کتاب زندگی و سلوک آیتالله حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (نخودکی)
معرفی کتاب زندگی و سلوک آیتالله حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (نخودکی)
«زندگی و سلوک آیتالله حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (نخودکی)» به زندگی، اخلاق و حکایتهای پیرامون این عارف و روحانی شیعه به قلم نرگس علیمردانی( -۱۳۵۷) میپردازد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«آقا شیخ مختار روحانی نقل کرد: یک روز زنی سیده و فقیر از من تقاضای چادر و مقنعهای کرد. گفتم: اکنون چیزی ندارم که با آن، حاجت تو را روا کنم. اتّفاقاً همان روز خدمت حاج شیخ حسنعلی طاب ثراه رسیدم و عرض حاجت کردم. چون میخواستم از محضرش بیروم آیم، وجهی به من مرحمت کردند و گفتند: این پول را برای آن بانوی سیده، چادر و مقنعه بخر و علاوه یک تومان دیگر و یک قبض حوالۀ یک من برنج هم دادند که به آن زن برسانم.
در شگفت بودم که حاج شیخ از کجا مطلّع شدند که چنین بانویی از من درخواست چادر و مقنعه کرده است؟ خلاصه، از خدمت او برخاستم، امّا به فکرم گذشت که فعلاً یک تومان پول و آن قبض برنج را به آن زن نمیدهم و پس از مدتی به او تحویل خواهم داد، امّا ناگهان صدای حاج شیخ بلند شد که فرمود: هر چه گفتم انجام بده و دخالتی در کار مکن.»
عالی بود. خیلی به این بزرگواران معتقدم و دستورالعملهاشون قطعا مفیده. خدا توفیق بده انجام بدیم. از نویسنده محترم و طاقچه سپاسگزارم. ماه رمضان امسال با کتابهای ایشون عالیه.
این عارف بزرگوار در تاریخ ایران بی نظیر بودند و ارادتمند اهل بیت رسول الله ( ص ) بودند و معجزاتشان بی حد و اندازه بود و طی العرض هم بودند و و و ..... روحشان انشاءالله شاد و در
خدایا به حق خوبانت...
خدا رحمتشون کنه🌹 و به نویسنده خیر زیاد بده
عالی واموزنده
چه میتوان گفت از انسانهای پاک و مخلصی که چیز زیادی از احوالاتشان نمیدانیم و همین کم غنیمتیست برای هر آنکه طالب باشد.
نویسنده زحمت کشیده و از زندگی و کرامات آیت اله نخودکی حکایاتی تعریف کرده ولی در اکثر موارد دستوراتی که ایشان برای رفع حاجات مردم داده شده در این کتاب نیامده است .
واقعا شیرین بود و مطالعه اش رو به همه کسانی که دنبال الگو برای کاراشون میگردن توصیه میکنم
عالی
خیلی خیلی کتاب خوبی بود هر چقدر بخوانی فکر می کنم بازم کمه!نکات و دستور های خیلی جالبی داشت.