معرفی و دانلود کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوری + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوریsubscriptionAvailable

کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوری

راهنمای شناخت بیشعوران و قربانیان آنها

نوع کتاب
۳.۴(از ۴۱ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
خاویر کرمنت، مریم احمدی
انتشارات: 
نشر تيسا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوری

کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوری نوشته خاویر کرمنت، راهنمای شناخت بیشعوران و قربانیان آنها است. این کتاب را با ترجمه مریم احمدی و صدای امیر جوشقانی بشنوید. 

درباره کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوری

خاویر کرمنت در کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوری، با زبان طنزش سعی دارد تا راهنمایی عملی به دست ما بدهد. راهنمایی که به ما کمک کند تا بیشعورها را بشناسیم، از عملکرد آن‌ها آگاه شویم و بدانیم چگونه در دام آن‌ها نیفتیم. این کتاب که از سری کتاب‌های بیشعوری است، به ما کمک می‌کند تا بدانیم کدام رفتارها نشانه بیشعوری است و برای درمانش چه کار می‌توانیم بکنیم. 

در حقیقت خاویر کرمنت اعتقاد دارد بیشعوری یک بیماری و اعتیاد است، نه بداخلاقی و سوءرفتار. همین موضوع او را بر آن داشت تا کتاب‌های بیشعوری را تالیف کند. کتاب‌هایی که یکی از مهم‌ترین بیماری‌های عصر معاصر را به ما نشان می‌دهند و به ما کمک می‌کنند تا از قربانیان بیشعوری نباشیم. 

کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب اثری شنیدنی برای تمام کسانی است که سری کتاب‌های بیشعوری را مطالعه کرده و دوست داشته‌اند. 

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی آیین مقابله با بیشعوری و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:آیین مقابله با بیشعوری
عنوان دیگر:راهنمای شناخت بیشعوران و قربانیان آنها
موضوع:موفقیت و خودیاری
نویسنده:خاویر کرمنت
مترجم:مریم احمدی
گوینده:امیر جوشقانی
انتشارات:نشر تيسا
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۸۴۴.۶۳ مگابایت
مدت‌زمان:۶ ساعت
قیمت کتاب:۱۹۹۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

رادمهر باوندپور ۲
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۹/۱۶

در واقع کسانی که به نثر این کتاب اشکال گرفتن خودشان در و اقع نحوه درست گوش دادن و درست درک کردن را بلد نیست در واقع این کتاب عالی و بی همتاست.

۲
mobina82
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۹/۱۶

کتاب خوبیه و آدما رو از اشتباهاشون آگاه میکنه 😊

۰
وحیده
۱۴۰۱/۰۹/۱۰

من نسخه الکترونیک اش رو خوندم و اون قدر دوست داشتم که میخوام یکبار هم بشنوم.تحصیلات و کارم روانشناسی و این کتاب دریچه جدیدی از بینش رو پیش روم باز کرد البته جلد سومش هم عالیه. کتاب توطئه بیشعوری.

۰
Fereshte Nadeali
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۹/۱۶

ایده ی اولیه ی کتاب خوب بوده_اما خیلی مسخره و دم دستی نوشته شده_دسته بندی های بی پایه و اساس و...داره_

۰
کاربر ۲۸۳۹۶۰۱
۱۴۰۳/۰۶/۲۶

زرد ترین و چندش ترین کتاب ممکن،،،

۰
کاربر 9401239
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۴/۱۳

کلمه ی بیشعوری را بی نهایت تکرار کرده

۰
کاربر 5661783
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۱۹

خوب بود

۰
کاربر 3009370
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۷/۰۶

عالی،

۰
erfan karbaschi
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۵/۳۱

سلیقه من نبود.

۰
fateme
۱۴۰۰/۰۸/۱۹

عالی

۰
mary Rajabi
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۳/۱۳

زیبا و عاااالی بود....‌‌

۰
می خواهم نویسنده شوم
۱۳۹۹/۰۹/۱۴

خوبه ولی من کتابشو خوندم

۰