کتاب غریبه ای در خانه
معرفی کتاب غریبه ای در خانه
کتاب غریبه ای در خانه داستانی از شاری لاپنا با ترجمه عباس زارعی است. داستان معمایی و پر رمز و رازی که از ناپدید شدن زنی خبر میدهد. به نظر میرسد ماجرا چیزی فراتر از یک دعوای خانوادگی باشد...
درباره کتاب غریبه ای در خانه
کارن و تام زوج خوشبختی هستند. آنها در محله خوبی زندگی میکنند و همهچیز خوب است. اما یک شب که تام به خانه برمیگردد متوجه میشود همسرش، بدون اینکه یادداشتی گذاشته باشد، بدون اینکه وسیلهای برداشته باشد و حتی بدون اینکه در را قفل کرده باشد، از خانه رفته است. او موضوع را به پلیس خبر میدهد و کمی بعد پلیس خبر تصادفی را در محلهای میدهد که به نظر میرسد مناسب کارن نباشد. تام میتواند کارن را نجات دهد و با او به خانه برگردد. اما وقتی کارن به خانه برمیگردد متوجه میشود چیزی تغییر کرده است. گویی غریبهای در خانه بوده و چیزی را تغییر داده است.
کتاب غریبه ای در خانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن داستانهای معمایی و جنایی لذت میبرید، شما را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب غریبه ای در خانه
تام نمیداند به چه چیزی امید داشته باشد. دوست ندارد زنِ مصدوم، کارن باشد. چون ممکن است آسیب جدی دیده باشد. حتی تحمل فکر کردن به آن را هم ندارد. از سوی دیگر، اینکه نداند کارن کجاست، بیشتر او را میترساند... امشب چه اتفاقی افتاده؟ کارن کجاست؟
بالاخره فلمینگ از آن سوی سالن انتظار شلوغ به او اشاره میکند. تام به سرعت به طرف او میرود. پرستاری کنار فلمینگ است که مشخص است خیلی عجله دارد. پرستار نگاهی به تام میاندازد و بعد به آرامی به افسر فلمینگ میگوید: «متأسفم، الان دارن روش ام. آر. آی انجام میدن. باید منتظر بمونین. خیلی طول نمیکشه.»
فلمینگ با اصرار میگوید: «ما باید هویت این زن رو مشخص کنیم.»
پرستار با لحنی قاطع میگوید: «من ام. آر. آی رو متوقف نمیکنم.» بعد با همدردی نگاهی به تام میاندازد و ادامه میدهد: «اگه مایل باشین، میتونم وسایل شخصی و لباسهایی رو که پوشیده بود بهتون نشون بدم.»
فلمینگ میگوید: «میتونه کمکمون کنه.» بعد به تام نگاه میکند. تام به نشانه تأیید سر تکان میدهد.
از وکالت و معلمی تا نویسندگی شاری لاپنا، نویسنده کانادایی در سال 1960 متولد شد. پیش از شروع حرفه نویسندگی، زمانی مشغول وکالت و آموزگاری بود. رمان نخستش با عنوان «چیزهایی که پرواز میکنند» را در سال 2008 نوشت که برایش
وای خدا بالاخره آموت به طاقچه آمدددد🥰🌺☺️
کتاب جذابیه و باعث میشه از یه جاهایی به بعد کتاب رو زمین نذاری و پشت هم بخونی من تا اخر دوست داشتم بدونم قاتل واقعی کیه ولی درکل تویدسته بندی کتابهای جنایی از ۲۰ نمره بهش نمره ۱۵ میدم... در کل
کتاب مضوع جالبی داشت ولی هیجان انگیزتر از این می تونست باشه.
بعنوان یه رمان جنایی عالی نبود ولی خوندنش هم خالی از لطف نیست. البته "مهمان ناخوانده" از همین نویسنده با اختلاف بهتره✌🏻
کتاب سرگرم کننده با متنی روان است ولی رفته رفته از مهیج بودن داستان کم میشود
بدنبود، خیلی زود همه چیز مشخص وداستان تمام شدمیتونست ازاین بهترهم باشه، برای یکبارخواندن خوب است.
کارن و تام عاشق همدیگه هستند اما یه شب که تام به خونه میاد میبینه کارن بدون اینکه موبایل و کیفش رو برداشته باشه و یادداشتی گذاشته باشه از خونه رفته. رفتنی که زندگی آروم اونها رو به یه قتل
کتاب خیلی خوبیه
کتاب داستان جالبی داشت و داستان اصلا قابل پیش بینی نبود ترجمه کتاب هم فوق العاده روان هست