دانلود و خرید کتاب صوتی مولانا و غیبت عدالت اجتماعی
معرفی کتاب صوتی مولانا و غیبت عدالت اجتماعی
کتاب صوتی مولانا و غیبت عدالت اجتماعی از حسین دباغ و با صدای منیژه قاسمیفرد است و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است. این مقاله از فصلنامه فرهنگی هنری نگاه آفتاب است.
درباره کتاب صوتی مولانا و غیبت عدالت اجتماعی
اگر به شما بگوییم که فلسفه اخلاق مولانا برای زیستن در این عالم مناسب نیست، چه میگویید؟
در مقاله صوتی «مولانا و غیبت عدالت اجتماعی» حسین دباغ، با نگاهی انتقادی اندیشه مولانا را بررسی و تحلیل میکند و از زاویهای متفاوت به اندیشههای مولانا مینگرد و در نهایت تفسیر خودش را از مفهوم عدالت در اندیشه مولانا ارائه میدهد. او در این مقاله استدلال میکند که در نظام اخلاقی مولانا، عدالت اجتماعی به مثابه یک فضیلت اجتماعی غایب است و به همین دلیل اندیشههای او را برای زیستن در این جهان کافی نمیداند. دباغ در این مقاله سعی میکند با مقدمههای مختلف ایدهاش را شرح و بسط دهد. مقاله صوتی «مولانا و غیبت عدالت اجتماعی» را، از فصلنامه فرهنگی هنری «نگاه آفتاب» و با صدای منیژه قاسمی فرد میشنوید.
در ابتدای متن دباغ اینچنین مسئله مقالهاش را طرح میکند:
«من در این نوشتار استدلال میکنم در نظام اخلاقی فردگرایانه مولانا، عدالت اجتماعی به مثابه یک فضیلت اخلاقی «غایب» است و از آن جهت که عدالت اجتماعی را «جدی» نمیگیرد برای زیستن در این جهان مناسب نیست. کلام اشعری مولانا راه را بر رشد عدالت میبندد و در عمل اخلاق را از عدالت بینیاز میکند. علاوهبرآن، نظام اخلاقی فردگرایانه مولانا از آنجا که تمایل به جبراندیشی دارد میتواند برای زیست اخلاقی عادلانه در عالم انسانی مضر به نظر آید. ذهن عدالتاندیش عموم آدمیان عادتا نظام اخلاقی بدون عدالت را بر نمیتابد و مهمتر از آن چرخدندههای جامعه بزرگ انسانی بدون عدالت درست نمیچرخد و حتی اگر بچرخد، نتیجه سودبخشی به همراه ندارد...»
شنیدن کتاب صوتی مولانا و غیبت عدالت اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
برای شنیدن بیشتر از این ایده و صورتبندی حسین دباغ، مقاله صوتی «مولانا و غیبت عدالت اجتماعی» را با صدای منیژه قاسمیفرد بشنوید. شنیدن این مقاله را به همه دوستداران عدالت و اخلاق، و آنان که کنجکاو راه و اندیشه مولانا هستند، پیشنهاد میکنیم.
درباره حسین دباغ
حسین دباغ، نویسنده مقاله حاضر، پژوهشگر فلسفه اخلاق و زبانشناسی شناختی، مدرس فلسفه در موسسه آموزش مستمر در دانشگاه کمبریج است. او پیش از این استادیار مؤسسه تحصیلات تکمیلی دوحه بوده و دوره دکتری فلسفه اخلاق را با گرایش روانشناسی اخلاق و اعصاب در دانشگاه ریدینگ و دانشگاه آکسفورد گذرانده است.
فصلنامه فرهنگی هنری «نگاه آفتاب» سعی میکند میراث مولوی را با جهان امروز پیوند بزند. پس در مسیر پیوند این دو جهان، به سراغ چهرههای دیروز و امروز میرود. کسانی که عمر خود را پای پژوهشهای مختلف درباره مولوی و آثارش صرف کردهاند. آنها با رمزگشایی از حکمتهای مولوی، درک متفاوتی از جهان او را به ما نشان میدهند.
زمان
۴۷ دقیقه
حجم
۴۳٫۶ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۴۷ دقیقه
حجم
۴۳٫۶ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
کسی که با همچین دیدگاهی یافته های مولانا رو بررسی کرده واقعا نادانه و درکش از معنی حرفهای مولانا زیر صفره!! مولانا در مورد معنای واقعی هستی و بعد عمیق و فرای ظواهر حرف میزنه و فقط یه ابله به