کتاب سه دختر حوا
معرفی کتاب سه دختر حوا
سه دختر حوّا رمانی از الیف شافاک نویسنده موفق اهل ترکیه است. شافاک در سال ۱۹۹۸ برای کتاب «پنهان» برنده جایزه مولانا شده و در سال ۲۰۰۰ با نوشتن رمان «محرم» جایزه بهترین رمان سال را از طرف کانون نویسندگان ترکیه گرفته است. شافاک تاکنون دهها رمان منتشر کرده که همگی به چندین زبان ترجمه شدهاند.
درباره کتاب سه دختر حوا
سه دختر حوا در سال ۲۰۱۶ منتشر شد و بر خلاف کتابهای «عشق»، «پنهان»، «محرم» و بعضی کتابهای دیگر شافاک، رویکردی عرفانی و فلسفی ندارد. این رمان به کاوش در یکی از مهمترین موضوعهای روز ما انسانهای قرن بیستویکم پرداخته است. موضوع تفاوت آرا و عقاید انسانها و تضادها و تنشهایی که انسانها بر اثر تحمل نکردن عقاید هم دارند.
شیرین، مونا و پری سه دختر با طرز فکرهای متفاوت مذهبی و عقیدتی هستند که با هم زندگی میکنند. پری (دختر سردرگم) شیرین (دختر لائیک) و مونا (دختر مذهبی) در کِشوقوس داستان، در دانشگاه آکسفورد باهم آشنا میشوند و فضای داستان را به سمت بحثهای پُرتنشی که در کلاسها یا بیرون از محیط دانشگاه رخ میدهد میکشانند. در داستان، به سیاست، فلسفه، عشق، دوگانگیهای شخصیتی و تنشهای اجتماعی پرداخته شده است.
مهمترین انگیزههای نوشتن این کتاب برای شافاک، اتفاقاتی است که در سالهای اخیر در منطقهٔ خاورمیانه رخ داده و بیشک کشور ترکیه نیز به شکل مستقیم یا غیرمستقیم تحتتأثیر این رویدادها قرار گرفته است.
شافاک انسان خاورمیانهای امروز را کمتحمل و عصبانی میبیند. او تحمل شنیدن صدای مخالف را ندارد. سعی میکند عقاید خود را بر دیگران تحمیل کند و در صورت مقاومت فرد مقابل با خشونت جواب او را میدهد. شاید هیچکسی بهتر از شافاک نمیتوانست این رمان را بنویسد. او همراه با مادر دیپلماتش در کشورهای بسیاری زندگی کرده و در سایهٔ این تجربهٔ پربار با فرهنگهای مختلف آشنا شده است.
خواندن کتاب سه دختر حوا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام دوستداران رمان به ویژه علاقهمندان به آثار الیف شافاک.
درباره الیف شافاک
الیف شافاک نویسنده ترکتبار فرانسوی است. او در دانشگاه فنی خاورمیانه در آنکارا لیسانس روابط بینالملل و فوق لیسانس مطالعات زنان و دکتری علوم سیاسی گرفت و اولین کتابش را در سال ۱۹۹۴ منتشرکرد. الیف بعد از تحصیلاتش در دانشگاه میشیگان استخدام شد و در بخش مطالعات خاور نزدیک دانشگاه آریزونا هم فعالیت داشت. او از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ در روزنامه زمان مطلب مینوشت.
شافاک در سال ۱۹۹۸ برای رمان پنهان برنده جایزه رومی (بهترین جایزه ادبیات عرفانی ترکیه) شد و نشان شوالیه را که از مدال های فرهنگی فرانسه است، دریافت کرد. او تا به حال بیش از۱۰ رمان به انگلیسی، فرانسوی و ترکی نوشته است که رمان ملت عشق او در ایران بسیار محبوب است. روابط انسانی،جایگاه زنان و تبعیضهای جنسی و نژادی از موضوعات مورد علاقه الیف شافاک است.
حجم
۹٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۰۴ صفحه
حجم
۹٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۰۴ صفحه
نظرات کاربران
من که عاشقش شدم عالیه 😍😍 راستی روزمون مبارک 😊😋 کتاب خون ها طاقچه ای روزتون مبارک 🥳 امروز روز ماست🥳🥳 تبریک به تمام کتاب خون ها 🥳🥳🥳 از جمله درسای عزیزم بهت تبریک می گم دوست خوبم 😘😘🥰🥳
الیف شافاک با کتاب ملت عشق، توقع ها رو بالابرده، کتاب موضوع جذابی داره و خوانش آسان و روان ولی آخر داستان، با اتفاقات غیر منطقی مواجه می شیم که انگار نویسنده میخواسته سر و ته ماجرا رو هم بیاره
از ی جایی ب بعد نویسنده فقط میخاسته کتابو تموم کنه یجورایی. خیلی خسته کننده بود اخراش . ملت عشق کجا و این کجا
الیف شافاک !قبل از مطالعه کتابهاش حتما مختصری در مورد نویسنده بخونید .البته کتابهاش هم شخصیت وگرایشش رو نشون میدن .اسلام به اصطلاح مدرن با گرایش صوفیانه وعقاید فمنیستی ...کتابها افکار شما را هدایت میکنن پس وقتی میخونیم بهتره فقط
کتاب محشری بود خیلیا با دولت عشق مقایسه اش کردن و قضاوت درستی در موردش نشده بعضیا خسته کننده دونستن ولی کتاب قشنگی بود و در واقع کشش لازم رو هم برای ادامه داستان داشت کتاب در مورد دختری بنام پری هست
مطالعه آثار ادبی دانش ارتباطات را ارتقا میدهد سپاس از شما