دانلود و خرید کتاب صوتی صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی
معرفی کتاب صوتی صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی
کتاب صوتی صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی اثری از الیزابت تووا بیلی است که با ترجمه کاوه فیض اللهی و صدای راضیه هاشمی منتشر شده است. این داستان، جریان همنشینی یکساله الیزابت در بستر بیماری، همراه با حلزونش است.
صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی، کتابی تحسین شده، پرفروش و با دو شخصیت اصلی است. این کتاب در سال ۲۰۱۱ مدال جان باروز را برنده شد. این جایزه سالانه به بهترین اثر در زمینه تاریخ طبیعی تعلق میگیرد. همچنین در سال ۲۰۱۲ موفق شد تا جایزه ویلیام سارویان را از آن خود کند.
درباره کتاب صوتی صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی
الیزابت تووا بایلی بعد از یک مسافرت تفریحی که قرار بود حکم استراحت را برای او داشته باشد به یک بیماری عجیب دچار شد. بیماری که مدتی او را از پا انداخته بود. مدتی در بیمارستان بستریاش کرد و بعد از اینکه کمی بهبود پیدا کرد دوباره عود کرد و او را به تخت خواب برگرداند. او به دلیل بیماری مجبور میشود مدتی استراحت کند و روزهایش را با داروهایی بگذراند که حداقل وضعیت او را تثبیت میکنند.
الیزابت یک حلزون کنار تختش دارد و متوجه میشود که ظاهرا آن حلزون تنها همدم او است. یک سال همراهی با حلزون او را تشویق به نوشتن این کتاب میکند. او برای شناخت بهتر حلزونش شروع به مطالعه درباره او میکند و روایتی موازی از زندگی دو موجود میآفریند. خودش و حلزونش.
این کتاب همانطور که یک زندگینامه است، یک کتاب علمی هم هست. داستانی که بیشتر به یک جستار طولانی شباهت دارد و مخاطب را به زندگی آرام در کنار یک حلزون و مشاهده با دقت او، دعوت میکند.
الیزابت تووا بایلی درباره اینکه چگونه کتابی با دو قهرمان اصلی نوشته، میگوید:
«میدانستم که تا حد ممکن درباره حلزون خواهم نوشت و هرگز نمیخواستم درباره خودم هم بنویسم. اما هنگامی که دو تا از دوستانم پیشنویس اولیه را خواندند، از واکنشهایشان شگفتزده شدم زیرا یکی توصیف بیشتری از حلزون میخواست و دیگری میخواست اطلاعات بیشتری درباره من در آن باشد. در آن زمان بود که فهمیدم دو قهرمان اصلی دارم. به نظر میرسید مشکلی وجود دارد و تا مدتی نگرانش بودم، اما کتاب که پیش رفت، به تدریج فهمیدم که به نوعی دارم نقش «واسطه» را برای حلزون بازی میکنم. اگرچه ابتدا من نقش اصلی بودم، اما از طریق تجربه من است که خواننده همان پیوندی که من با حلزون داشتم را تجربه میکند، و به این ترتیب شخصیت حلزون در کتاب بزرگتر میشود و حضور پررنگتری پیدا میکند.»
این ماجرای واقعی میانگونهای (حلزون - انسان) به زبان انگلیسی در امریکا، کانادا، انگلستان، استرالیا و نیوزیلند منتشر شده و به زبانهای فرانسوی، آلمانی، ژاپنی، چینی، کرهای و اکنون فارسی نیز ترجمه شده است. علاوه بر این در سال ۲۰۱۰ برنده جایزه ملی بهترین کتاب در طبیعت نگاری (NOBA) اعلام شده است.
بسیاری از نهادها این کتاب را در دستهبندی کتابهایی قرار دادند که حتما باید خوانده شوید، همین موضوع سبب شد تا این کتاب در مدت کمی به سرعت به فهرست کتابهای پرفروش راه پیدا کند.
کتاب صوتی صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
شنیدن کتاب صوتی صدای غذا خوردن یک حلزون وحشی میتواند تجربه متفاوتی برایتان رقم بزند. تجربهای که ترکیبی از علم زیست شناسی و زندگینامه است.
زمان
۴ ساعت و ۱۴ دقیقه
حجم
۱۸۳٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۴ ساعت و ۱۴ دقیقه
حجم
۱۸۳٫۰ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
گویندگیاینکتاب بی نظیر هست واین کتاب در دسته بندی خودش (زیست شناسی) بسیار عالیه وبه خوبی ویژگی های زیست شناختی حلزون روبیان میکنه .خوندن این کتاب برای افرادی که به دلیل بیماری (اسیب جسمی) یا اسیب های روحی دچار انزوا
من این کتاب رو قبلاً خوندم نسخه چاپی و میتونم بگم باهاش یک ماه زندگی کردم ...ترجیح میدادم که کم کم بخونم تا بیشتر از لحظه های توصیفی و احساس زنده ای که از همزیستی با این موجود متین و
صدای خانم هاشمی برام بسیار پر کشش هست،و اینکه این کتاب برای کسایی که اهل تفکر و تنهایی هستن میتونه جالب باشه
کتاب فوقالعاده، برخوانی فوقالعاده، ترجمه فوقالعاده
کتاب جذابی بود و برای گوش دادنش واقعا نیاز به تمرکز دارید...اگر میخواهید از نشخوارهای فکری دور باشید بنظرم گوش دادن به این کتاب بهتون کمک میکنه...گوینده عالی و متن هم بسیار روان و دلچسب
از نظر من کتاب با گویندگی خانم هاشمی واقعا جذاب و پرکشش بود.سپاس از ماه آوایی های پرتلاش.🌹
من چطوری متن کتاب رو داشته باشم
بسیار عالی و شور انگیز. گذشته از اینکه الان تو فکر ساخت یک تراریوم هستم شاید این مطالب بدون اسپویل شدن میتونه شما رو در انتخاب کتاب کمک کنه. مطالبی از جمله زندگی بسیار عالی حلزون ها که تا هزار دندان دارند و
متن روان، صدای گوینده دلنشین و موضوع هم تازه و بکر
بد نبود، ولی نه در حدی که تعریف شده بود.