دانلود و خرید کتاب پاییز پدر سالار گابریل گارسیا مارکز ترجمه سهیلا اینانلو
تصویر جلد کتاب پاییز پدر سالار

کتاب پاییز پدر سالار

دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۸از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پاییز پدر سالار

کتاب پاییز پدر سالار نوشتۀ گابریل گارسیا مارکز و ترجمۀ سهیلا اینانلو است. انتشارات شبگون این کتاب را روانۀ بازار کرده است. این رمان، داستان زندگی یک دیکتاتور است؛ داستانی جهانی دربارۀ تأثیرات فاجعه‌باری که با تمرکز قدرت بر یک فرد ایجاد می‌شود.

درباره کتاب پاییز پدر سالار

کتاب پاییز پدر سالار در سال ۱۹۷۵ نوشته شده است. داستانِ این رمان، به وقایع تاریخی دوران دیکتاتوری فرانسیسکو فرانکو در اسپانیا، آناستازیو سوموزا و رافائل تروخیو در جمهوری دومینیکن بسیار نزدیک است. مارکز خود این رمان را «شعری در خلوت قدرت» توصیف کرده است.

این کتاب به شش بخش تقسیم می‌شود که هر یک، داستانی از قدرت بی‌نهایت حاکم ظالم کارائیب را بازگو می‌کنند. گابریل گارسیا مارکز، دیکتاتور خیالی خود را بر اساس رهبران مختلف زندگی واقعی از جمله گوستاوو روخاس پینیلا از سرزمین کلمبیایی خود، ژنرالیسمو فرانسیسکو فرانکو از اسپانیا (رمان در بارسلونا نوشته شده است) و خوان ویسنته گومز در ونزوئلا نوشته است.

پاییز پدرسالار، یک داستان جهانی دربارۀ تأثیرات فاجعه‌باری است که با تمرکز قدرت در یک مرد ایجاد می‌شود.

خواندن کتاب پاییز پدر سالار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره گابریل گارسیا مارکز

گابریل گارسیا مارکز در سال ۱۹۲۸ در کلمبیا به دنیا آمد. او داستان‌نویس و رمان‌نویسی است که به حرفۀ روزنامه‌نگاری نیز مشغول بود. مارکز خبرنگار و منتقد فیلم نیز بود و نمایشنامه و فیلمنامه هم می‌نوشت. برخی گابریل گارسیا مارکز را محبوب‌ترین و شاید بهترین نویسنده در اسپانیا، پس از سروانتس، می‌دانند. این نقل قولی از کارلوس فونتس (نویسنده) است.

مارکز در کودکی، پیوسته، در معرض افکار، باورها و قصه‌های خیالی و خرافاتی مردم اطراف‌اش بود. به‌طوری‌که تفکیک خیال و واقعیت از یکدیگر برایش سخت و دشوار شده بود. این نویسندۀ مشهور، در دوران جوانی، در رشتۀ حقوق تحصیل می‌کرد اما آن را رها کرد و به نوشتن روی آورد.

گابریل گارسیا مارکز نخستین داستان خود را در سال ۱۹۴۶ در یک روزنامه به چاپ رساند. این داستان «سومین استعفا» نام داشت.

درون‌مایه‌های تاریخی که حاصل و نشان‌دهندۀ شناخت گابریل گارسیا مارکز از کشورش است، در آثار او هویداست. سبک نگارشی مارکز را رئالیسم جادویی می‌دانند. این سبک، در بستری واقع‌گرایانه، حاملِ رخدادهایی غیرواقعی است.

برخی از آثار وی عبارت‌اند از: صد سال تنهایی، عشق سال‌های وبا، شرح وقایع پیشگویی‌های مرگ، تشکیلات سری شیلی، ژنرال در دخمه پرپیچ و خم، مهاجر غریبه، عشق و مصیبت‌های دیگر، حقیقت ماجراجویی‌های من، هیچکس حق ندارد برای سرهنگ نامه بنویسد، اسیر ساعت شیطانی، یک روز پس از شنبه، خاکسپاری بزرگ مامان و... .

گابریل گارسیا مارکز در سال ۲۰۱۴ در مکزیکوسیتی درگذشت.

بخشی از کتاب پاییز پدر سالار

«طوطی‌های دم دراز روی شاخنه‌های آهنی درختان شیشه‌ای که از گنبد بازار آویزان بود می‌نشستند و سر و صدا راه می‌انداختند، زیرا می‌دانستند آن‌ها تنها جایی ست که می‌توانند از بلبشویی که هر چهارشنبه صبح به راه می‌افتد در امان باشند. همان جایی که کودک بی‌قرار و کوچک فرمانروا در آن رفت و آمد می‌کرد و هر چه می‌خواست مثل یک مرد به‌نظر برسد صدایش دوست داشتنی‌تر و رفتارش شیرین‌تر می‌شد، شمشیر شاهانه‌اش را به کمر می‌بست و هنگامی که راه می‌رفت روی زمین کشیده می‌شد.»

معرفی نویسنده
عکس گابریل گارسیا مارکز
گابریل گارسیا مارکز
کلمبیایی | تولد ۱۹۲۷ - درگذشت ۲۰۱۴

گابریل گارسیا مارکز در شهر آراکاتاکا در کلمبیا به دنیا آمد و هشت سال نخست زندگی‌اش را با پدربزرگ و مادربزرگ مادری‌اش گذراند. پدربزرگ و مادربزرگ مارکز، هر دو داستان‌سرایان فوق‌العاده‌ای بودند، اما رویکرد آن‌ها در داستان‌گویی با یکدیگر بسیار تفاوت داشت. پدربزرگش به مارکز جوان داستان‌هایی درباره‌ی تاریخ، جنگ و مزارع موز محلی گفت. از سوی دیگر، مادربزرگ او زنی خرافاتی بود که به شدت به ارواح و جهان ماوراء طبیعی اعتقاد داشت و داستان‌هایی که برای مارکز تعریف می‌کرد نیز شامل همین مضامین بود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۳۶۷ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۳۶۷ صفحه

قیمت:
۴۲,۰۰۰
تومان