دانلود و خرید کتاب بیشعوری
بس است دیگر! (جلد اول)
برای خرید و دانلود کتاب بیشعوری نوشته خاویر کرمنت و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب بیشعوری
خاویر کرمنت، نویسنده و پژوهشگر است و به سبب نگارش سهگانه « کتاب بیشعوری» به شهرت رسید. «بیشعوری بس است دیگر! کتابی برای همهکس و هیچکس» (عنوان انگلیسی: Asshole no more : a self-help guide for recovering assholes-- and their victims) نخستین کتاب از این سهگانه است که در ایران با استقبال بسیاری رو بهرو شده است.
درباره کتاب بیشعوری
خاویر کرمنت اعتقاد دارد بیشعوری یک بیماری و اعتیاد است، نه بداخلاقی و سوءرفتار؛ بر همین اساس نیز کتابی را تحت عنوان بیشعوری تالیف کرده و به معرفی بیشعوری اززوایای مختلف پرداخته است. درواقع او راهنمای عملی برای شناخت و درمان خطرناکترین بیماری تاریخ بشریت را در اختیار مخاطب قرار داده است.
خاویر کرمنت میگوید: ا حتمالا بارها در جامعه با افرادی برخورد کردهاید که برخلاف ظاهر موجه و موقعیت اجتماعی و فرهنگی عالی، آگاهانه به حقوق دیگران تجاوز میکنند؛ این افراد به نوعی بیماری به نام بیشعوری دچار هستند. متاسفانه این بیماری در دنیای معاصر به سرعت در حال رشد است. او اعتقاد دارد: بیشعوری حماقت نیست. بیشتر بیشعورها از هوش بالایی برخوردارند و همین هوش و معلومات و گاه موقعیت اجتماعی، آنها را به انسانهای بیشعور تبدیل میکند.
کرمنت پس از آنکه شما را با این واقعیت دردناک جهان کنونی آشنا کرد؛ به دنبال راه حلی برای رفع آن میگردد.
خاویر کرمنت میگوید خودش تا چهل سالگی از عارضه بیشعوری رنج برده است.اما زمانی که این بیماری را در خود شناسایی کرد، به دنبال رفع آن برآمد؛ پس هیچوقت برای داشتن زندگی سالم و آرام دیر نیست. او تاکید میکند: پس از اولین مراحل تشخیص و درمان، بهسرعت همه چیز در اطرافتان تغییر میکند. جایگاه ارزشمندی در جامعه بهدست میآورید و دیگران برای با شما بودن، از هم سبقت میگیرند.
درباره خاویر کرمنت نویسنده کتاب بیشعوری
خاویر کرمنت در دوران جوانی در مقام پزشکی مطرح فعالیت میکرد. او به عقیده خودش زندگی حرفهای و خانوادگی موفقی داشت و همه اطرافیانش به او احترام میگذاشتند. اما ناگهان زندگی با تمام هیبت و قدرتش در برابر او میایستد و میگوید: «تو بیشعوری! حالا وقت آن رسیده تا نتیجهی رفتارهایت را ببینی!».
همسر، فرزندان و دوستانش، خاویر را ترک میکنند و او ناگهان متوجه میشود که آن چیزی که آن را احترام و اعتمادبهنفس تلقی میکرده، چیزی نیست جز ترس و وحشتی که دیگران از او دارند. هیچکس جرات مخالفت با او را نداشته، چون همه از واکنشهای غیرمنطقی و عجیبوغریب او میترسیدند.
خاویر کرمنت تصمیم میگیرد این مساله را بهطور جدی و اصولی برطرف کند. کرمنت ثابت کرد که بیشعوری بیماری است و ادعا کرد مانند هر داروی مخدر، اعتیادآور هم هست. نتیجهی تفکرات و تحقیقات کرمنت، در کتابی با عنوان بیشعوری تالیف و در سال ۱۹۹۰ در آمریکا منتشر شد. کرمنت با نوشتن این کتاب، اعترافنامهای نوشته که در آن تکاندهندهترین اتفاقات و رفتارها را با شهامت تعریف کرده است. پس از تمام این فراز و نشیبها، کرمنت توانست بار دیگر اعتماد خانواده و دوستانش را جلب و زندگی جدیدی شروع کند. او اکنون بهعنوان روانپزشک بیشعورها، به مردم کمک میکند تا بتوانند زندگی بهتر و سالمتری داشته باشند.
خواندن کتاب بیشعوری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب بیشعوری بر اساس تجربیات نویسنده است و به عنوان یک کتاب در حوزه علم روانشناسی قرار نمیگیرد. برای همین پیشنهاد میکنیم اگر به دنبال نگاه کردن به دنیا از زاویه فردی دیگر و تحلیلهای او هستییم، کتاب بیشعوری گزینه مناسبی است. علاوه بر این شما با خواندن کتاب بیشعوری میتوانید به جزئیاتی توجه کنید که تا پیش از این به چشمتان نیامده است. همچنین کتاب صوتی بیشعوری هم در طاقچه در دسترس است.
در بخشی از کتاب به نام «بیشعوریسم» میخوانیم:
«جذب و استخدام بیشعورها در هر کشوری بخشی از فعالیتهای دولت مرکزی است. دلیلش هم خیلی ساده است. دولت قدرت عمل زیادی در شکلدهی روش زندگی ما دارد و بیشعورها هم بدشان نمیآید از قدرت؛ مخصوصا قدرتی که با آن بشود به دیگران گفت «بخوان و بنویس» تا از این طریق این آدمها را بتوان به استخدام دولت درآورد.
دولت از دو بخش بزرگ تشکیل میشود: اول سیاستمدارها؛ یعنی صاحبمنصبهای منتخب ما که فکر میکنند دولت را اداره میکنند. دوم سیستم بوروکراتیک فسیلشده؛ یعنی همان کسانی که واقعا دولت را میگردانند.
هر دویِ این بخشها بیشعورها را جذب میکند و بهاینترتیب خودشان هم قربانی بیشعوری میشوند. البته شاید ما رغبتی به پذیرفتن این واقعیت که سناتورها، نمایندگان مجلس و قانونگذاران محلیمان بیشعورند نداشته باشیم، بهویژه اگر خودمان به آنها رأی داده باشیم، اما در بیشترِ انتخاباتها، انتخاب واقعی ناممکن یا غیرممکن است. در انتخابات فقط این امکان پابرجاست که به نامزدی که خطرش را کمتر احساس میکنیم، رأی بدهیم.
آیا دولت منتخب ما خود تبدیل به بخشی از توطئهی بیشعوری شده است؟»
سایر کتابهای خاویر کرمنت
قیمت نسخه چاپی | ۵۴,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۳/۱۲/۰۲ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۹۴۵۴۵-۲-۵ |
مشاهده همه نظرات (۱۶۷)من این کتاب ر نصفه خوندم. تنها دلیل شروعم هم این بود که اونروزها هر جا میرفتی حرف این کتاب بود و توهمی که توی اقشار مختلف ایجاد کرده بود. رهاش کردم و ادامه ندادم و پشیمون هم نیستم. کتاب
کتاب رو خریدم چند فصل اولو که خوندم پشمون شدم و فهمیدم پولمو و وقتمو به هدر دادم کتاب رو انداختمم اونور
با توجه به این که این کتاب یک کتاب جامعه شناسی و شاید روانشناسی هست به نظرم هیچ کمکی به پیشرفت جامعه با این حرف ها نکرده، یعنی راهکاری آنچنان دیده نمیشه ، و به جای تحقیق گسترده و استفاده
تنها مزیت این کتاب آشنایی زداییش و طنزشه، وگرنه اظهار نظر های کلیش و چیزهایی که بر اساس مفاهیم علمی و تجربی بیان میکنه، بسیار سست بی بنیان و کاملا به دور از اساس علومی مثله روانشناسیه، هرچند کاملا واضحه
احساس تاسف و شرم سراسر وجودم رو فرا میگیره وقتی به یاد میارم که این کتاب «پرفروشترین کتاب بازار نشر ایرانه»... این یعنی یک جامعهٔ نگران از بیشعوری (و شاید هم مبتلا به بیشعوری!) داریم و در عین حال اکثرمون دنبال
کتاب خیلی خوبیه به شرط اینکه بعد از خوندنش خودمونو باشعور ندونیم و بقیه رو بیشعور 😑 و یکمی به خودمون بیایم و در عمل تغییر کنیم...
کتاب بی معنی بود . به نظر من اصلا کتاب ارزش خواندن نداشت چون خود نویسنده هم با توجه به متن آن به قید و بند و قوانینی که در مورد بی شعوری بود پایبند نبود و حتی گفته بود کسی
در اوایل چاپ این کتاب خواستم آن را بخوانم ولی با صحبتهای منفی و مطالبی که در اینترنت در رابطه با آن شنیدم از این کار منصرف شدم، اکنون پس از گذشت چند سالی از چاپ این کتاب با توجه
به نظر من کتاب روانشناسیه خوبیه . نشون میده که ما واقعا داریم با جامعه و فرهنگمون چه جوری رفتار می کنیم و بله نویسنده درست میگه که هر کدوم از ما به نوعی شعور نداریم . اگر واقعا علاقه
هر صفحه از کتابو که میخونم قیافه زن عموم به عنوان بیشعورترین ادم تو ذهنم میاد😂😂😂😂