معرفی و دانلود کتاب دروغ یا درمان pdf + خلاصه رایگان

حقایق انکارناپذیر در مورد طب سوزنی، هومیوپاتی، کایروپراکتیک درمانی و طب گیاهی

۳.۶ امتیاز(از ۱۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دروغ یا درمان

کتاب دروغ یا درمان نوشته سیمون سینگ و ادزارد ارنست است که به بررسی اثربخشی بیش از سی روش دارویی و درمانی، از جمله طب سوزنی، هومیوپاتی، عطردرمانی، کایروپراکتیک، و طب گیاهی، می پردازد.

فعالان در این زمینه‌ها ادعا می‌کنند روشان اثربخش است. دکتر ادزارد، یکی از دو نویسنده کتاب، که اولین استاد طب مکمل در جهان است نتیجه بیش از بیست سال تحقیق و بررسی خود و صدها پژوهشگر مسایل پزشکی را در جهان در مورد رشته های مختلف طب مکمل به زبانی ساده در کتاب دروغ یا درمان ارائه داده است.

تاثیر این کتاب این است که کارآیی و اثربخشی این روش‌ها را که در آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز تحقیقاتی معروف دنیا با روش‌های علمی اثبات شده به زبان ساده در اختیار خواننده می گذارد و نشان می‌دهد که کدام روش‌ها موثرند و کدام روش‌ها بی‌تاثیرند. نویسندگان با استفاده از مثال‌های تاریخی علت رویکرد جوامع مختلف را به طب مکمل نشان می‌دهند.

این کتاب نشان می‌دهد این روش‌های درمان حقیقتا موثر هستند یا نه و حقایق را فاش می‌کند.

خواندن کتاب دروغ یا درمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کسانی که به دنبال درمان های طب جایگزین‌اند بسیار آگاهی دهنده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دروغ یا درمان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدروغ یا درمان
عنوان دیگرحقایق انکارناپذیر در مورد طب سوزنی، هومیوپاتی، کایروپراکتیک درمانی و طب گیاهی
عنوان انگلیسیTrick or treatment
برچسبمجموعه قلمرو علم

محمد طاهر پسران افشاریان
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۰/۰۸

به شدت عالی در این ایام کرونایی که شبه علم در پزشکی در حال گسترش هست مطالعه این کتاب از واجب واجبات هست 👌👌

ر.د.ب
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۷/۱۶

کتاب فوق العاده مفید بود، مخصوصا برای من که از چگونگی تفکر علمی(پزشکی) اطلاعی نداشتم و نمیدونستم علم مدرن پزشکی چطوری کار میکنه. خیلی روشن شدم بعد از خواندن این کتاب کاربردی و عالی. مترجم، آقای توکلی، مثل همیشه، کارشون عالی...بیشتر