کتاب هستی
معرفی کتاب هستی
کتاب هستی از مجموعه رمان نوجوان امروز نوشته فرهاد حسنزاده توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای گروه نوجوان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب هستی
هستی دختر ۱۲ سالهای است که در آبادان زندگی میکند. او روحیه عجیبی دراد کارهایش اصلا شبیه دخترها نیست و دوست دارد با پسرها فوتبال و بازیهای دیگر پسرانه بکند و با دایی جمشیدش به موتورسواری برود. قصه از زمان جنگ شروع می شود و در این میان رابطه هستی با پدرش هم روایت میشود.
رمان هستی از پرفروشهای کانون، برگزیدهی مخاطبان نوجوان کانون، برندهی نشان لاکپشت نقرهای اولین دوره لاکپشت پرنده، برگزیدهی شورای کتاب کودک، برگزیدهی بهترین فیلمنامهی اقتباسی جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان و برندهی نشان هدهد سفید (جشنواره انتخاب کتاب از سوی کودکان و نوجوانان سراسر کشور) شده و نامزد کتاب سال ایران، جشنواره کتاب کودک و نوجوان کانون و کتاب سال شهید غنیپور بوده است.
خواندن کتاب هستی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی میتوانند رمان هستی را بخوانند و لذت ببرند
وقتی ابتدایی بودم این کتاب رو خوندم. حالا ۲۰ سالمه و هنوز هستی رو یادم نرفته.
کتاب های آقای فرهاد حسن زاده خیلی خوبه که واقعا لیاقت خواندن را داره ومن با اینکه اولین باری است که این کتاب را خواندم ولی میخوام که 2بار بخوانم. راستش من داستان مینویسم و هیچ کدومشون مثل این کتاب عالی
واااااای تمام خاطرات من زنده شد روزهایی که کانون پرورش فکری میرفتم و کتاب نخوانده نداشتم واقعا عاشق این کتاب بودم و هرچقدر که فکر کنید خواندم و خسته نشدم بی نظیر است واقعا بی نظیر است
اوّلین داستانی بود که از فرهاد حسنزاده خواندم؛ باید بپرسم که آیا دخترها روایتش را باور کردند یا نه. من امّا شیفتهٔ هستی شدم و به خط خطّ داستان دل دادم و با بیشترش بغض کردم. یک از هزاران روایت جنگ،
زیبا و دوست داشتی این کتاب واقعا منو جذب خودش کرد جوری که دوست نداشتم حتی یک لحظه از این کتاب چشم بردارم 📖❤ به همه ی نوجوانان پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو بخونن ✌
از کتابای مورد علاقهی نوجوونیم!😍😍😍 یادش بهخیر. با این کتاب عاشقِ قلمِ آقای حسنزاده شدم. یادمه اینقدر این کتاب بین بچههای کانون محبوب شده بود که توی کتابخونهی کانون، بچهها برای زودتر امانت گرفتنش با هم جنگ و دعوا میکردن! اینقدر دست
من سه سال پیش خونده بودم...محشره بنظرم برا نوجوانا عالیه
چقدر خوب بود این کتاب. با خوندنش انگار رفتم و یه مدت آبادان زندگی کردم. حتی لهجه ی جنوبی گرفتم. آقای فرهاد حسن زاده دمت گرم💜
من این رو وقتی ۱۱،۱۲ ساله ام بود خونده ام ، الان ۲۱ سالمه و هنوز فراموشش نکردم ، رمان خیلی خیلی خوبیه برای نوجوون ها.
محشر بود یه طنز غمگین:)