کتاب درس های مدیریت به سبک شیخ امارات
معرفی کتاب درس های مدیریت به سبک شیخ امارات
کتاب الکترونیکی درسهای مدیریت به سبک شیخ امارات نوشتۀ یاسر جرار با ترجمۀ لادن فلاح نیا در انتشارات آراسبان چاپ شده است. این کتاب به بررسی سبک رهبری و مدیریت محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی و نایب رئیس امارات متحده عربی میپردازد.
درباره کتاب درسهای مدیریت به سبک شیخ امارات
این کتاب تحلیلی از روشهای مدیریتی و رهبری محمد بن راشد آل مکتوم ارائه میدهد و شامل بخشهای زیر است:
تاریخچه توسعه دبی و نقش آل مکتوم در آن
اصول مدیریتی و رهبری در توسعه دبی
پروژههای کلیدی و استراتژیهای اجرایی
نحوه تبدیل دبی به مرکز تجاری و گردشگری
روشهای تصمیمگیری و مدیریت بحران
برنامههای توسعه زیرساختها و خدمات شهری
استراتژیهای جذب سرمایهگذاری خارجی
مدیریت منابع انسانی و توسعه نیروی کار محلی
چشمانداز آینده دبی و برنامههای توسعه
کتاب درسهای مدیریت به سبک شیخ امارات با استفاده از مطالعات موردی و مثالهای عملی، تصویری از روند توسعه دبی و تصمیمات مدیریتی که به این توسعه منجر شده است ارائه میدهد. همچنین به چالشهای پیش رو و راهکارهای مدیریتی برای مواجهه با آنها میپردازد.
کتاب درسهای مدیریت به سبک شیخ امارات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مدیران، دانشجویان مدیریت و افرادی که به مطالعه سبکهای رهبری و توسعه شهری در خاورمیانه علاقهمند هستند مناسب است.
بخشی از کتاب درسهای مدیریت به سبک شیخ امارات
«در سال ۲۰۰۴، شیخ محمد تصمیم گرفت تا اندیشکده ای دولتی در دبی به نام اندیشکده دولتی محمد بن راشد تاسیس کند تا آینده نوآوری مستمر در نوسازی و پیشرفت دولت را تضمین کند. مقصود او از تاسیس این اندیشکده در اوج ماندن دبی بوده است، اما در کنار این هدف بنا دارد تا تجربیات دبی را جمع آوری و با دیگر کشورها به اشتراک بگذارد. دستورات او در آن زمان این بود که با بهترینها، این اندیشکده جدید راه اندازی شود. ما با اندیشکده کندیهاروارد همکار شدیم، که مانند خود ما از بهبودی مدل و شیوه حکومت داری در منطقه بسیار هیجان زده شده بودند و تصمیم گرفتند که برای خاورمیانه هم چنین اندیشکده ای تاسیس کنند. ما کلاسها و سمینارهای مختلفی در دبی، مشابه با اندیشکده کندی در کمبریج در استان ماساچوست، تحت نام جدید برنامههایهاروارد با عنوان "نوآوری دبی" برگزار کردیم.
گروه اندیشکدهٔ کندیهاروارد پتانسیل ما در سمینارها و کلاسهایی که در دبی برگزار کردیم و چه تاثیری در منطقه گذاشت را دید. در خیلی از گفتگوها، آنها از عبارتهایی مانند "سنگاپور خاورمیانه" استفاده میکردند. دبی از دو دهه پر هیجان پیشرفت لذت برد؛ از رشد و پیشرفت خطوط هوایی امارات گرفته تا ساخت نخل جمیرا. و برای هیئت علمیهاروارد مبرهن شده بود که این شهر نمونه مطالعاتی با ارزشی برای مشاهده، مطالعه و به بیان دیگر، داستان پیشرفت خوبی برای اشتراک با دیگر بوده است. هرچند، تا حالا آنها دبی را به عنوان یک مدل و الگو ندیده اند!»
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۳۲ صفحه