شخصیت ارائه میکند؛ جهانی که در آن عشق بیاعتبار است، اعتماد جایی ندارد و هر رابطه میتواند به بخشی از یک بازی خطرناک تبدیل شود. در کنار این لایهی روانی، گذشتهای مبهم و زخمی قدیمی مدام در رفتار و تصمیمهای آرشام سایه میاندازد و باعث میشود شخصیت اصلی معمایی ناتمام به نظر برسد.
رمان گناهکار (جلد اول) به روابط عاطفی و بازیهای روانی آرشام محدود نمیشود و همزمان او را در شبکهای از مأموریتهای پنهان، خشونت، تسویهحساب و وابستگی به شخصیتی دیگر قرار میدهد. شخصیتهایی مثل شیدا، هستی و دلارام نیز وجوهی متفاوت از آرشام را آشکار میکنند؛ از چهرهی اغواگر و حسابگر او تا لحظههایی که کنترلش ترک برمیدارد. فرشته تات شهدوست در این جلد، بیش از آنکه همهچیز را توضیح دهد، گرهها را میچیند؛ گذشتهی آرشام، دلیل نفرت او، بازی دهنفرهاش و مأموریتی که بهتدریج ابعاد بزرگتری پیدا میکند. رمان حاضر بر کشمکش درونی و بیرونی تکیه دارد و جلد اول را به نقطهی شروع یک مسیر ناآرام تبدیل میکند.
خلاصه داستان گناهکار (جلد اول)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
آرشام مردی است که از شکستن احساسات دیگران لذت میبرد و زندگیاش را بر پایهی انتقام و بیاعتمادی پیش میبرد. او زنانی را وارد بازی خود میکند، به آنها نزدیک میشود و بعد در لحظهای حسابشده کنار میکشد تا ویرانیشان را تماشا کند. همچنین مأموریتهایی خطرناک از سوی شایان به او سپرده میشود؛ مأموریتهایی که پای قاچاق، خیانت و حذف آدمها را به زندگی او بازتر میکند. برخوردهای آرشام با شیدا و دلارام، تعادل همیشگی او را به هم میزند. پشت این خشونت و سردی، گذشتهای تلخ و زخمی قدیمی پنهان مانده است که هنوز مسیر آرشام را هدایت میکند.
چرا باید کتاب گناهکار (جلد اول) را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب گناهکار (جلد اول) را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب تصویری از ذهن شخصیتی را ارائه میدهد که با خشم، غرور و میل به انتقام زندگی میکند.
- رمان فقط بر روابط عاطفی تکیه ندارد و داستان آن با تهدید، مأموریت و درگیریهای پنهان گسترش پیدا میکند.
- خواننده میتواند روند شکلگیری یک شخصیت آسیبدیده و اثر گذشته بر رفتار امروز او را دنبال کند.
- حضور چند شخصیت اثرگذار، لایههای متفاوتی از شخصیت آرشام را آشکار میکند و اثر را از یکنواختی دور نگه میدارد.
- جلد اول گرههای اصلی داستان را میچیند و پرسشهای مهمی را دربارهی گذشته، هدف و سرانجام بازی آرشام مطرح میکند.
خواندن کتاب گناهکار (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب گناهکار (جلد اول) به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای پرتنش با فضای تیره و شخصیت اصلی پیچیده.
- خوانندگانی که رمانهای مبتنیبر انتقام، قدرت و تسویهحساب را دنبال میکنند.
- کسانی که از رمانهایی با تمرکز بر زخمهای گذشته لذت میبرند.
- مخاطبانی که به رمانهای عاشقانهی تلخ و رابطههای ناپایدار علاقه دارند.
- خوانندگانی که دوست دارند در کنار خط عاطفی، با ماجرایی پرخطر و رازآلود همراه شوند.
بخشی از کتاب گناهکار (جلد اول)
«مثل همیشه تیپم با رنگ مشکی تکمیل شده بود. کمی از ادکلن تلخ و جذب کنندم به مچ دست و زیر گردنم زدم. بوش به حدی سرد و خاص بود که بینیم رو تحریک میکرد. سال هاست که از همین مارک استفاده میکنم. تلخی ای که با تلخی زندگی من عَجین شده بود. زندگی سراسر تلخ و بی روح، باید هم پر از تلخی و سرما باشه.
یادمه همیشه از رنگ مشکی متنفر بود. میگفت «نپوش، چون نفرت میاره. همیشه با خودش دوری و عذاب به همراه داره.»
و الان کجاست که ببینه من به خاطر حضور نحسش توی زندگیم، شیفتهٔ این رنگ شدم؟! اونم جزیی از این نفرت ده ساله ام بود. زندگیم رو پر از سیاهی کردم. پر از نفرت و تاریکی! فقط به خاطر همون عذابی که همیشه ازش دَم میزد.
واژهٔ گناهکار توی سرم تکرار میشد، بالاخره تونسته بودم اون رو ملکهٔ ذهن و روح و قلبم کنم. اون شعارش دوری از گناه بود؛ ولی در عمل یک گناهکار حرفهای بود. یه آدم از جنس تاریکی، ولی با ظاهری شیشه ای. شکست! بالاخره تونست ظاهر شکنندش رو هزار تیکه کنه. و اون وقت بود که چهرهٔ زشت و پلید گناهاش نمایان شد. و من به چشم دیدم، بزرگ ترین گناهان اون افراد گناهکار رو دیدم و نفرت رو توی وجودم پرورش دادم. نفرت! همون چیزی که بر قلب سنگی من حکومت میکرد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گناهکار (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گناهکار (جلد اول) |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۷۸۷۰۹۱۶ |
| تعداد صفحهها | ۵۲۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه گناهکار |
یک ستاره به کتاب دادم برای زحمتی که نویسنده کشیده.در واقعیت با مردی مثل ارشام نمیشه یه لحظه هم موند.خواهشا با این نوع شخصیت پردازی ها خشونت علیه زنها را عادی جلوه ندید
یه کتاب رازآلود، هیجان انگیز با کمی جنایت ولی در قالب عاشقانه بود. توی این کتاب می شد تاثیر عشق بر تغییر رفتار یک فرد رو با تمام وجود حس کرد و اینکه در لحظات سخت خدا رو فراموش نکنیم...بیشتر
با اینکه خیلی حرفه ای نیست.اما چون چندین سال پیش خوندمش و برام جذاب بود، هنوزم شیرینه.. دلی دوسش دارم😂
بنظر من گناهکار یه شاهکاره که میشه یه نویسنده خلق کنه ,با گذشته یک دهه از چاپ این کتاب بازم داستانش فوق العاده زیباست،قلمتون مانا خانم شهدوست عزیز
با سلام خیلی کش دار و غیر واقعی بود و در کل در یک کتاب میشد مطلب رو جمع کرد
رمان گناه کار یه رمان جنایی پلیسی و بسیار عاشقانه ، که مناسب نوجووناست بیشتر .... من از نو جوونی عاشق قلم خانم شه دوست بودم اولین بار که این رمان خوندم برای ۱۰ سال پیش بود حدودا ، اون موقع...بیشتر
قشنگ بود
من واقعا ازش خوشم اومد به نظرم تکراری نبود و یه موضوع جدید بود ولی به نظرم خشونت بیش از حد میتونه عشق رو کم رنگ کنه مثل رفتار آرشام با دلارام ولی در کل قشنگ بود و اینکه خانم...بیشتر
عالی
بهترین نویسنده دنیا
این کتاب عالی ترین ، جذاب ترین و بهترین کتابی بود که من خوندم ! اگر عاشق شدید حتما بخونید ، رمانش واسه همه خوبه ها ولی فقط یه عاشق قصه ی یه عاشق رو میفهمه ! اگر عاشق باشید و این کتاب...بیشتر
چطوری مکل کتاب گنهکار را پیدا کنم
یه رمان عالییییی ازهرلحاظ کامل بدون مطالب تکراری و اذیت کننده فوق العاده جذاب طولانی ولی قشنگ