کتاب در عمق صحنه
معرفی کتاب در عمق صحنه
کتاب در عمق صحنه نوشتهٔ فریبا وفی است. نشر چشمه این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی یک مجموعه داستان ایرانی است.
درباره کتاب در عمق صحنه
کتاب در عمق صحنه ۱۴ داستان کوتاه از فریبا وفی را در بر گرفته است. عنوان برخی از این داستانها عبارت است از: «مادرم پشت شیشه»، «راحت شدی پدر»، «گریه کن دایی»، «در عمق صحنه» و «مردی که گریه میکرد».
داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
خواندن کتاب در عمق صحنه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد میکنیم.
درباره فریبا وفی
فریبا وفی متولد اول بهمن سال ۱۳۴۱ در شهر تبریز است. رمانهای «پرندهٔ من» و «رؤیای تبت» از مشهورترین آثار او است که برندهٔ چند جایزه معتبر ادبی در ایران شده است. درونمایهٔ مشترک آثار فریبا وفی پرداختن به زنان و زندگی زنان است. داستانهایی از فریبا وَفی به زبانهای روسی، سوئدی، عربی، ترکی، ژاپنی، انگلیسی و آلمانی ترجمه شده است. او اولین داستان جدی خود را با نام «راحت شدی پدر» در سال ۱۳۶۷ در مجلهٔ آدینه چاپ کرد. نخستین رمان او «پرندهٔ من» در سال ۱۳۸۱ منتشر شد که مورداستقبال منتقدان قرار گرفت. از رمانهای او میتوان به کتابهای «رازی در کوچهها»، «ماه کامل میشود»، «بعد از پایان» و «روز دیگر شورا» اشاره کرد.
بخشی از کتاب در عمق صحنه
«یه بارم جدی جدی میخواست یه کارایی بکنه. اون روز حسابی از آقا کتک خورده بود. تا میتونست جیغ و داد راه انداخت و همش قسم میخورد که خودشو میکشه. شبش دو شیشه قرص از تو پستو درآورد و میخواست بخوره که من تو جام غلتی زدم و زیر لبی گفتم: «مامان!» یعنی مثلاً تو خواب دارم صداش میزنم. مامان یه لحظه چشمش به من افتاد. یعنی من چشام بسته بود. ولی میدونستم که داره به من نگاه میکنه. بعد یه دفعه منو بغل کرد و زد زیر گریه.»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۲ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۹۲ صفحه