٪۷۰
کتاب فروش به شرکتهای بزرگ (تجارت جهانی ۴)
انتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب فروش به شرکتهای بزرگ (تجارت جهانی ۴)
«فروش به شرکت های بزرگ» کتاب چهارم از مجموعه کتابهای تجارت جهانی و نوشته جیل کنرات است.
فروش به شرکتهای بزرگ سخت است. به نظر میرسد شرکتهای بزرگ برج و باروهای نفوذ ناپذیری در اطراف اداراتشان فقط برای جلوگیری از ورود شما نصب کردهاند. اسامی تصمیمگیرندگان همانند اسراری مخفی است. تماسهای تلفنی اغلب همیشه به منشی تلفنی ختم میشوند. به نظر میرسد صحبت با انسان زندهٔ واقعی غیرممکن است و اگر منتظرید کسی درپاسخ شما زنگ بزند، نفستان را حبس نکنید!
با وجود این، مثل اغلب مردم به این شرکتهای بزرگ نگاه میکنید و در ذهن میگویید: «اگر فقط بتوانم جای پایی در اینجا بازکنم.» قراردادهای بزرگ یا چکهای کمیسیونهای چشمگیر در ذهنتان تداعی میشوند. حاضرید هرچیزی بدهید تا به رابطهٔ مشترک درازمدتی با جریان درآمد و عواید زیاد و مستمر دست یابید.
ولی چطور وارد این شرکتهای بزرگ شوید؟ چگونه باید جلسهای با تصمیم گیرنده داشته باشید؟ چطور باید وارد شوید درحالیکه حتی یک نفر ازکسانی که آنجا کار میکنند را نمیشناسید؟ یا اگر شما بهطور کامل آمادگی رویارویی با این شرکت عظیم و بزرگ را نداشته باشید چگونه در شرکتهای بزرگتر از شرکتهایی که اکنون با آنان کار میکنید نفوذ میکنید؟
جیل کنرات در کتاب «فروش به شرکتهای بزرگ» درباره چگونگی نفوذ به این گونه شرکتها و ترفندهای معرفی و فروش به آنها سخن میگوید. کنرات در این کتاب یک برنامه حساب شده و گام به گام از زمان ورود به شرکت تا متقاعدسازی دست اندرکاران آن آماده کرده است. اگر قصدتان معامله با شرکت های تجاری بزرگ است این راهنمای ارزشمند را از دست ندهید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب فروش به شرکتهای بزرگ (تجارت جهانی ۴) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | فروش به شرکتهای بزرگ (تجارت جهانی ۴) |
| حجم فایل کتاب: | ۷.۰۳ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۳۹۷ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۹۲۹۷۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه کتابهای تجارت جهانی |
این مورد را مذاکره کنید! (تجارت جهانی ۱۷)![]()
هرب کوهن
مدیریت ارتباط با مشتری (تجارت جهانی ۲۰)آدریان پاین
انفجار تبلیغاتی؛ آنچه یک مشاور تبلیغاتی باید بداندوحید زحمتکش اصفهانی
راهبردها و نظریه های مذاکرهمحمدابراهیم گوهریان
مدیریت فروشبرایان تریسی
DNA تجربه مشتری (CEM) چطور احساسات و عواطف مشتری، محرک ایجاد ارزش برای یک سازمان می شوند؟کالین شاو Colin Shaw
مدیریت ارتباط با مشتری از تئوری تا عمل - به همراه متن اصلی استاندارد ایزو 10002سعیده سلطانی
راز استخدام شدنخلیل رضوی
الگوهای سازمانیاستفن پی. فیتزجرالد