دانلود و خرید کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم) لینزی گیبسون ترجمه زهرا اندوز
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم)

کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم)

معرفی کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم)

کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم) نوشتهٔ لینزی گیبسون و ترجمهٔ زهرا اندوز و حسن حمیدپور است. نشر اسبار این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم)

کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم) دو بخش دارد؛ «با چه مشکلی دست به گریبان بوده‌اید» و «خودمختاری هیجانی». این کتاب که ده فصل دارد، نشان داده است که والدین نابالغ هیجانی چگونه بر احساسات، افکار و رفتار ما تأثیر می‌گذارند. ما با کمک مثال‌ها و تمرین‌های این کتاب یاد می‌گیریم چگونه خودمان را ابراز کنیم و ترس‌ها و تردیدها را کاهش دهیم تا از این رهگذر بتوانیم حق خود را برای برخورداری از سلامت هیجانی و بهزیستی محفوظ بداریم. گفته شده است که عمق مهارت‌های درمانی لینزی گیبسون، اصول روان‌شناختی صحیح و تکنیک‌های کاربردی این کتاب باعث می‌شود مطالعهٔ آن برای تمام کسانی که زندگیشان تحت‌تأثیر افراد نابالغ هیجانی به چالش کشیده شده، از نان شب واجب‌تر شود.

خواندن کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد دوم)

«خودپندارهٔ شما اساس و پایه تمام باورهایی است که دربارهٔ خودتان دارید. این خودپندارهٔ شماست که تعیین می‌کند چه کسی خواهید شد. خودپنداره یعنی درک شما از خودتان. این درک از خویشتن تحت تأثیر واکنش و رفتار افرادی شکل می‌گیرد که با آن‌ها بزرگ شدید. رفتار آن‌ها با شما حکایت‌گر داستانی است که از شما دارند: "آنها دربارهٔ شما چگونه فکر می‌کنند". در کودکی شما چاره‌ای جز این نداشتید که خودتان را از دریچهٔ چشمان آن‌ها بشناسید. اما متأسفانه والدین نابالغ هیجانی در رشد و شکل‌گیری یک‌خودپندارهٔ دقیق و درست نقش چندان مؤثر و کارآمدی ندارند، زیرا آن‌ها اغلب اوقات ویژگی‌ها، قابلیت‌ها و علاقمندی‌های منحصربه‌فرد فرزندان خود را نادیده می‌گیرند.

والدین نابالغ هیجانی از شما انتظار دارند که طبق پیش‌فرض‌های آن‌ها بزرگ شوید. با وجود چنین والدینی، بسیار سخت است که خودتان را به‌گونه‌ای بشناسید که انعکاس واقعی توانمندی‌ها و نقاط قوت شما باشد. در عوض ممکن است تنها ملاک شما برای قضاوت دربارهٔ خودتان این باشد که چقدر خواسته‌ها و انتظارات آن‌ها را برآورد کرده‌اید. متأسفانه والدین نابالغ هیجانی اغلب اوقات فرزندان خود را با بازخوردهای منفی‌شان دلسرد می‌کنند و باعث می‌شوند که خودشان را دست‌کم بگیرند. از همین رو، بسیار مهم است که این باورهای اشتباه و تحریف شده دربارهٔ خودتان را تصحیح کنید تا بتوانید زندگی اصیل‌تری داشته باشید، رشد شخصی‌تان را همواره دنبال کنید و رابطه با خود و دیگران را عمیق‌تر سازید.

والدین نابالغ هیجانی، فردیّت دیگران را نادیده می‌گیرند، لذا نمی‌توانند موضوع جالبی دربارهٔ خودتان به شما آموزش بدهند. آن‌ها دیگران را یک‌جور می‌دانند و افراد را کاملاً شبیه به هم می‌پندارند. افراد نابالغ هیجانی پیچیدگی‌ها و تفاوت فردی را به هیچ‌وجه در نظر نمی‌گیرند. مصداق بارز این نگرش جملاتی شبیه این است که از آن‌ها بسیار می‌شنویم: «تو دقیقاً مثل پدرت هستی!» یا «تو شبیه خانوادهٔ خود من هستی.» آن‌ها فکر می‌کنند شما را می‌شناسند چون شما آن‌ها را یاد کسی می‌اندازید که آن‌ها او را می‌شناختند. در نتیجه، آن‌ها به شما یک خودپندارهٔ از پیش ساخته می‌دهند که در عمل هیچ تناسبی با فردیّت و خویشتن واقعی شما ندارد. وقتی با والدین نابالغ هیجانی بزرگ می‌شوید به شما کمک نمی‌شود خودتان را بشناسید. اما در حال حاضر، به عنوان فردی بزرگسال می‌توانید خودپنداره خویش را بسط و گسترش دهید تا تمام پیچیدگی‌ها و ظرفیت‌های بالقوه شما را دربر گیرد. حتی اگر افراد نابالغ هیجانی هنوز شما را در زمرهٔ افرادی قرار می‌دهند که هویت سطحی و کودکانه‌ای دارند. شما محکوم به این نیستید که زندگی‌تان را با این احساس به پیش ببرید که از سطح معمول کمتر هستید. خوشبختانه خودپندارهٔ شما اسیر چنگال والدین نابالغ هیجانی و نگرش‌های آن‌ها نیست. شما الان آزاد هستید تا کشف کنید که چه کسی هستید و می‌خواهید چه کسی باشید. شما می‌توانید خودپنداره‌تان را مطابق با کسی که واقعاً هستید، به‌روزرسانی کنید.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
رهایی از محرومیت های هیجانی دوران کودکی (جلد اول)
لینزی گیبسون
رهایی از افکار وسواسی
کریستین پوردون
رابطه درمانی در درمان های شناختی رفتاری
پائول گیلبرت
درمان های کاربردی اختلال شخصیت مرزی
ژوزفین بیتسون
درمان شناختی رفتاری اضطراب نوجوانان؛ برنامه مدیریت ترس (کتاب کار)
فیلیپ کندال
تاب آوری در کودکان
تریش هارپر
درمان عاطفه هراسی
لی مک کالو
تربیت جنسی نوجوانان؛ کتاب دختران
مژگان کلهر
رهایی از مشکلات بین فردی
متیو مک کی
راهنمای غلبه بر کمال گرایی
موسسه کراس بوردر بوکس
درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT
ریچارد بنت
تکنیک های شناختی برای افزایش عزت نفس
متیو مک کی
لطفا نگران نباش و زندگی کن
سوزان اورسیلو
جریان های فکری و عاطفی کودکان و نوجوانان
جمشید جراره
کتاب کار توجه آگاهی
جان تیزدل
خلع سلاح همسر انتقادگر
میشل اسکین
درمان شناختی - رفتاری برای اختلال اضطراب اجتماعی
استفان گ. هوفمان
مقدمات نوروسایکولوژی
سیدسعید پورنقاش تهرانی
تمرین های مصاحبه و تشخیص بالینی برای روان شناسان و مشاوران
پرل س. برمن
راهنمای آموزش عملی مهارت همدلی
سمیه غلامی

حجم

۲۸۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۹۶ صفحه

حجم

۲۸۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۹۶ صفحه

قیمت:
۹۰,۰۰۰
تومان