دانلود و خرید کتاب صوتی داستان نامه های مرگ
معرفی کتاب صوتی داستان نامه های مرگ
کتاب صوتی داستان نامه های مرگ نوشتهٔ ایرج شهبازی است. منیژه قاسمی فرد گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی داستان نامه های مرگ
کتاب صوتی داستان نامه های مرگ، یکی از کتابهای فصلنامهٔ فرهنگی - هنری «نگاه آفتاب» است. این کتاب صوتی به بررسی دیدگاههای مولانا پرداخته است. ایرج شهبازی در این کتاب صوتی، مفهوم مرگ را از دید مولانا بررسی کرده است. مولانا با تفکرات عمیق فلسفی، چنان دید متفاوتی به معنای مرگ و نیستی دارد که او را از هر شاعر و ادیب دیگری متمایز میکند. در نظر مولانا، مرگ پلی برای رسیدن است. این مسئله از مهمترین دغدغههای فکری مولانا است؛ فنای در حق و یگانهشدن با او، هدف مولانا و راه دستیابی به این هدف برای او، مُردن پیش از مُردن است؛ مفهومی که در فصلنامهٔ صوتی «نگاه آفتاب» و شمارهٔ اول آن با عنوان «داستاننامههای مرگ» بهتفصیل به آن پرداخته شده است.
مولانا جلالالدین محمد بلخی مولوی در تاریخ ۶ ربیعالاول ۶۰۴ (۱۵ مهر ۵۸۶) به دنیا آمد و در تاریخ ۵ جمادیالثانی ۶۷۲ هجری قمری (۴ دی ۶۵۲ هجری شمسی) درگذشت. او معروف به مولانا، مولوی، رومی و نام کاملش «محمد بن محمد بن حسین حسینی خطیبی بکری بلخی» بوده است. او شاعر پارسیگوی ایرانی است. اثرگذاری آثار مولوی فراتر از مرزهای ملی و تقسیمات قومی است. ایرانیان، افغانها، تاجیکها، ترکها، یونانیان، دیگر مسلمانان آسیای میانه و مسلمانان جنوب شرق آسیا همواره از میراث معنوی رومی تأثیر گرفتهاند. اشعار او بهطور گسترده و به بسیاری از زبانهای جهان ترجمه و خوانده شده است. بیشتر آثار مولوی به زبان فارسی سروده شده است، اما او در اشعارش بهندرت از ترکی، عربی و کاپادوسیهای یونانی نیز استفاده کرده است. مثنوی معنوی اثر او که در قونیه تصنیف شده یکی از عالیترین اشعار زبان فارسی بهشمار میرود که در ۶ دفتر مجزا سروده شده است. این کتاب به زبان شعر نوشته شده و در آن میتوان حکایتهای مختلفی را در بستری مشترک خواند و از نکات مهم و پندهای موردنظر شاعر آگاه شد. از دیگر آثار این شاعر و عارف ایرانی میتوان به این موارد اشاره کرد: «فیه ما فیه» (مجموعهٔ تقریرات ۷۱گانهٔ مولانا)، «مجالس سبعه» (مجموعهٔ مواعظ و مجالس مولانا)، «دیوان شمس تبریزی» (غزلیات مولانا) و رباعیات. در ایران و خارج از ایران بارها از آثار مولانا برای تولید آثار گوناگونی همچون داستان، رمان، سریال تلویزیونی، انیمیشن، فیلمهای سینمایی، نمایشنامه و تئاتر اقتباس شده است. پری صابری و بهروز غریب پور از هنرمندان هنرهای نمایشی هستند که آثاری را با درونمایههای آثار مولوی و گاه با حضورِ شخصیتِ وی، در ایران، روی صحنه بردهاند. مولانا در قونیه به خاک سپرده شده است.
شنیدن کتاب صوتی داستان نامه های مرگ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران مطالعهٔ آرای مولانا درمورد مرگ پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صوتی داستان نامه های مرگ
«برخی از افراد اندیشههایی محدود دارند و به آسانی میتوان بر نظام فکری آنان اشراف و احاطه پیدا کرد و اندیشههای محوریشان را بازشناخت. اما کسانی هستند که هم گسترهی اندیشههای آنها حیرتآور است و هم ژرفای اندیشههایشان. اشراف بر اندیشههای چنین کسانی و تشخیص مهمترین اصول فکری آنها کاری بس دشوار است. برخی از این بزرگان مانند مولانا، آن مجموعهی گسترده و عمیق اندیشهها را نه با زبان روشن و زودیاب علمی یا فلسفی، بلکه با زبان تأویلپذیر و مبهم هنری بیان و تدوین کردهاند و این خود دشواری کار را صد چندان میکند. بنابراین ملاحظات تشخیص مهمترین موضوع در داستان مثنوی، واقعا کاری بس دشوار است. با وجود این دشواریها میتوان گفت مهمترین دغدغهی مولانا فنای در حق و یگانه شدن با اوست و او مهمترین راه برای دستیابی به این هدف والا را مرگ پیش از مرگ میداند.»
زمان
۱۵ دقیقه
حجم
۱۴٫۴ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۵ دقیقه
حجم
۱۴٫۴ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد