کتاب ارنست و سلستین؛ جشن دردسرساز
معرفی کتاب ارنست و سلستین؛ جشن دردسرساز
ارنست و سلستین؛ جشن دردسرساز یکی از کتابهای مجموعه ارنست و سلستین نوشته گابرییل ونسان است که با ترجمه احسان کرمویسی در انتشارات پرتقال به جاپ رسیده است.
گابرییل ونسان در این مجموعه داستانهای سادهای با مفاهیم انسانی برای کودکان درباره یک خرس و یک موش که با هم دوستشدهاند و زندگی میکنند، نوشته است. تصویرگری ونسان برای این کتابها بسیار منحصربهفرد است و با خطوطی ظریف و رنگهایی سرد با لبههایی محو، توجه خواننده را بر حیوانات متمرکز میکند.
تمام داستانهای این مجموعه بر پایه دوستی این دو حیوان که طبیعتا و در دنیای واقعی به هیچوجه نمیتوانند همزیسیتی داشته باشند، شکل میگیرد. خرسی به اسم ارنست که موش یکی از غذاهای مورد علاقه اوست، با یک موش کوچک به اسم سلستین دوست شده و زندگی میکند. آنها دوستانی واقعی هستند که با عطوفت و بسیار همدلانه و صادقانه با یکدیگر رفتار میکنند.
انیمیشن ارنست و سلستین نیز در سال ۲۰۱۲ به نویسندگی و کارگردانی دانیل پنک با همکاری دو کشور فرانسه و بلژیک از روی این مجموعه ساخته شد که توانست جایزه بزرگ انجمن منتقدان بلژیک را ببرد و از سوی انجمن منتقدان فیلم لسآنجلس به عنوان بهترین فیلم انیمیشن انتخاب شود. به علاوه این فیلم، اولین انیمیشنی است که جایزه ماگریت را هم از آن خود کرده است.
در داستان این کتاب، ارنست و سلستین قرار است به یک جشن عروسی بروند اما در راه حادثهای دردسرساز برایشان رخ میدهد.
خواندن کتاب ارنست و سلستین؛ جشن دردسرساز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
داستانهای این مجموعه به کودکان پیامهایی انسانی درباره همدلی، محبت، گذشت و دوستی میدهند و خواندشان را به همه کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
عالی برای کودکان . شخصیت اصلی این داستان خرس است.
موضوع واضح نیست حتما قبل از فرزندتان بخونید به نظر من از نظر موضوع خوبه ولی داستان یه باگی داره اینکه شخصیت ها چه نسبتی با هم دارن چرا سباستین سرش گیج میرفت خلاصه من پیشنهاد نمی کنم