دانلود و خرید کتاب اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی هانس هرمان هوپ ترجمه سلیمان عبدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی

کتاب اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی

معرفی کتاب اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی

«اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادی» نوشته هانس هرمان هوپ(-۱۹۴۹)، اقتصاددان و استاد تاریخ نظری است. تاملی در دولت دموکراتیک مدرن، ما را بر آن می‌دارد تا در ماهیت آن اندیشه کنیم و از خود بپرسیم که چه چیزی حق فرمان‌فرمایی به دولت و حاکمان و دست‌اندرکاران یک دولت می‌دهد؟ قانون چیست و منشأ قوانین کدامند؟ مسیر ترقی در دموکراسی چگونه طی خواهد شد؟ چه کسانی باید تصمیم بگیرند؟ پیامدهای اخلاقی دموکراسی چه خواهد بود؟ از منظر هانس هرمان هوپ، تفکر و تعمق در همه این پرسش‌ها گویای یک گذار معکوس است. برخلاف آنچه ادعا می‌شود، راهی که به ظاهر به ‌سوی آزادی به تصویر کشیده‌اند، قهقرایی است که آزادی را به قربانگاه می‌برد. امروزه همه متعلق به جغرافیایی خاص هستیم که در سیطره نظامی سیاسی، یعنی دولت، قرار دارد که عمدتا مبتنی ‌بر انتخابات است و رأی عمومی و صِرف مشارکت کمی بیش از نصف جامعه، تنها توجیه برای الزام به تبعیت و اطاعت از حاکمیت سیاسی است؛ حاکمیتی که نه‌ تنها بایستی بر بازندگان انتخابات، بلکه بر‌ آنان که مشارکتی در آن نداشته‌اند نیز فرمان براند. اما آنچه قانون، دستور یا فرمان خوانده می‌شود، در فرایند پارلمانتاریسم به‌ علت ماهیت شورایی‌اش، رنگ و لعابی مشروع به خود می‌گیرد؛ یعنی فرمان این‌گونه به قانون تبدیل می‌شود و سپس قانون قدسیت می‌یابد و نافرمانی از قانون مستوجب تنبیه و بی‌حرمتی و توهین به روح جمعی قلمداد می‌شود. غافل از اینکه این جامعه چیزی جز یک جمع غایب نیست که تنها در فرایند انتخابات، یک «نه» یا «آری» به صندوق ریخته‌اند. اینکه از یک «آری» چگونه می‌توان تاییدی برای همه تصمیمات نمایندگان پارلمانی استخراج کرد، شاید تنها از عهده نظریه‌پردازان دموکراسی برآید.
Amin D
۱۳۹۷/۰۹/۲۵

جای تاسف دارد که انتشارات دنیای اقتصاد، این کتاب را با چنین ترجمه افتضاح و ویراستاری ضعیف روانه بازار می کند. وقتی ناشرانی که در ظاهر بصورت تخصصی کتاب چاپ می کنند، چنین نتایج اسفناکی از خود بجای می گذارند،

- بیشتر
Travis
۱۳۹۸/۰۹/۲۴

عالی، مناسب برای همه جویندگان حقیقت 💸💸

امروزه هم انسان‌های ثروتمند وجود دارند، ولی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم داشته‌های خود را از قِبَلِ دولت به دست آورده‌اند. برای همین، تداوم دولت و دور ماندن عمده مردم از رفاه را به نفع خود می‌دانند. آنان پیشینه خانوادگی چندانی نداشته و تازه به دوران رسیده‌اند. رفتار آنان شاخصه‌های فضیلت، حکمت، عزت و سلیقه در خود ندارد
kasra_tav
«اتفاقا برخلاف آنچه ادعا می‌شود، اگر در سلطنت مزایا به نجبا و درباریان محدود می‌شد، حال در دموکراسی همه به‌ شرط دستیابی به جایگاهی در پست‌های اداری و عمومی در چپاول و تاراج شریکند‌.»
kasra_tav
در هر جامعه‌ای حتی با سطحی ابتدایی از پیچیدگی، تعداد کمی از افراد می‌توانند به موقعیت یک الیت طبیعی دست پیدا کنند. به عللی همچون دستاوردهای برتر رفاهی، عقلی، شجاعت یا روابط فامیلی و زناشویی، تعدادی از افراد جامعه به اقتدار بیشتری نایل می‌شوند؛ به‌گونه‌ای که دیگران به آرا و عقایدشان احترام می‌گذارند.
Travis
تنها وظیفه شاهان حفظ و حمایت از قوانین خوب و دیرین بود.
Travis
به‌ علت ازدواج‌های انتخابی و قوانین مدنی و میراث‌های ژنتیکی، موقعیت‌های اقتدار طبیعی غالبا در چندین نسل از یک خانواده همچنان باقی می‌مانند.
Travis
از شاخصه‌های دوران سلطنت، استفاده از طلا به عنوان پول بود که همواره ارزش آن رو به فزونی داشت. ولی از مشخصات دولت دموکراتیک مدرن، وجود پول کاغذی بدون پشتوانه است که همواره قدرت و ارزشش را از دست می‌دهد.
Travis
قوانین دولتی برخلاف قوانین طبیعی، که ازلی و خودجوش و حاصل سالیان متمادی کارایی و مقبولیت منطقه‌ای‌شان بودند، ماهیتی ابداعی، موقت و مبتنی ‌بر ذائقه برندگان بازی‌ دارند. از‌ این‌رو در اندرون خود توخالی و بی‌ریشه‌اند و عمدتا در خدمت منافع و مزایای گروه‌های خاصی که خواهان سهم‌بری در این بُرد انتخاباتی‌اند، پردازش می‌شوند.
Travis
هدف قواعد، کمک به پرهیز از کشمکش‌های اجتناب‌ناپذیر است.
Travis
آنچه مراکز عمومی با آن به حیات خود ادامه می‌دهند، از منظر قوانین خصوصی چیزی جز دزدی و تاراج اموال دیگران نیست.
Travis
در جامعه خصوصی، همه حق حمل سلاح و داشتن آن را دارند و هیچ محدودیتی بر آن وارد نیست و همه حق تامین امنیت مال و زندگی خود را دارند و بنا به تجربیاتی که در کتاب «غرب وحشی نه همچون وحشی‌گری» به دست آورده‌ایم، می‌دانیم که فراوانی سلاح همسو با کاهش جرایم ا‌ست.
Travis
بزرگان مکتب اتریش
رندال جی. هولکام
دموکراسی و انقلاب: از یونان باستان تا سرمایه‌داری مدرن
جرج نواک
سوسیالیسم و سرمایه‌داری: رساله‌ای روش مند درباره‌ی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هانس هرمان هوپ
ماکس وبر و جامعه‌شناسی اقتصادی
ریچارد سوئدبرگ
اندیشه آزادی: نگاهی از منظر اقتصاد سیاسی به تجربۀ ایران معاصر
محمد طبیبیان
مبانی سرمایه‌داری
دیوید کوتس
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)
فریدریش فون هایک
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۳: نظم سیاسی مردمان آزاد)
فریدریش فون هایک
دموکراسی: مقدمه‌ای بر انتخاب عمومی
جان پاتریک گانینگ
خاستگاه سرمایه داری از چشم اندازی گسترده تر
الن میک سینزوود
قدرت و بازار: دولت و اقتصاد
مورای ان. روتبارد
چشم‌اندازهای نظری فساد
خیالت دو گراف
مگناکارتا
دیوید استارکی
آزادسازی و عملکرد اقتصادی
موسی غنی‌نژاد
اقتصاد به روایت دیگر
موسی غنی‌نژاد
اقتصاد و دولت در ایران
موسی غنی‌نژاد
بازار آری، کاپیتالیسم نه: آنارشیسم فردگرا در برابر مدیران، نابرابری‌ها، قدرت شرکت‌‌ها و فقر ساختاری
گری چارتیه
پیش‌‌رفتن با جمع: تجربه اقتصاد توده‌ای در آمریکای لاتین
آلبرت هیرشمن

حجم

۷۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۷۲ صفحه

حجم

۷۰٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۷۲ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان