
نظرات کاربران درباره کتاب پیش از آنکه قهوه ات سرد شود (جلد چهارم)
۳٫۳
(۴)
ʀᴇʏʜᴀɴᴇʜ
از دیدن زن سفیدپوش توی این جلد متعجب شدم اما شاید همونطور که یکی از نظرات گفته بود ترتیب کتابها اشتباه باشه.
خب حالا که هر چهار جلد رو خوندم یک نظر کلی بدم:
اول اینکه نمیگم واقعا ارزش خوندن نداره، از این جهت که من خیلی سریع تونستم بخونمش و به نسبت وقتی که گذاشتم بد نبود.
مجموعه کلا از نظر ادبی ضعیفه، نویسنده خیلی تلاش کرده شخصیتها رو به هم ارتباط بده و جلوه انسانی بهشون بده اما واقعا شخصیت پردازی خیلی ضعیفی داره. خیلی از عناصر داستان اگر حذف بشن هیچ تغییری در داستان ایجاد نمیشه و اکثر جزئیات فقط تزئینه نه حضور معنادار. خیلی از سوالاتی که برای مخاطب پیش میآد یا جواب داده نمیشه یا سرسری از کنارش گذر میشه، تقریبا اکثر اتفاقات خارج از زنجیره علت و معلول هستن و به نظر میرسه نویسنده همینجوری به ذهنش یه چیزی رسیده و تصمیم گرفته به داستان اضافهش کنه، و از مجموعهای که چهار جلدش چاپ شده انتظار میره بتونه ارتباط احساسی بین مخاطب و setting مجموعه به وجود بیاره اما متاسفانه اصلا اینطور نبود. بخش عظیم داستان تکرار دیالوگها بود که بر خلاف نظر عموم به نظر من اینجا نمیشه از دید ادبی بهش نگاه کرد و بیشتر این حس رو میده که برای کش دادن یک ایده آبکی در صفحات بیشتره :)
درباره پلات هم، ایدهها نسبتا خلاقانه و تاثیرگذاره اگر نخواید روش زیاد وقت بذارید. من خودم داستان سگ رو خیلی دوست داشتم، اما به طور کلی علی رغم معروفیتش توقعی بیشتر از رمانهای تینجرنویس ازش نداشته باشید :) فقط ایده کلی رو بگیرید و لذتش رو ببرید.
Nam Nam
خب فقط خواستم بگم اگه مثه من دوست دارین سِری کتاب هارو به ترتیب بخونین ظاهرا این میشه کتاب دوم، نه چهارم، لطفا دقت کنید.
با تشکر!
حجم
۱۶۴٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
حجم
۱۶۴٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
قیمت:
۵۵,۰۰۰
تومان