کتاب تارهای جادویی فرانکی پرستو
خواندن نظراتمعرفی کتاب تارهای جادویی فرانکی پرستو
«تارهای جادویی فرانکی پرستو» رمانی از میچ آلبوم( - ۱۹۵۸)، نویسنده و آهنگساز امریکایی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«با تمام این حرفها، یک سال تمام طول کشید تا ال مایسترو اجازه داد پسرک سیمهای گیتار را لمس کند. او اصرار داشت و میگفت: اول گوشهات بعد دستهات.
در عین حال موسیقی را برایش توضیح میداد. موسیقی را هم به زبان اسپانیایی و هم انگلیسی -همانطور وقتی که خودش جوان بود یاد گرفته بود- به او یاد میداد. او باور ریتم و هماهنگی زیر و بمی زبانها را برای پیشرفت و شناخت فرانکی از موسیقی و درک و دریافت آن، حیاتی میدانست.
هفتهای در پی هفتهی دیگر، جهش از زبانی به زبان دیگر، آکوردهای من، میزانهای من، نحوه ادا کردن من و همه و همه را شرح میداد؛ درست مثل ظروف نقره که لایهبهلایه کنار هم چیده میشوند، تا زمانیکه فرانکی میتوانست از روی صدا آنها را تشخیص دهد. فرانکی را مجبور میکرد که اسم هر آهنگساز و آهنگ را بهخاطر بسپارد. گاهی هم از رادیوی کوچک آشپزخانه به موسیقی گوش میکردند و ال مایسترو دست فرانکی را در قسمتهای خاصی میفشرد و میگفت: میشنوی؟ درست اونجا، این کلید مینوره.... این سهگانهست... .
تا آنجایی که فرانکی میتوانست بگوید، ال مایسترو شاگرد دیگری نداشت. اکثر اوقات وقتی فرانکی از راه میرسید، او روی نیمکت خوابش برده بود و در قفل نبود، فرانکی روی شانهاش میزد تا او غرغر کند و بچرخد و آن وقت فرانکی میفهمید که او بیدار شده است.
همینطور که ماهها میگذشتند بهنظر میرسید که مرد کور کمتر از دست فرانکی عصبانی میشود و دیگر او را بچهی احمق صدا نمیکرد و این باعث خوشحالی فرانکی میشد».
جایی که ماه نیست (شوک سقوط)
نیتان فایلر
پسر شایستهفریدا مک فادن
قصه هایی برای هر جا و هر زمانیوگنی واسیلیویچ کلویف
روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکیساتوشی یاگی ساوا
۴۱,۳۰۰۳۰%
داستان از مراسم خاکسپاری نوازنده و خواننده ی بزرگی به اسم فرانچسکو پرستو اغاز میشه. بعد داستان زندگیش از ابتدا شروع به روایت میشه. راوی اصلی "موسیقی" هستش که عنوان میکنه فرانچسکو یکی از بهترین فرزندانش بوده. علاوه بر اون،
بینظرین ترین اثر میچ البوم. عاشقش میشوید
این کتاب به قدری قشنگ بود و منو تحت تاثیر قرار داد که بعدِ تموم کردنش فقط گریه کردم....نه که غم انگیز باشه، به خاطر اینکه نمیتونستم اون حجم عظیم احساساتی که در من جمع شده بودو کنترل کنم .محشر
داستانی متفاوت و نوع خاصی از روایت قصه. کتاب رو دوست داشتم و خواندنش رو توصیه می کنم.
این کتاب نزدیک به یک سال پیش به من هدیه داده شد واقعا بهترین هدیه ی عمرم بود کتاب جذاب و پر محتواییه و هیچ وقت از خوندنش پشیمون نمیشین من که از اون موقع به همه دوستام توصیه کردم
بسیار جالب توصیه ای خوبی از یک دوست
یکی از زیبا ترین کتاب هایی که خواندم کتابی لطیف،پر از احساس و عمیق مخصوصا اگر علاقه مند به دوران دهه ۷۰ و یا راک اند رول باشید
سرگذشت موزیسینی که زندگی پر افت وخیزی دارد او به جهت نادرستی ایدئولوژی دچار مشکلاتی میشود که در ادامه . . . (داستانی اخلاق مند ، امید بخش ، خانواده گرا) به عقیده بنده گاهی نویسنده در بخشهایی از داستان پا را فراتر
این کتاب در مورد شخصیتی خیالی هست ، با توجه به کودکی سختی که داشته،توانسته نوازنده و خواننده خوبی بشه .تارهای جادویی فرانکی پِرِستو، نشان دهنده عشق خالق آن به موسیقی است. میچ در این رمان داستان زندگی بزرگترین نوازنده
درخشان بود 👌👌👌