کتاب موفقیت در زمان رکود بازار
معرفی کتاب موفقیت در زمان رکود بازار
«موفقیت در زمان رکود بازار» نوشته پاتریک فورسایت و فرانسیس کی است. این کتاب به این پرسش پاسخ میدهد که چگونه در وضعیت بد اقتصادی کسب و کار خود را رونق دهیم؟ و به خواننده ۵۲ تاکتیک برای افزایش فروش در دوران رکود را پیشنهاد میدهد.
هر کسب و کاری همواره با موانع و رکودهایی مواجه میشود. این رکود میتواند محلی یا منطقهای یا حتی بینالمللی و جهانی باشد. در حال حاضر هم نوعی رکود به صورت عمومی و جهانی و بخصوص در کشور ما وجود دارد که باعث میشود کسب و کارهای مختلف تولیدی و خدماتی نتوانند آن طور که شایسته است به ارائه محصول یا خدمت بپردازند و به سودآوری برسند و بتوانند هزینههای جاری را برآورد کرده و بقا داشته باشند.
البته در هر رکودی، برخی کسب و کارها بدون توجه به شرایط راه خود را ادامه میدهند و رکود موجود کمترین تاثیر را در کار آنها دارد. برخی از افراد مالک کسب و کار هم هستند که با رعایت برخی موارد، در هر شرایطی گلیم خود را از آب بیرون میکشند و کسب و کار خود را پابرجا و سودآور نگه میدارند.
چه رمزی در رفتار و عملکرد مدیران و صاحبان کسب و کارهای همیشه سودآور وجود دارد؟ چرا برخیها همیشه مشتری دارند و میفروشند و برخی حتی در دوران رونق بازار هم مینالند و از کمبود مشتری و فروش رنج میبرند؟ کدام رفتار و عملکرد است که میتواند کسب و کارها را در دوران رکود با کمترین هزینه و دردسر حفظ کند؟ چرا برخی از کسبهی ما هنوز از اصول ابتدایی کسب و کار به طور کامل آگاه نیستند و فکر میکنند اگر پولی داشتند و کسب و کاری اگر زمانی در بورس بود آنها هم اگر همان کار را شروع کنند موفق خواهند شد؟
این کتاب به نوعی پاسخهای مختصر و مفیدی برای مدیران و مالکان کسب و کار را فراهم کرده است. افرادی که دوست دارند در زمان رکود بازار و اقتصاد، با رعایت برخی قوانین و مقررات و آموزشهای ساده که عمل کردن به آنها از دست هر کسی به آسانی برمیآید، میتوانند کسب و کار خود را به سلامت به سرمنزل مقصود برسانند و کمترین ضربه را از بحران اقتصادی ببیند.
این کتاب ۵۲ قانون جذاب را برای شما معرفی میکند که نویسندگان آن سعی کردهاند با بیانی ساده برای شما و نجات کسب و کار شما در زمان رکود تشریح کنند. اگر شما این ۵۲ قانون را خوب مطالعه کنید و بفهمید و عمل کنید مطمئن باشید در زمان رکود کسب و کار همواره بهتر و بیشتر از رقبا فروش خواهید داشت و حاشیهی سود مناسبی برای خود فراهم خواهید کرد.
موفقیت در کسب و کار البته صرفاً فقط فروش بیشتر نیست، بلکه داشتن ارتباطات و شبکهی اجتماعی مناسب، اعتماد به نفس، توان قبول و اعتراف به اشتباهات، خوب گوش دادن به حرف مشتری، داشتن اطلاعات به روز از فنآوری و نقش آن در کسب و کار و به کار گرفتن آن، آشنایی با قوانین و مقررات و رخدادهای اجتماعی و اقتصادی روز و ... هر کدام میتواند به نوبهی خود شما را در ادارهی بهتر کسب و کارتان در زمان رکود و نیز در زمان رونق بازار یاری کند.
مدیریت خدمات مشتری (تجارت جهانی ۱۸)
ژاک هارووتیز
انفجار با دست خالی!عماد گوگانی
بازاریابی حسیاحمد روستا
مهارتهای کاربردی ویژه کارآفرینان (جلد ۱: مهارتهای روانشناختی)علی دنیادیده
صد ایده بزرگ بازاریابیجیم بلایت
ساختار سازمانی؛ طراحی گام به گام ریچارد ام برتن، بوگ اوبل، دورته دویباک هکونسونریچارد ام. برتن
اصول بازاریابی اجتماعیمحسن زمانی فروشانی
بازاریابی دهان به دهاناستیو الیری