دانلود و خرید کتاب فلسفه پردازی تیموتی ویلیامسن ترجمه مهدیه مهدیان فر
تصویر جلد کتاب فلسفه پردازی

کتاب فلسفه پردازی

معرفی کتاب فلسفه پردازی

کتاب الکترونیکی «فلسفه پردازی» نوشتهٔ تیموتی ویلیامسن با ترجمهٔ مهدیه مهدیان فر در نشر نیماژ چاپ شده است. کتاب فلسفه‌پردازی به بررسی و شفاف‌سازی روش‌های فلسفی و نقش آن‌ها در حل مسائل منطقی می‌پردازد. 

درباره‌ی کتاب فلسفه‌ پردازی

ویلیامسون در این کتاب به بررسی مسائل اساسی فلسفی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه فلسفه از کنجکاوی‌های عامیانه آغاز می‌شود و به بحث‌های منطقی تبدیل می‌شود. کتاب با تأکید بر اهمیت شفافیت، استفاده از تخیل و آزمایش‌های فکری منظم به توضیح متدهای فلسفی می‌پردازد و نقش تاریخ فلسفه را در این فرایند مورد توجه قرار می‌دهد. ویلیامسون همچنین به مباحثی مانند انتقادپذیری و ماهیت مبارزه‌جویانه‌ٔ فلسفه اشاره می‌کند، جایی که استدلال‌ها و نتیجه‌گیری‌های فیلسوفان به چالش کشیده می‌شوند.  این کتاب فلسفه پردازی با زبانی ساده و روان نوشته شده است، اما مباحث عمیقی را در خود جای داده که هم برای افرادی که تازه با این حوزه آشنا شده‌اند و هم افرادی که با فضای فلسفه آشنایی قبلی دارند، مناسب است.

کتاب فلسفه پردازی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دوستداران فلسفه و افرادی که مایل هستند با متدهای فلسفی و نحوه‌ٔ استفاده‌ٔ منطقی از آن‌ها در پاسخ به سؤالات فلسفی آشنا شوند، پیشنهاد می شود.

بخشی از کتاب فلسفه پردازی

«پیشینهٔ پرسش دربارهٔ «چیستی» به آغاز شکل‌گیری فلسفه بازمی‌گردد. پرسش‌های افلاطون (۳۴۷-۴۲۹؟ پیش از میلاد): «عدالت چیست؟» و «دانش چیست؟»، هنوز در مرکز فلسفه جای دارند. او دربارهٔ واژه‌ها و مفاهیم (در یونان باستان) نمی‌پرسید، بلکه از عدالت و دانش می‌پرسید. البته این‌ها اشیایی مانند شیر، عسل یا آب نیستند. امکان ندارد یک پیمانه عدالت یا یک کیلو دانش داشته باشید. اما تفاوت میان فلسفه و علوم طبیعی این نیست. زیست‌شناسی به پرسش «زندگی چیست؟» (و بسیاری دیگر) پاسخ می‌دهد، اما زندگی شیء نیست. امکان ندارد یک پیمانه یا یک کیلو زندگی داشته باشید. میان پدیده‌های جاندار و بی‌جان تفاوت وجود دارد؛ یکی از رسالت‌های زیست‌شناسی پرداختن به این تفاوت‌هاست. به همین شکل، میان اقدامات عادلانه و ناعادلانه هم وجه تمایز وجود دارد؛ یکی از رسالت‌های فلسفه (به‌ویژه فلسفهٔ سیاسی) پرداختن به این تفاوت است. میان دانایی و نادانی هم تفاوت وجود دارد و شرح این تفاوت هم از رسالت‌های فلسفه (به‌ویژه شناخت‌شناسی) است. کنجکاوی و میل طبیعی ما به دانستن می‌تواند کاری کند که بخواهیم بهتر بفهمیم.

البته گاهی اندیشیدن به تفاوت‌های فهم همگانی موجب می‌شود از آن‌ها رضایت چندانی نداشته باشیم. شاید واژه‌هایی که برای توصیف به‌کار می‌بریم گنگ باشند یا چند تفاوت گوناگون را در هم آمیزند یا تفاوت‌های غیرواقعی را مهم جلوه بدهند. شاید این اتفاق هم در فلسفه و هم در علوم طبیعی بیفتد. شاید برای تأکید بر تفاوت‌های آشکار یا ژرف، نیازمند واژگانی نو باشیم یا لازم باشد چهارچوب کارآمدی برای بررسی‌های متعاقب ایجاد کنیم. فهم همگانی نقطهٔ آغاز است، نه نقطهٔ پایان.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۰۱۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

حجم

۱۰۱۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
۱۵,۰۰۰
۷۰%
تومان