دانلود و خرید کتاب هشت کتاب سهراب سپهری به انضمام زندگینامه و کتابنامه نرگس علی مردانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب هشت کتاب سهراب سپهری به انضمام زندگینامه و کتابنامه اثر نرگس  علی مردانی

کتاب هشت کتاب سهراب سپهری به انضمام زندگینامه و کتابنامه

انتشارات:نشر وزرا
امتیاز:
۴.۱از ۳۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب هشت کتاب سهراب سپهری به انضمام زندگینامه و کتابنامه

هشت کتاب سهراب سپهری(۱۳۵۹-۱۳۰۷)، به انضمام زندگینامه و کتابنامه توسط نرگس علی مردانی( -۱۳۵۷)، در این کتاب گردآورده شده است.

در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم:

«سهراب سپهری از جمله شعرایی است که شعر نو وی اگر نگوییم بیشتر از دیگران حداقل همسنگ بزرگان شعر نو مورد توجه عموم قرار گرفته است. بی دلیل نیست که اشعار او در افواه مردم کوچه و بازار بصورت تمثیل مورد استفاده قرار می‌گیرد. سادگی و در عین حال پیچیدگی استعاره‌ها و تشبیهات بدیع از ویژگیهای شعر سهراب است.

گرچه در ظاهر اشعار سهراب نوعی بیم، نا امیدی و بیهودگی را منعکس می‌کند اما با تدقیق عمیق تر می‌توان اشعار سهراب را به دو دوره زمانی تقسیم کرد. در دوره اول که همان دوره جوانی شاعر است بین سال‌های ۴۰-۱۳۳۰شمسی نوعی سرخوردگی، یأس، بیم و نقد اجتماعی بن مایه شعر سهراب را تشکیل می‌دهد. اما در دوره دوم یعنی از سال ۵۹-۱۳۴۰ یک نوع نگرش جدید به زندگی که مربوط به دوره پختگی و اندوختن تجارب اوست دیده می‌شود. در دوره دوم یأس و بیم و بیهودگی جای خود را به حس نوع دوستی، خوش بینی و امید به آینده، ترویج سادگی و ساده زیستی و آرامش روحی با الهام از طبیعت می‌دهد.

شاعر می‌کوشد از کشاکش دعواهای سیاسی که شعرای معاصرش درگیر آنند دوری کند و بجای سطح به عمق بپردازد. آرامش روحی ناشی از آشنایی با ادیان شرقی و قریحه ذاتی شاعر که متأثر از پرورش در محیط مذهبی زادگاهش است، به او کمک می‌کند به خلق آثار نو و متمایز با دیگران بپردازد. او ریشه‌های دردهای بشر امروز را بازمی‌شناسد و به نقد حرص، روحیه نا آرام و زیاده‌طلبی انسان‌ها می‌پردازد و آنگاه راه حل خود را ارائه می‌دهد. راه حل سهراب بسیار ساده است. تأکید بر الهام از طبیعت و دستیابی انسان به آرامش روحی او را از تعدی و دست‌اندازی به دیگران باز می‌دارد.»

plato
۱۳۹۷/۰۶/۱۱

در دل من چیزی است مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح/ و چنان بی تابم که دلم می‌خواهد/ بدوم تا ته دشت، بروم تا سر کوه/ "دورها آوایی است که مرا می‌خواند"

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۴/۰۴

کتاب بیست و پنجم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی هفته نامه گل آقا ( که به نظرم بهترین نشریه بعد از انقلاب بود) در سالهای اول دهه هفتاد یک شعر طنزی بر اساس یکی از شعرهای سهراب چاپ کرده بود

- بیشتر
k.t
۱۳۹۷/۰۵/۱۱

حیات غفلت رنگین یک دقیقه ی "حوا "ست.🌹😊

AλI
۱۳۹۹/۱۲/۲۰

لطفاً نام شاعر هم در کنار گردآورنده قرار بدید! این کتاب در نتایج جستجوی نام سهراب سپهری به‌عنوان نویسنده، نمایش داده نمی‌شه.

M.MOBASHERI
۱۳۹۵/۱۲/۰۱

لطفا رایگان کنید

کاربر ۳۴۷۰۱۴۵ یاس
۱۴۰۰/۰۵/۲۰

به سراغ من اگر می آیید پشت هیچستانم پشت هیچستان جایی است پشت هیچستان رگهای هوا پر قاصدهایی ست که خبر می آرند از گل واشده ی دورترین بوته ی خاک

ROHAM
۱۳۹۷/۰۶/۱۱

دوستش دارم.

Z/M
۱۴۰۰/۱۱/۰۴

نسخه چاپی کتاب رو خوندم ، واقعا زیباست

"Shfar"
۱۳۹۸/۰۴/۲۷

این یکی کتاب با اون یکی کتابش (هشت کتاب) که فرقی داره؟؟ تازه این کتابخانه همگانی هم هست! و کامل تره...

گابو
۱۳۹۶/۱۰/۱۴

صدای پای آبش رو بیشتر دوست داشتم.

من سالها مذهبی ماندم، بی‌آنکه خدایی داشته باشم.
『sachli』
به سراغ من اگر می‌آئید نرم و آهسته بیائید، مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهائی من.
Pariya
جهان آلودۀ خواب است و من در وهم خود بیدار
سیّد جواد
و خدایی که در این نزدیکی است
"Shfar"
خوب بود این مردم، دانه‌های دلشان پیدا بود
[ مریم‌السلطنه ]
مرد بقال از من پرسید: چند من خربزه می‌خواهی؟ من از او پرسیدم: دل خوش سیری چند؟
سیّد جواد
و خدایی که در این نزدیکی است
🌸📚💖Shamim💖📚🌸
جهان آسوده خوابیده است فروبسته است وحشت در به روی هر تکان هر بانگ چنان که من به روی خویش در این خلوت که هر نقشی غم‌انگیز است و دیوارش فرو می‌خواندم در گوش دمی از عمر اگر باقیست در آن آسوده باید زیست جهان آسوده خوابیده است و من در رنج خود بیدار به روی هر صدا راه گریزش بسته هول شب و می‌گوید: «دمی آسوده باید زیست» با من در و دیوار این خلوت که رنگ دلگشایش نیست
helya.B
دختر بالغ همسایه پای کمیاب‌ترین نارون روی زمین فقه می‌خواند.
سیّد جواد
زندگی شستن یک بشقاب است
سیّد جواد
نفس آدمها، سر به سر افسرده‌ست. روزگاری است در این گوشۀ فرسوده به تن هر نشاطی مرده‌ست.
سیّد جواد
به سراغ من اگر می‌آئید نرم و آهسته بیائید، مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهائی من.
سیّد جواد
‫ساده باشیم ‫ساده باشیم چه در باجۀ یک بانک چه در زیر درخت ‫کار ما نیست شناسایی «راز» گل سرخ ‫کار ما شاید این است ‫که در «افسون» گل سرخ شناور باشیم ‫پشت دانایی اردو بزنیم
عاطفه
نقشهائی که کشیدم در روز، شب زِ ره آمد و با قیر اندود طرحهائی که فکندم در شب روز پیدا شد و با پنبه زدود.
miladistic
استاد مشفق کاشانی درباره ویژگیهای اخلاقی سهراب می‌گوید: «سهراب ذاتا انسانی مؤدب، فروتن، مهربان، بردبار و گوشه‌گیر و ساده‌زیست بود. در تمام دورانی که با من در کاشان بود، از او دروغ نشنیدم. در صداقت او تردید وجود نداشت و حالات و رفتار او برای همه دوستانش، سرمشق زندگی و آزاداندیشی بود» .
سیّد جواد
مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد. و من سالها مذهبی ماندم، بی‌آنکه خدایی داشته باشم.»
maedeh aqaei
زندگی خالی نیست مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد
Pariya
شب سردی است و من افسرده راه دوری است و پائی خسته تیرگی هست و چراغی مرده می‌کنم تنها از جاده عبور دور ماندند زمن آدمها سایه‌ای از سر دیوار گذشت غمی افزود مرا بر غمها فکر تاریکی و این ویرانی بی‌خبر آمد تا با دل من قصه‌ها ساز کند پنهانی نیست رنگی که بگوید با من اندکی صبر! سحر نزدیک است هر دم این بانگ برآرم از دل وای این شب چقدر تاریک است.
سیّد جواد
سهراب سپهری، علاقه خاصی به قرآن کریم داشت. همیشه در جیب پیراهن و همراه یادداشت‌هایش، یک قرآن کوچک نیز بود.
سیّد جواد
زندگی یافتن سکۀ دهشاهی در جوی خیابان است. زندگی «مجذور» آینه است زندگی گل به «توان» ابدیت زندگی «ضرب» زمین در ضربان دل ما زندگی «هندسۀ» ساده و یکسان نفسهاست. هر کجا هستم، باشم آسمان مال من است
کاربر ۴۱۵۰۸۸۸

حجم

۱۸۲٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۳۱۶ صفحه

حجم

۱۸۲٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۳۱۶ صفحه

قیمت:
۲۶,۰۰۰
تومان