دانلود و خرید کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای مایک کاپلان ترجمه صدف حکیمی زاده
تصویر جلد کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای

کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای

نویسنده:مایک کاپلان
ویراستار:علی معنوی
انتشارات:نشر آموزنده
امتیاز:
۴.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای

کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای نوشتهٔ مایک کاپلان و ترجمهٔ صدف حکیمی زاده و ویراستهٔ علی معنوی است و نشر آموزنده آن را منتشر کرده است. راهی ساده، آسان و سریع برای فروش هر محصولی به هر کسی، در هر جایی و هر زمانی در این کتاب معرفی شده است.

درباره کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای

فروش را به این صورت تعریف می‌کنند: عمل متقاعد کردن یا قانع کردن فردی به خرید محصول، خدمات یا ایدهٔ شما.

توانایی فروش شما را بر حسب توانایی‌تان در متقاعد کردن دیگران می‌سنجند. هر کسی که بخواهد توانایی فروش خود را به حداکثر برساند، یا این توانایی را در دیگران به حداکثر برساند، باید کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای را بخواند. 

اگر تازه وارد حوزهٔ فروش شده‌اید، قبل از هر کتابی، این کتاب را بخوانید تا احتمال موفقیت زودهنگامتان را تا حد زیادی بالا ببرید. اگر کهنه‌کار و باتجربه هستید و می‌خواهید راهی برای بالا بردن میزان فروش‌تان پیدا کنید (کاری که همه فروشنده‌های خوب همیشه انجام می‌دهند)، این کتاب به شما کمک می‌کند هدف فروشتان را تحقق ببخشید. احتمال زیادی هست که با خواندن این کتاب ابهاماتتان برطرف شود و به درک روشن‌تری از فروش دست پیدا کنید.

اگر مدیر فروش، مربی فروش و/یا مالک کسب‌وکاری هستید، این کتاب را جزو اصول بنیادین آموزش فروش خود قرار دهید.

در کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای این نکات را یاد می‌گیرید:

· هشت مرحله‌ٔ دقیق هر فروش. اگر هر یک از این‌ها را حذف کنید با مشکل مواجه می‌شوید. اگر درست از آن‌ها استفاده کنید، می‌توانید فروش‌تان را به سطح نامحدودی برسانید.

· هدف حقیقی ارائه و مراحل مهمی که باید پیش از آن طی شوند، اما اغلب حذف می‌شوند. اگر مرتکب اشتباه‌های متداول بین فروشندگان می‌شوید، این کتاب، به تنهایی، به شما کمک می‌کند فروش‌تان را دو برابر کنید.

· نحوه‌ٔ کشف راحت اینکه کدام مشتریان بالقوه می‌توانند از محصول یا خدمت شما استفاده کنند و توانایی پرداخت دارند. زمان ارزشمندترین سرمایه‌ٔ فروشندگان است و اگر هدر برود برایشان هزینه دارد.

· یاد بگیرید چطور فرصت‌های بی‌شماری برای تمام کردن معامله ایجاد کنید و بفهمید کی باید از این فرصت‌ها استفاده کنید و معامله را تمام کنید. این بزرگ‌ترین نشانه‌ٔ همه‌ٔ تمام‌کننده‌های برتر است. آن را یاد بگیرید، به کار ببرید و موفق شوید.

· این واقعیت ندارد که باید روش‌های متعددی برای تمام کردن معامله به کار ببرید. همین شیوه‌ٔ ساده برای تمام کردن همه‌ٔ معامله‌ها کافی است.

· قواعد ساده‌ای برای تبدیل هر مخالفتی به فرصت تمام کردن معامله. اگر از این قواعد پیروی کنید، دیگر هرگز مخالفت‌های مشتریان بالقوه مایه‌ٔ نگرانی‌تان نخواهد شد.

خواندن کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مخاطبان کتاب عبارت‌اند از فروشندگان تازه‌کار و قدیمی، مدیران فروش، آموزش‌دهندگان فروش، مذاکره‌کنندگان، کارآفرینان و مالکان کسب‌وکارها.

بخشی از کتاب اسرار فروشندگان حرفه ای

«فروشنده‌ها به سه گروه تقسیم می‌شوند:

- سفارش‌گیرنده‌ها

- ارائه‌دهنده‌ها

- تمام‌کننده‌ها

اینکه فروشنده‌ای در کدام گروه جای می‌گیرد بستگی به توانایی او در کنترل یا هدایت خریداران بالقوه و متقاعد یا قانع کردن آن‌ها به خرید دارد. قبل از آنکه به خواندن ادامه دهید ساعت‌تان را نگاه کنید و زمان را یادداشت کنید. این کار را انجام دهید و بعد به خواندن ادامه دهید.

درست همان‌طور که می‌توانید بدن خودتان را کنترل یا هدایت کنید یا هنگام رانندگی خودرو را کنترل کنید، می‌توانید توجه دیگران را هم کنترل یا هدایت کنید. اگر ساعت‌تان را نگاه کرده باشید، یعنی من موفق شدم که توجه‌تان را کنترل و به ساعت هدایت کنم. در نتیجه، شما را از زمان آگاه کردم. وقتی فروشنده‌ای توجه مشتری بالقوه را کنترل و به خصوصیات مختلف محصول یا خدمتش هدایت می‌کند و او را از این آگاه می‌کند که این محصول یا خدمت چطور مشکلش را حل می‌کند همین کار را می‌کند.

این کار را به صورت مرحله به مرحله انجام می‌دهد و مشتری بالقوه را در هر یک از ۸ مرحلهٔ نقشهٔ راه هدایت می‌کند تا زمانی که محصول یا خدمت را بخواهد و به آن تمایل پیدا کند.

هر چه بیشتر قادر باشید و بخواهید طی مراحل نقشهٔ راه توجه مشتری بالقوه‌تان را به طریقی مثبت هدایت یا کنترل کنید، فروش و درآمدتان بیشتر می‌شود. بیایید این سه نوع فروشنده و تفاوت‌هایشان را از لحاظ میزان کنترل و هدایت بررسی کنیم.

سفارش‌گیرنده‌ها، همان‌طور که از نام‌شان پیداست، فقط سفارش می‌گیرند (درخواست خرید). کارشان این است که به سفارش‌های صادر شدهٔ خریداران بالقوه رسیدگی کنند.

سفارش‌گیرنده‌ها معمولاً افراد را قانع به خرید نمی‌کنند. شاید اگر از آنها سؤال شود جواب دهند و به گزینه‌های مختلف مربوط به محصولات یا خدمات اشاره کنند، اما به طور فعال در صورت دادن فروش مشارکت ندارند. مشتری بالقوه که معمولاً با دیدن تبلیغات یا به روش دیگری به خرید تحریک شده است، خودش تصمیم به خرید گرفته است. سفارش‌گیرنده‌ها کار زیادی برای کنترل یا هدایت توجه او به هیچ یک از مراحل فروش انجام نمی‌دهد.

چند نمونه از سفارش‌گیرنده‌ها عبارتند از کارمندان پشت کانتر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و اپراتورهای تلفنی که پاسخگوی خریدارانی هستند که محصولی را در برنامه‌های اطلاعاتی- تبلیغاتی تلویزیون یا کاتالوگ دیده‌اند. سفارش‌گیرنده‌ها برای کسب‌وکارها بسیار مفید و مهم هستند، به‌خصوص کسب‌وکارهایی که از بازاریابی و تبلیغات مؤثری استفاده می‌کنند که کل کار قانع یا متقاعد کردن خریداران را انجام می‌دهد.

ارائه‌دهندگان هم همان‌طور که از نام‌شان پیداست در ارائهٔ محصولات یا خدمات به خریداران بالقوه تخصص دارند. معمولاً از ارائهٔ خود (دادن اطلاعات) برای آگاه کردن خریداران بالقوه از خصوصیات محصولات یا خدمات‌شان استفاده می‌کنند. می‌توانند توجه خریداران بالقوه را کنترل و به خصوصیات محصولات یا خدمات‌شان هدایت کنند، اما در مراحل حیاتی دیگر از نقشهٔ راه هشت مرحله‌ای توجه افراد را کنترل و هدایت نمی‌کنند.

ارائه‌دهندگان، در بهترین حالت مطمئن هستند، تمام جزئیات را دربارهٔ محصول یا خدمت خود می‌دانند و می‌توانند به تمامی سؤالات خریداران بالقوه پاسخ بدهند. شاید بسیار خوش‌بیان، مطلع، روش‌مند و دقیق باشند. شاید هم بسیار دلسوز و واقعاً به کار خود علاقمند باشند. اما فقط روی ارائهٔ خود (و اطلاعات دربارهٔ محصول) تکیه دارند، با این امید که به قدر کافی علاقه به خرید را در افراد ایجاد کنند.

ارائه‌دهندگان شامل کسانی می‌شوند که در نمایشگاه‌ها هم‌زمان به تعداد زیادی مشتری بالقوه ارائه می‌دهند و همچنین فروشندگان کانال‌های خرید تلویزیونی. آن‌ها هم مثل سفارش‌گیرنده‌ها خدمات ارزشمندی برای کسب‌وکارهای زیادی ارائه می‌دهند.

تمام‌کننده چنان‌که از نامش پیداست در تمام کردن (یا به نتیجه رساندن) معاملهٔ فروش تخصص دارد.

تمام‌کننده می‌داند چطور توجه خریدار را در هر یک از مراحل فروش، کنترل و هدایت کند و حاضر است این کار را انجام دهد.

تمام‌کننده‌ها تک‌تک مراحل را تحت کنترل کامل خود دارند. آن‌ها ۱۰۰٪ در فرآیند فروش مشارکت دارند و هیچ‌چیز را به احتمال واگذار نمی‌کنند. در قانع یا متقاعد کردن افراد به خرید محصولات، خدمات یا ایده‌هایشان مهارت بسیار بالایی دارند. تمام مهارت‌های بهترین ارائه‌کننده‌ها و خیلی بیشتر را دارند. برای فروش، فقط روی ارائه تکیه نمی‌کنند، بلکه ارائه را تنها یکی از ابزارهای خود می‌دانند.

تمام‌کننده‌ها مراحل دقیق مورد نیاز برای متقاعد کردن افراد به خرید را می‌دانند و از فنون، اطمینان و اعتماد به نفس لازم برای انجام تمام و کمال هر مرحله برخورداراند. همیشه می‌دانند فرآیند فروش چطور پیش می‌رود و نقشهٔ راه ۸ مرحله‌ای را تا انتها دنبال می‌کنند.

به امید فروش نمی‌نشینند، بلکه به طور فعال باعث صورت گرفتن آن می‌شوند.»

مرضیه
۱۴۰۳/۰۲/۱۴

کتاب در مورد مراحل فروشی هست که یه فروشنده حرفه ای طی می کنه تا کالایی رو می بفروشه. نویسنده توضیح میده که فروش فقط عرضه کالا یا خدمت یا ایده نیست و لازمه فروشنده حرفه ای در یه فروش

- بیشتر
انرژی بالا: تمام‌کننده‌ها برای کارشان زیاد انرژی می‌گذارند. از لحاظ ذهنی، خودشان را برای شروع هر روز کاری آماده می‌کنند. می‌دانند که فروش کار سختی است، بنابراین سعی می‌کنند وضعیت روحی و جسمانی خوبی داشته باشند. قبل از هر تماس یا دیدار انرژی و اشتیاق خود را بالا می‌برند. هرگز عملکرد کسل‌کننده ندارند و به خودشان اجازه نمی‌دهند بی‌انگیزه و بی‌علاقه به نظر برسند.
مرضیه
صداقت: تمام‌کننده‌ها هرگز به مشتریان بالقوه دروغ نمی‌گویند و فریب‌شان نمی‌دهند. ادعای دروغ نمی‌کنند یا دربارهٔ خصوصیات و مزایای محصول یا خدمت‌شان اغراق نمی‌کنند. اگر محصول یا خدمت‌شان خوب و قیمتش مناسب است و می‌دانند چطور آن را بفروشند، برای چه باید دروغ بگویند؟ فقط برای اینکه فروش انجام شود وعده‌ای نمی‌دهند که خودشان یا شرکت‌شان نتوانند به آن عمل کنند. مشتریان بالقوه روی صداقت تمام‌کننده‌ها حساب می‌کنند.
مرضیه
یک گزینهٔ دیگر برای کنار گذاشتن مشتریان بالقوه‌ای که بیش از اندازه با آن‌ها تماس گرفته‌اید این است که آن‌ها را با همکارتان تبادل کنید.
مرضیه
شاید بعضی از فروشنده‌ها حس کنند که سرنخ به قدری کمیاب و ارزشمند است که هرگز حاضر نباشند آن را دور بریزند. جالب است که همین نگرش باعث پایین آمدن سطح فروش‌شان می‌شود.
مرضیه
به علاوه، فقط به این خاطر که به مشتری بالقوه‌ای لقب گرم یا سرد داده‌اید، به این معنا نیست که امکان ندارد بتوانید معامله را با او تمام کنید یا اینکه باید او را نادیده بگیرید. وظیفهٔ شما این است که سرد را به گرم و گرم را به داغ تبدیل کنید. همین‌طور وظیفهٔ شما است که بنا به قضاوت‌تان تصمیم بگیرید برای این کار چقدر تلاش و زمان لازم است. تمام‌کننده همیشه خودش و سرنخ‌هایش را مدیریت می‌کند تا با نهایت کارایی ممکن کار کند و تا جایی که می‌تواند طی زمانی که در اختیار دارد معاملهٔ فروش تمام کند.
مرضیه
به همین دلیل است که بهتر است تمام‌کننده سرنخ قطعی دارای صلاحیتی داشته باشد که هیچ علاقه‌ای به محصول/ خرید ندارد، تا اینکه سرنخ بسیار «داغی» داشته باشد که اطلاعات تماسش از تبلیغاتش به دست آمده است، اما در واقع ورشکسته شده است.
مرضیه
کیفیت سرنخ‌ها به علاوهٔ پشتکار و میزان مهارت در تمام کردن معامله برابر است با رقم فروش. مدیریت شرکت است که سرنخ‌ها را کنترل می‌کند، اما شما در مقام تمام‌کننده، می‌توانید مهارت و پشتکار خودتان را تحت کنترل داشته باشید.
مرضیه
قاعدهٔ شماره ۱: برخورد با مخالفت‌ها ساده ترین قاعده این است که: ۱. تصدیق کنید حرف مشتری بالقوه را شنیده‌اید. ۲. و بعد به نقشهٔ راه برگردید.
مرضیه
کنترل: تمام‌کننده‌ها می‌دانند که فروش به خودی خود اتفاق نمی‌افتد. می‌دانند که باید حاضر باشند و بتوانند توجه مشتری بالقوه را در طول نقشهٔ راه هشت مرحله‌ای به طور مثبت هدایت کنند و در نهایت او را متقاعد به خرید کنند. هر گونه ترس یا نگرانی در زمینهٔ کنترل یا هدایت دیگران را کنار می‌گذارند.
مرضیه
بعضی از فروشندگان در این دام می‌افتند که بارها و بارها با مشتریان بالقوهٔ تکراری تماس می‌گیرند، بدون اینکه موفق به تمام کردن معامله شوند و وقتی برای پیدا کردن مشتریان بالقوهٔ جدید پیدا نمی‌کنند. حس می‌کنند به قدری روی بعضی مشتریان بالقوه وقت و انرژی گذاشته‌اند که هرگز نمی‌توانند از آن‌ها دست بکشند. مثل بازی کردن با ماشین شانس است، هر چه بیشتر بازی کنید و برنده نشوید، باید بیشتر ادامه دهید تا پولی را که سرمایه‌گذاری کرده‌اید برگردانید. وقتی فروشنده‌ای تمام تلاشش را برای مشتریان بالقوه می‌گذارد، بدون اینکه به نتیجه برسد، روحیه و انگیزه‌اش را از دست می‌دهد و این مشکل را تشدید می‌کند. فروشنده، بعد از اینکه بارها تماس گرفت و موفق به تمام کردن معامله نشد، نگرش منفی یا شکست‌خورده پیدا می‌کند.
مرضیه
ارزشمندترین سرنخ‌ها مشتریان بالقوه‌ای هستند که آمادگی خرید دارند و خودشان با شما تماس می‌گیرند. بعد از آن‌ها مشتریان بالقوهٔ دارای صلاحیتی هستند که در جواب به تبلیغات با شما تماس می‌گیرند تا اطلاعات بیشتر کسب کنند. بعد مشتریان بالقوه‌ای هستند که فرمی در وب‌سایت پر می‌کنند یا برای کسب اطلاعات مستقیم نامه ارسال می‌کنند و بعد لیست‌های گردآوری شده از مشتریان بالقوه‌ای که قبلاً هرگز دربارهٔ محصول یا خدمت شما چیزی نشنیده‌اند، اما صلاحیت استفاده از آن را دارند. ردهٔ بعدی نام افراد همراه با شماره تلفن است، بدون هیچ اطلاعات دیگری برای تعیین صلاحیت آن‌ها.
مرضیه
«سرنخ» یعنی نام یک مشتری یا خریدار بالقوه، همراه با اطلاعات تماسش. سرنخ یعنی مواد خامی که فروشنده باید در اختیار داشته باشد، در غیر این صورت، کسی نیست که محصول یا خدمتش را به او بفروشد.
مرضیه
تمام‌کننده به هر دلیلی نمی‌تواند طی آن تماس یا دیدار معامله را تمام کند و به تلاش مجدد نیاز است. در این شرایط، یادداشت‌هایی که طی گفت‌وگوهای قبلی برداشتید اهمیت دارند، چون می‌خواهید بفهمید مشتری بالقوه دقیقاً به چه علت معامله را تمام نکرده است. بر اساس این اطلاعات و مشکلات و تمایلات مهم مشتری بالقوه، تمام‌کننده برای تماس بعدی‌اش برنامه‌ریزی می‌کند. بعد از اینکه تمام‌کننده‌ای تماس ناموفقی با مشتری بالقوه دارد، تقریباً بلافاصله متوجه می‌شود چه اشتباهی از او سر زده است و چه کارهای دیگری باید انجام می‌داده است
مرضیه
حتی می‌توانید با مشتریان قبلی تماس بگیرید تا نظرسنجی رضایت مشتریان انجام دهید. با این سؤالات نه تنها می‌فهمید چرا خرید کردند و از چه مزایایی برخوردار شدند، بلکه از مشکلات یا تمایلات فعلی که محصول یا خدمت دیگری می‌تواند رفع‌شان کند باخبر می‌شوید.
مرضیه
مشتری بالقوه در گذشته از شما خرید کرده است و احتمال خرید مجددش وجود دارد. «سلام، مایک کاپلان هستم از شرکت ABC. حالتان چطور است؟ بسیار خب. قبلاً (محصول یا خدمت) ما را خریده بودید. با شما تماس گرفتم که بگویم محصولات جدیدی عرضه کرده‌ایم. امکانش هست چند ثانیه به من وقت بدهید تا درباره‌شان به شما توضیح دهم؟».
مرضیه
مشتری بالقوه هرگز از شما خرید نکرده است و مدتی است که با او تماس نگرفته‌اید. معرفی‌های زیادی هست که در این شرایط می‌توانید به کار ببرید. این تنها یکی از موارد است. تمام‌کننده: «سلام، مایک کاپلان هستم از شرکت ABC. چند بار در این باره صحبت کردیم که به شما کمک کنیم (مشکل) را حل کنید. یادتان هست؟ خب، می‌خواستم بپرسم اگر بتوانیم مشکل ... شما را حل کنیم و اگر به شما پیشنهادی بدهم که نتوانید ردش کنید، آیا تمایل دارید درباره‌اش بدانید؟».
مرضیه
اگر قطع صحبت وسط ارائه اتفاق افتاده است: «دیروز دربارهٔ (محصول یا خدمت) صحبت کردیم. عجله داشتید که به جلسه‌تان بروید و می‌خواستم خیلی سریع گفت‌وگوی ناتمام دیروزمان را تمام کنم. گفتم که (محصول/ خدمت) ما چطور در زمینهٔ ... به شما کمک می‌کند و گفتید که دوست دارید این مشکل‌تان رفع شود، درست است؟».
مرضیه
اگر در مرحلهٔ معرفی یا تعیین صلاحیت صحبت‌تان قطع شده است: «دیروز گفت‌وگوی کوتاهی داشتیم. زیاد وقت نداشتیم چون باید در جلسه‌ای حاضر می‌شدید. همان طور که گفتم دلیل تماسم این است که (تکرار معرفی تماس اول)».
مرضیه
اگر نمی‌توانید مستقیم به رئیس، شریک یا همسر فرد بفروشید، پس باید مطمئن شوید که خود این فرد ۱۰۰٪ متقاعد شده است و کاملاً آمادگی دارد که به تنهایی طرف دیگر را متقاعد کند. زمانی برای تماس پیگیری مشخص کنید و ببیند اوضاع چطور پیش رفته است.
مرضیه
تمام‌کننده همیشه باید ابتدا سعی کند مشتری بالقوه را قانع کند و بعد این فرد با همسر یا رئیسش صحبت کند، چون در این صورت اطلاعات، مهارت‌ها و قاطعیت لازم برای تمام کردن معامله را دارد.
مرضیه

حجم

۲۰۴٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۷۴ صفحه

حجم

۲۰۴٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۷۴ صفحه

قیمت:
۸۸,۰۰۰
۴۴,۰۰۰
۵۰%
تومان