دانلود و خرید کتاب شکاف اعتماد به نفس راس هریس ترجمه سحر محمدی
تصویر جلد کتاب شکاف اعتماد به نفس

کتاب شکاف اعتماد به نفس

معرفی کتاب شکاف اعتماد به نفس

کتاب الکترونیکی شکاف اعتماد به نفس نوشتۀ راس هریس با ترجمۀ سحر محمدی و مقدمهٔ دکتر شیرعلی خرامین، توسط انتشارات سایه سخن منتشر شده است. این کتاب به بررسی مسئلهٔ کمبود اعتمادبه‌نفس و نقش آن در ایجاد و تداوم اختلالات روانی مانند اضطراب، افسردگی، تعلل، و اعتیاد می‌پردازد و راهکارهایی عملی و مؤثر برای غلبه بر این مشکل ارائه می‌دهد.

درباره کتاب شکاف اعتماد به نفس

راس هریس در این کتاب بر اساس اصول درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) نشان می‌دهد که اعتمادبه‌نفس، برخلاف باور رایج، احساسی نیست که پیش از عمل به‌دست آید، بلکه نتیجهٔ اقدام آگاهانه و متعهدانه است. او از خواننده می‌خواهد تا از دام‌هایی مانند کمال‌گرایی، اجتناب از موقعیت‌های دشوار، و وابستگی به احساسات رهایی یابد و با پذیرش ترس‌ها، در لحظهٔ حال زندگی کند. هریس معتقد است که نادیده‌گرفتن ترس و محدود کردن خود به «منطقهٔ امن» نه‌تنها اعتمادبه‌نفس را تقویت نمی‌کند، بلکه استعدادهای فردی را سرکوب و او را از ارزش‌هایش دور می‌کند. راهکارهای این کتاب شامل شناسایی و مواجهه با افکار منفی، پذیرش احساسات، و اقدام متعهدانه مطابق با ارزش‌های فردی است. این اثر به زبان ساده و با تمرین‌هایی کاربردی نوشته شده و مخاطبان را به عملی کردن آموخته‌های خود در زندگی روزمره تشویق می‌کند.

راس هریس پزشک، روان‌درمانگر، و نویسندهٔ مطرح در زمینهٔ روان‌شناسی مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) است. آثار او، از جمله تلهٔ شادمانی و عمل عاشقانه، در میان خوانندگان و متخصصان روان‌شناسی از استقبال گسترده‌ای برخوردار شده‌اند. او در کتاب‌های خود تلاش می‌کند تا با ارائهٔ مفاهیم عملی و روان، به بهبود زندگی افراد کمک کند.

کتاب شکاف اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای همهٔ افرادی که با کمبود اعتمادبه‌نفس دست‌وپنجه نرم می‌کنند، متخصصان روان‌شناسی، مشاوران، و علاقه‌مندان به توسعهٔ فردی و رشد شخصی مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب شکاف اعتماد به نفس

«تصور کنید به شکلی جادویی، اعتمادبه‌نفس دلخواهتان را به دست آورده‌اید، اما هیچ‌چیز در زندگی شما تغییر نکرده است. احساس اعتمادبه‌نفس فوق‌العاده‌ای دارید، اما در تمام جنبه‌های زندگی، همچون قبل رفتار می‌کنید. در روابط، شغل، سلامت، زندگی اجتماعی یا فعالیت‌های تفریحی‌تان هیچ تغییری رخ نمی‌دهد. همچنان براساس عادت‌های روزمرهٔ قدیمی، همان کارهای قدیمی را انجام می‌دهید. مانند قبل راه می‌روید و صحبت می‌کنید؛ کار جدیدی را آغاز نمی‌کنید؛ هدف جدیدی را دنبال نمی‌کنید؛ عملکردتان به‌هیچ‌وجه تغییر نمی‌کند؛ شخصیت شما عوض نمی‌شود؛ با خودتان و دیگران رفتار متفاوتی ندارید و به همان شیوهٔ قبلی رفتار می‌کنید. تفاوت فقط در این است که اکنون احساس اعتمادبه‌نفس می‌کنید. آیا از این نتیجه رضایت دارید؟

من این را از صدها نفر پرسیده‌ام و هیچ‌کس تا به حال پاسخ «بله» نداده است. تعجب‌آور نیست؛ ما اعتمادبه‌نفس را فقط به خاطر خودش نمی‌خواهیم، بلکه می‌خواهیم کمکمان کند به هدف‌هایمان برسیم، رؤیاهایمان را دنبال کنیم یا در برخی حوزه‌های زندگی از جمله ورزش، تجارت، موسیقی، هنر، سخنرانی عمومی، فرزندپروری یا روابط اجتماعی بهتر عمل کنیم.»