معرفی و دانلود کتاب شبح در ماشین pdf + خلاصه رایگان

۳.۸(از ۱۸ امتیاز)
پل دیویس، تورج حوری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شبح در ماشین

شبح در ماشین نوشته پل دیویس از مجموعه قلمرو علم نشر مازیار است که با ترجمه تورج حوری منتشر شده است.

درباره کتاب شبح در ماشین

دیویس در کتاب شبح در ماشین به این موضوع پرداخته است که چگونه شبکه‌های پنهانی  اطلاعات در موجودات زنده، راز زندگی را آشکار می‌کنند.

این اثر کتابی درباره چیستی حیات است. حیات به معجزه می‌ماند و رازهای آن زیر لفافه‌ای از پیچیدگی غیرقابل نفوذپوشانده شده است. پیشرفت‌های عظیم زیست‌شناسی در دهه‌های اخیر فقط به عمق اسرار آن افزوده است. چه چیزی به موجودات زنده این شور و حرارت را می‌بخشد که آنها را به گونه‌ای چشمگیر و خاص از دیگر سیستم‌های فیزیکی جدا کند؟ و خاستگاه تمام این ویژگی‌ها کجاست؟

دیویس در کتابش سعی کرده است روی معماها و مفاهیم حیات و چیستی آن تمرکز کند.

خواندن کتاب شبح در ماشین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به دنیای زیست شناسی و مباحث آن علاقه دارید، این کتاب را بخوانید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شبح در ماشین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شبح در ماشین
قیمت کتاب:۵۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قلمرو علم

iseesi
۱۳۹۹/۰۹/۲۶

این کتاب عالیه. موضوعش مثل علوم شناختی هست ولی در مرز فیزیک، شیمی و زیست شناسی سلولی. اطلاعات مرز بین ماده و غیر ماده هست. نویسنده سعی دارد حیات را به روش زیرکانه ای از زیست به نظریه اطلاعات و...بیشتر

Negar
۱۴۰۰/۰۲/۱۱

کتابی عالی با ترجمه ای بسیار بد. متاسفانه ترجمه در حدی بد بود که بعضی از قسمت های کتاب قابل فهم نبود.

Green Phoenix
۱۴۰۳/۰۶/۱۳

با اینکه کتاب رو ضعیف ترجمه کرده بودن ولی نویسنده انقدر خوب تونسته بود مفاهیم پیچیده رو ساده بیان کنه که اصلا از خواندن جملات طولانی ( که به دلیل ترجمه بد بود) خسته نشدم. کاش مترجم حداقل به اصطلاحات اولیه...بیشتر

keyvan1371
۱۴۰۲/۱۲/۰۴