دانلود کتاب صوتی سفرنامه کمپفر با صدای مهدی صفری + نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی سفرنامه کمپفر

دانلود و خرید کتاب صوتی سفرنامه کمپفر

گوینده:مهدی صفری
انتشارات:آوانامه
دسته‌بندی:
امتیاز:
۲.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب صوتی سفرنامه کمپفر

کتاب صوتی سفرنامه کمپفر نوشتهٔ انگلبرت کمپفر و ترجمهٔ کیکاووس جهانداری است. مهدی صفری گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و آوانامه آن را منتشر کرده است؛ کتابی دربردارندهٔ یک سفرنامه.

درباره کتاب صوتی سفرنامه کمپفر

کتاب صوتی سفرنامه کمپفر به قلم یک طبیعت‌شناس، پزشک، کاشف و نویسندهٔ آلمانی نوشته شده است. او به‌خاطر سفرش به روسیه، ایران، هند، آسیای جنوب شرقی و ژاپن بین سال‌های ۱۶۸۳ و ۱۶۹۳ میلادی شهرت داشت. انگلبرت کمپفر دو کتاب دربارهٔ سفرهای خود نوشت که در سال ۱۷۱۲ میلادی منتشر شد. این آثار برای مشاهدات پزشکی و اولین توصیف گستردهٔ گیاهان ژاپنی مهم به شمار آمده‌اند. تاریخ ژاپنِ این نویسنده که پس از مرگش منتشر شد، منبع اصلی دانش غربی دربارهٔ این کشور در طول قرن ۱۸ و اواسط قرن ۱۹ میلادی بود؛ زمانی که به‌روی خارجی‌ها بسته بود. انگلبرت کمپفر در سال ۱۶۸۱ از اوپسالا در سوئد بازدید کرد؛ جایی که به او انگیزه‌هایی برای اقامت ارائه شد. تمایل او به سفر خارجی باعث شد که منشی سفارت دوم لودویگ فابریتیوس سفیر سوئد شود که چارلز یازدهم او را در سال ۱۶۸۳ میلادی از طریق روسیه به ایران فرستاد. کتاب «سفرنامهٔ کمپفر» بعدها منتشر شد. او از راه مسکو، کازان و آستاراخان به ایران رسید و پس از یک سفر دریایی در دریای خزر در نیزآباد «در شیروان» (در واقع اکنون در آذربایجان) اقامت گزید. از شماخا در شیروان، او به شبه‌جزیرهٔ باکو سفر کرد و شاید اولین دانشمند مدرنی بود که از «زمین‌های آتش ابدی» در اطراف باکو بازدید کرد. انگلبرت کمپفر در سال ۱۶۸۴ میلادی به اصفهان، پایتخت ایران رسید. با او همراه شوید در این ناداستان.

در یک تقسیم‌بندی می‌توان ادبیات را به دو گونهٔ داستانی و غیرداستانی تقسیم کرد. ناداستان (nonfiction) معمولاً به مجموعه نوشته‌هایی که باید جزو ادبیات غیرداستانی قرار بگیرد، اطلاق می‌شود. در این گونه، نویسنده با نیت خیر، برای توسعهٔ حقیقت، تشریح وقایع، معرفی اشخاص یا ارائهٔ اطلاعات و به‌دلایلی دیگر شروع به نوشتن می‌کند. در مقابل، در نوشته‌های غیرواقعیت‌محور (داستان)، خالق اثر صریحاً یا تلویحاً از واقعیت سر باز می‌زند و این گونه به‌عنوان ادبیات داستانی (غیرواقعیت‌محور) طبقه‌بندی می‌شود. هدف ادبیات غیرداستانی تعلیم هم‌نوعان است (البته نه به‌معنای آموزش کلاسیک و کاملاً علمی و تخصصی که عاری از ملاحظات زیباشناختی است)؛ همچنین تغییر و اصلاح نگرش، رشد افکار، ترغیب یا بیان تجارب و واقعیات از طریق مکاشفهٔ مبتنی بر واقعیت، از هدف‌های دیگر ناداستان‌نویسی است. ژانر ادبیات غیرداستانی به مضمون‌های بی‌شماری می‌پردازد و فرم‌های گوناگونی دارد. انواع ادبی غیرداستانی می‌تواند شامل این‌ها باشند: جستارها، زندگی‌نامه‌ها، کتاب‌های تاریخی، کتاب‌های علمی - آموزشی، گزارش‌های ویژه، یادداشت‌ها، گفت‌وگوها، یادداشت‌های روزانه، سفرنامه‌ها، نامه‌ها، سندها، خاطره‌ها و نقدهای ادبی.

شنیدن کتاب صوتی سفرنامه کمپفر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران ناداستان و قالب سفرنامه پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

زمان

۱۰ ساعت و ۵۱ دقیقه

حجم

۱ گیگابایت, ۱۷۲٫۹ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۱۰ ساعت و ۵۱ دقیقه

حجم

۱ گیگابایت, ۱۷۲٫۹ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۱۱۵,۰۰۰
۸۰,۵۰۰
۳۰%
تومان