کتاب سوسیالیسم و سرمایهداری: رسالهای روش مند دربارهی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
انتشارات:انتشارات دنیای اقتصاد تابان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب سوسیالیسم و سرمایهداری: رسالهای روش مند دربارهی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هوپ معتقد است که سوسیالیسم، تنها زاییدهٔ اندیشههای قرن نوزدهم مارکس نیست و قدمتی بسیار بیشتر دارد که یکی از ابزارهایش، مداخلهٔ توأم با زور دولت در اموال خصوصی و حق مالکیت است. از سوی دیگر، سرمایهداری، نظامی اجتماعی است که بر پذیرش صریح مالکیت خصوصی و دادوستدهای بین مالکان خصوصیِ اموال مبتنی است. به گفتهٔ هوپ، یکی از اهداف این کتاب، این است که نشان دهد سطح کلی سوسیالیسم، درواقع همان سطح کلی ثروت هر کشور و همان سطح کلی مداخلهٔ آن کشور در حق مالکیت است. در مقدمهٔ کتاب آمده است که: «هرچه سیاستهای سوسیالیستی بیشتری در کشور حکمفرما باشد، فرآیند تولید ثروت، بیشتر در کشور متوقف میشود و یک کشور فقیر میماند یا فقیرتر میشود.»
کتاب «سوسیالیسم و سرمایهداری»، دربارهٔ اقتصاد سیاست، اخلاق سوسیالیسم و سرمایهداری و مقایسهٔ این دو نظامِ اقتصادی است.
هانس هرمان هوپ، اقتصاددان آمریکاییآلمانی است که اکنون استاد دانشگاه اقتصاد در دانشگاه نوادای لاسوگاس است.
بازار آری، کاپیتالیسم نه: آنارشیسم فردگرا در برابر مدیران، نابرابریها، قدرت شرکتها و فقر ساختاری
گری چارتیه
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادیهانس هرمان هوپ
حقایق و مغالطهها در اقتصادتوماس ساول
سیاست اقتصادی؛ شش گفتار دربارهی سوسیالیسم، کاپیتالسیم، اقتصاد و سیاست لودویگ فون میزس
قانون، قانونگذاری و آزادی (جلد ۳: نظم سیاسی مردمان آزاد)فریدریش فون هایک
قانون، قانونگذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)فریدریش فون هایک
اقتصاد و دولت در ایرانموسی غنینژاد
بزرگان مکتب اتریشرندال جی. هولکام
چرا اقتصاد فرو میریزد؟: به سوی نظریهای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورهاجوزف استیگلیتز
دموکراسی: مقدمهای بر انتخاب عمومیجان پاتریک گانینگ
درآمدی بر چین مدرنرانا میتر
اقتصاد در دو درسجان گوئیگن
تاریخ مختصر اقتصادنیل کیشتینی
اینترنت اشیاآنابث آگارد
اگر پیش زمینهای درباره اقتصاد دارید، اما همچنان دو مکتب اصلی اقتصاد را خوب نمیشناسید، این کتاب را معرفی میکنم. هر چند خیلی روان و جذاب نیست اما قابل فهم است و آنچه باید دریافت کنیم را نسبتا مختصر دریافت
کتابی که هر سوسیالیستی باید بخواند 🤓☠️🤥
کتاب در توضیح و تبیین سوسیالیسم چه از نظر تاریخ گذشته اون و چه از نظر پیامدهای آینده بسیار خوب عمل کرده و دید روشن و واضح و بنظر خودم حقیقیای از سوسیالیسم به خواننده میده منتهی ایرادی که وجود
من نتونستم هضم کنم متن و مفهمش برام سخت بود
اگر میخواهید کثرتگرایانهتر در این باره مطالعه کنید و صرفا از یک دهان نشنوید بد نیس همچنین کتابهای ها جون چانگ (مثل بیستوسه گفتار درباره سرمایهداری، نیکوکاران نابکار و...) رو بخوانید که معمولا متن روان و قابل فهمی داره. ولی
بسیار جانبدارانه نوشته شده. سرمایهداری رو پرستش میکنه و به سوسیالیسم فحش میده
سوسیالیست ایده خوبی ک هرگز به درستی اجرا نشده حتی کمونیسم ک زیر شاخه سوسسالیسم هست هم هیچوقت به درستی اجرا نشد. پس درواقع قضاوت در مورد کارامدی یا نا کارآمدی لش کاملا اشتباه است. اما با این وجود میبینیم