کتاب بریده
خواندن نظراتمعرفی کتاب بریده
«من همان دختر درون کتاب بودم؛ دختری که بهشدت تنها بود، بهشدت عصبی بود، بهشدت آسیب دیده بود و به شدت سردرگم؛ اما کلمات از بیان آنها قاصر بود. بهخوبی به یاد دارم که تا چه اندازه احساس تنهایی میکردم. من هم خودآزاری کردهام؛ تصور میکنم همۀ ما اینکارها را میکنیم و مسئولیت و شرمندگی بعضی کارهایی را میپذیریم که بابت آنها مقصر نبودیم. هر چند واقعیتهای زندگی من متفاوت از واقعیتهای زندگی آنها بود، اما احساسمان یکی بود.»
اینها صحبتهای نویسنده در مقدمۀ کتاب و دربارۀ «کالی»، شخصیت اصلی است. «بریده»، اولین کتاب پاتریشیا مککورمیک و دربارۀ دخترانی است که در اصطلاحِ ما، عادت به خودآزاری دارند. کتاب، ماجرای زندگی این دختران را (و بهصورت متمرکز «کالی» را) از زبان نویسنده، با نثری گیرا و توصیفاتی دقیق روایت میکند. نیویورکتایمز، در تحسین این کتاب، نوشته است: «اولین کتاب نویسنده، و در عین حال بسیار جذاب و امیدبخش است. داستانی است با معمایی روانشناسانه»:
«سوزشی در سرم پیچید. کف زمین جلوی چشمم به حرکت درآمد و بالا آمد و بدنم پیچ و تاب میخورد. حالا انگار روی سقف بودم و از آن بالا پایین را نگاه میکردم، منتظر اینکه ببینم اتفاق بعدی چه خواهد بود. اتفاق بعدی این بود که یک خط خون مستقیم از زیر تیغه فوران زد. خط به حبابی بزرگ تبدیل شد، حبابی بزرگ و قرمزرنگ که بزرگ و بزرگتر میشد. از بالا نگاه میکردم و منتظر بودم که ببینم قبل از اینکه منفجر شود، چقدر بزرگ میشود. بالاخره احساس رضایت کردم.»
راهی برای رهایی
بیشعورانمحمود فرجامی
نظریه و واقعیتآرش حیدری
سیاه، سفید، و خاکستریمحمدرضا تاجیک
تائوی پوبنجامین هاف
کتاب جالبی بود ت نوع خودش سه ستاره میدم واسه اینکه خیلی جا داشت شخصیت پردازی کنه خیلی جا داشت علاوه بر راوی به داستان زندگی تیفانی و سیدنی و دبی و ربکا و بقیه هم بپردازه وقتی جزئیات ریزی ازشون گفت خواننده
باخواندن بخش کوچکی از کتاب احسای آزار دیدم شاید اصلی ترین حس بدم دلیلش این بود که یاد خودم افتادم
پایانش یه جوری بود انگار داستانش هنوز تموم نشده بود و کمی هم فضای کتاب «این داستان یک جورایی بامزه ست» و داشت 😕
چهارستاره دادم بخاطر اینکه نویسنده یه داستان که میتونست به طریقی متفاوت و عالی باشه رو سرهم بندی کرده و کوتاه نوشته،میشد به شخصیتها بیشتر پرداخته بشه حتی در مورد شخصیت اصلی(کالی) هم میشد بیشتر نوشت . داستان از اواسطش
کتاب خوبی نیست. شخصیت پردازی ضعیف همراه با داستان پردازی ضعیف. نویسنده دقیقاً اون جاهایی که جا داره به شخصیت اصلی عمق بده میگه نمیدونم و از سر باز میکنه. کتاب پره از توصیفات بیمعنیِ تکون خوردن شخصیتها روی صندلیهاشون
تجربهی جالبی بود. انگار چند روز کنار کسانی که به هر دلیلی به خودشون آسیب میزنن زندگی میکنی و میتونی بهتر درکشون کنی. کتاب، خودآزاری رو ریشهیابی نمیکرد اما چندتا دیالوگ کوتاه داشت که میتونست نشون بده علتهای پنهان این
موضوع داستان اول توجه منو به خودش جلب کرد، داستان درمورد خودزنی نوجوون هاست و اوکی تا اینجاش مشکلی نیست، ولی واقعا انتظار داستان بهتری رو داشتم، یه ذره درمورد خودزنی بیشتر توضیح بده، جز اطلاعاتی که خودم از قبل
خوبه که نوجوانها و کسانی که با آنهاها ارتباط دارند این کتاب را بخوانند. البته که کتابهای بهتری هم هست ولی در مورد این مشکل خاص که در خلاصه کتاب توضیح داده شده، من کتاب داستانی دیگری ندیدم. کوتاه بودنش هم مزیت
داستان جالبی داشت. فقط از اخرش که سمبل کرد که تمومش کنه بدم اومد
سلام برای چه رده سنی هست؟