دانلود و خرید کتاب مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳) جی. ریچارد شل ترجمه محمدابراهیم گوهریان
تصویر جلد کتاب مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳)

کتاب مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳)

معرفی کتاب مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳)

«مذاکره برای کسب سود» سیزدهمین جلد از مجموعه کتاب‌های تجارت جهانی و نوشته جی. ریچارد شل (-۱۹۴۹) است. این کتاب گستره مذاکرات تجاری در سطح دنیا را برای خواننده بازمی‌کند و بستری علمی و تاریخی برای معاملات فراهم می‌آورد و ابزار جدیدی برای ارزیابی سبک‌های مختلف معامله در اختیار خواننده قرارمی‌دهد. کتاب دو بخش دارد که در بخش اول، اهمیت مذاکره در کسب سود و شش اصل مهم برای یک مذاکره‌ی موفق رابازگو کرده‌است. بخش دوم به استفاده از عناصر مختلف در فرایند معامله می‌پردازد. سؤال‌های تاکتیکی در مذاکرات: مجموعه ای از تاکتیکها بر مرحله‌ی انجام معامله حاکم می باشند. بنابراین، بهتر است نگاهی به برخی از آنها بیندازیم. همان‌طور که انتظار می رود، تاکتیک‌های خوب وابسته به موقعیت هستند. تاکتیکی که در یک موقعیت مناسب است، ممکن است برای موقعیتی دیگر مناسب نباشد. البته سبک شخصی طرف مقابل ممکن است همه‌ی تحلیل‌های موقعیتی را از میان بردارد. اگر شما در مقابل مذاکره‌کننده‌ای قرار دارید که حس رقابت دارد، باید موقتا احساس رقابت را در خود تقویت کنید، هر چند که موقعیت مذاکره در ابتدا ممکن است طوری به نظر برسد که نرمش بیشتری را ایجاب می کند. مذاکره وقتی به طور رسمی شروع می‌شود که یک طرف از مذاکره کنندگان موضوع مذاکره را به صورت پیشنهادی عینی و معقول ارائه کند. مذاکره، با مجموعه‌ای از پیشنهادهای دوطرفه، توصیه‌ها و پیشنهادهای متقابل ادامه می‌یابد و طرف‌های مذاکره از تکنیک‌های مختلف برای کشف و یافتن گزینه‌های مناسب استفاده می‌کنند.
سينا
۱۳۹۸/۱۱/۰۹

عالی

شایان ذکر است که فرایند «گفتگو با کوه» و اقدامات اولیه ای مانند اعطای هدیه، هیچ یک به عنوان خود مذاکره در نظر گرفته نمی شوند. چرا که هیچ گونه داد و ستد یا آزمایش روشنی از طرحهای پیشنهادی عینی و واقع گرایانه در آنها مشاهده نمی‌شود. در واقع، این گام‌های اولیه را می‌توان بخشی از آیین مذاکره به نام تبادل اطلاعات دانست که همیشه قبل از خود مذاکره مطرح می‌شود. یک فرایند تبادل اطلاعات خوب، اهداف بسیار مهمی را محقق می سازد که در این فصل راجع به آنها توضیح داده می شود. این اهداف عبارت‌اند از: گسترش رابطه دوستانه بین اشخاص مذاکره‌کننده، آشکار ساختن علایق، مسائل و مشاهدات اساسی ای که برای گروه‌های مذاکره کننده مهم است و همچنین آزمایش اولیه انتظارات براساس اهرم فشار نسبی گروه‌ها.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
از طریق به اشتراک گذاشتن اطلاعات می‌توانیم تعهد و پایبندی همتای خود را نسبت به معیار معامله به مثل که در فصل ۴ به آن اشاره داشتیم، محک زنیم.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
بدیهی است که اگر این معیار در تبادل اطلاعات برقرار شود، اعتماد به نفسی در هر دو گروه شکل می‌گیرد که به آنها کمک می کند کار سخت مذاکره را با موفقیت به انجام برسانند. اما در صورت برقرار نشدن این معیار در فرایند تبادل اطلاعات، گروه‌ها در انجام دادن معامله‌ای موفق با مشکلات عدیده ای مواجه خواهند شد.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
اگر فکر می‌کنید که اطلاعات شما راجع به ارزش یک محصول در بازار بهتر از همتای شماست، بهتر است که شما آغازکننده‌ی مذاکره باشید. در غیر این صورت، بگذارید تا طرف مقابل آغازکننده مذاکره باشد. بالاخره اینکه، به خاطر داشته باشید بهترین چیزی که شما را از اشتباه کردن در مرحله آغازین مذاکره می‌رهاند، این است که با کسی مذاکره کنید که به رابطه خود با شما اهمیت می دهد.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
سؤال دوم: آیا باید مذاکره را با خوش‌بینی آغاز کنیم یا با منطق؟ چه شما شروع‌کننده باشید و چه طرف دیگر، بهتر است از خود بپرسید که آیا باید مذاکره را به طور تهاجمی و با ارائه تقاضایی خوش‌بینانه شروع کنید یا این‌که پیشنهاد منصفانه و معقولی بدهید. اگر شما در موقعیت رابطه ای قرار دارید، پاسخ مشخص است. شروع با قیمت منصفانه یا حتی سازشکارانه، حرکت درستی است. اما در موقعیت معامله ای باید چه کنید؟ تحقیقات نشان می‌دهد که در صورتی که شما قدرت داشته باشید، باید مذاکره را با خوش‌بینی شروع کنید. نتایج به دست آمده از بیش از سی و چهار تجربه واقعی معامله طی سال‌های ۱۹۶۰ تا ۱۹۸۰، نشان می دهد که اگر روابط مستقیم بین طرف‌های مذاکره کننده محدود باشد (مثل معاملات فروش خانه یا معاملات دیگری که به کمک یک واسطه انجام می‌شود)،
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
بهترین رویکرد برای موقعیتهای معامله ای، استفاده از راهبرد مذاکره سرسختانه یا سازش‌ناپذیر است که در آن، معامله با ارقام بالا شروع می‌شود و پذیرش و توافق به کندی حاصل می شود. ممکن است بگویید که این مسأله قانع‌کننده به نظر می رسد، اما آغاز کردن مذاکره با خوش‌بینی دقیقا به چه معناست؟ یک پیشنهاد اولیه خوش‌بینانه را به این صورت تعریف می‌کنیم: بالاترین (یا پایین‌ترین) رقمی که مورد حمایت یک معیار یا استدلال است و شما را قادر می‌کند آنچه ارائه می دهید، خوشایند و مناسب به نظر برسد. نیازی نیست که تقاضای اولیه شما با استدلال مورد حمایت قرار گیرید، بلکه آنچه اهمیت دارد، مناسب بودن آن است.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
اگر نخریدند چه کنیم؟ راهکارهایی حیاتی برای فروش
تام هاپکینز
فروشنده‌ی پیشرو (تجارت جهانی ۶)
تام هاپکینز
۲۱ صفات بایسته یک رهبر
جان سی. مکسول
مدیریت ارتباط با مشتری (تجارت جهانی ۲۰)
آدریان پاین
رازهایی از قدرت مذاکره (تجارت جهانی ۱۴)
محمدابراهیم گوهریان
۱۰۰ پیشنهاد برتر فروش (تجارت جهانی ۹)
کن لنگدن
درس‌ها و ماجراهای فروش (تجارت جهانی ۸)
لوید آلارد
بازی مذاکره (تجارت جهانی ۱۰)
چستر‌. ال کاراس
راهنمای پیکره دانش مدیریت پروژه
موسسه مدیریت پروژه
موفقیت در بازاریابی شبکه‌ای (هفت گام برای حرفه‌ای شدن در بازاریابی شبکه‌ای)
اریک وور
فروش تلفنی به همه (تجارت جهانی ۲)
رنی‌.پ. واک‌آپ
مدیریت مالی برای مدیران غیرمالی
سعید نمازیان
۵ سطح رهبری
جان مکسول
از خوب به عالی
جیم کالینز
فروش از راه دور (تجارت جهانی ۵)
استفان شیفمن
هنر تاثیرگذاری و فروش
آردی کولاه
مذاکره تنها راه موفقیت در تجارت و زندگی (تجارت جهانی ۱۲)
چستر‌. ال کاراس
روش مذاکره؛ مذاکره قابلیتی نه ذاتی بلکه اکتسابی است
آلن لامپرور
متون فروش تلفنی قدرتمند
مایک بروکس
کتاب قرمز رموز فروش موفق
جفری گیتومر

حجم

۵۲۳٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۸

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

حجم

۵۲۳٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۸

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

قیمت:
۸۹,۹۰۰
۲۶,۹۷۰
۷۰%
تومان