دانلود و خرید کتاب محکم بایست سوند برینکمن ترجمه حمیدرضا توحیدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب محکم بایست

کتاب محکم بایست؛ هنر مقاومت در برابر جنون خودیاری نوشته سوند برینکمن است که با ترجمه حمیدرضا توحیدی منتشر شده است. این کتاب با تمام کتاب‌های موفقیت متفاوت است و راه دگری را به خواننده معرفی می‌کند.

درباره کتاب محکم بایست؛ هنر مقاومت در برابر جنون خودیاری

تعداد زیادی کتاب درزمینه‌های خودپیش‌بری، خودبه‌سازی و خودشکوفایی منتشر شده‌اند. هر سال میلیون‌ها نسخه از آن‌ها فروخته می‌شوند و فلسفه خودپیش‌بری در دنیای آموزش و تجارت شایع است. ممکن است زندگی‌مان در جریانی ثابت یا متغیر گیر افتاده باشد، اما گروهی از مربیان، درمانگران و مشاوران سبکِ زندگی در دسترس‌اند تا در این آب‌های متلاطم ما را به‌سلامت هدایت کنند. این کتاب تلاشی برای ابراز مخالفت است، جایگزینی برای فرهنگِ خودپیش‌بری. به‌طور خلاصه، این کتاب درباره این نیست که چطور رشد کنید، بلکه درباره این است که چطور باید محکم روی پاهایتان بایستید.

خواندن کتاب محکم بایست؛ هنر مقاومت در برابر جنون خودیاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند یاد بگیرند خودشان را باور کنند پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب محکم بایست؛ هنر مقاومت در برابر جنون خودیاری

در فرهنگ پرشتاب، تحرک از پایداری پیشی می‌گیرد. شما باید تیزپا، سیال، تغییرپذیر، قادر به حرکت با ریتم‌های مختلف و در جهت‌های مختلف باشید. پایداری و ریشه‌ها برعکسِ این مفهوم را نشان می‌دهند؛ یعنی شما در یک مکان گیر کرده‌اید. ممکن است مثل ساقهٔ یک گل انعطاف‌پذیر باشید، اما ریشه‌زدن و جابه‌جایی ساده نیست. بااین‌حال، حتی در یک فرهنگ پرشتاب، اصطلاح «ریشه‌کردن» هنوز هم مفاهیم مثبت دارد؛ البته کمی قدیمی است. داشتن ریشه به این معنی است که به افراد دیگر (خانواده، دوستان، اجتماع)، به ایدئال‌ها، مکان‌ها یا شاید محل کاری متصل شوید که به آن احساس وفاداریِ خاصی دارید. امروزه این تعاریفِ مثبت اغلب با تعریفِ منفی‌ترِ این اصطلاح تضعیف می‌شوند. تعداد کمی از ما ریشه‌هایمان را در مفهوم جمعیت‌شناختی قرار می‌دهیم. ما شغل‌ها، شرکا و مکان‌های زندگی‌مان را بیشتر از نسل‌های قبلی تغییر می‌دهیم. ما تمایل داریم دربارهٔ «گیرافتادن افراد» صحبت کنیم، نه اینکه بگوییم «ریشه کرده‌اند» و معنای مثبت آن را معنی نمی‌کنیم. اینکه بگوییم شما با شغلتان بزرگ می‌شوید، اظهارنظر مثبتی نیست.

میثم
۱۳۹۹/۰۵/۱۱

ایده رواقی گری مدرن در دنیای پرشتاب کسب و کار را سعی میکنه به خواننده ارائه بده. کتاب خوبی در زمینه رد عطش پیشرفت شخصی هست . سایت ترجمان یکی دو تا مقاله از این نویسنده است که توصیه میکنم بخونید. ترجمه

- بیشتر
Dav00d Darigh
۱۴۰۰/۰۴/۰۶

متن کتاب به شدت بد ترجمه شده به طوری که بعد از خواندن هر صفحه هیچی از کتاب دستگیرتون نمیشه حتما این کتاب رو بخونید ولی از انتشارات ترجمان علوم انسانی من از روی اون خواندم واقعا ترجمه روان و

- بیشتر
amin zardouzi
۱۳۹۹/۰۳/۱۵

کتاب جذابی که می‌توانست ترجمه‌ی روان تری داشته باشد

Anahid
۱۳۹۹/۱۰/۱۹

نکات و ارجاعات جالبی داشت

hadi
۱۴۰۰/۰۷/۰۱

ترجمه خیلی ضعیفه، همین کتاب رو یه نشر دیگه ترجمه کرده و تو طاقچه هم موجوده

کاربر ۴۷۰۷۵۴۵
۱۴۰۳/۰۵/۲۴

کتابی است برای داشتن دیدی روشن به مثبت نگری جاهلانه

مارکوس آئورلیوس نیز اهمیت‌ندادن به بسیاری از چیزها را به‌عنوان پادزهری برای خشم در نظر می‌گیرد. به‌طور کلی، او توصیه می‌کند همه‌چیز را به‌منظور اجتناب از خشم و ناامیدی، ناپایدار و موقتی در نظر بگیرید؛ وقتی واقعاً ناپایدارند. اگر یک فنجان شکسته شود، به‌خصوص اگر ارزشمند باشد، ممکن است تأسف‌برانگیز باشد، اما از دیدگاه ابدیت، جایی‌که همه‌چیز درنهایت محکوم به فناشدن است، این مسئله‌ای بسیار بی‌اهمیت و ناچیز است.
Reza Sheykhlar
برخلاف کتاب‌های خودیاری و اکثر خودزندگی‌نامه‌ها (۲)، رمان‌ها زندگی را با صداقتِ بیشتری ارائه می‌دهند؛ البته درکنار این امر که پیچیده، تصادفی، درهم‌ریخته و چندوجهی‌اند. رمان‌ها به شما یادآوری می‌کنند چقدر کم می‌توانید زندگی‌تان را کنترل کنید و همچنین نشان می‌دهند زندگی چقدر به‌صورتی متمایز با فرایندهای اجتماعی، فرهنگی و تاریخی در هم آمیخته است. اعتراف به این موضوع، چنان فروتنی‌ای به شما می‌بخشد که می‌تواند به شما در انجامِ وظایفتان در زندگی کمک کند؛ به‌جای اینکه دائماً مجبورتان کند بر خود و توسعهٔ فردی‌تان تمرکز کنید.
Reza Sheykhlar
سنکا تأکید می‌کند که وقتی عصبانی می‌شوید (که همیشه هم قابل‌پیشگیری نیست)، بعد باید به‌خاطر این رفتار عذرخواهی کنید. این کار باعث بهبودِ روابطِ اجتماعی می‌شود و می‌تواند نفس را نیرومند کند. اولین اتفاقی که با عذرخواهی می‌افتد، این است که خشمتان فروکش می‌کند.
Reza Sheykhlar
ویلیام ایرواین، فیلسوف رواقیِ مدرن، آن را «برنامه‌ای برای ناراحتیِ داوطلبانه» نامیده است. (۱۱) به نظر نمی‌رسد چیز چشمگیری باشد؛ مثل این است که خودت را هفته‌ها مانند یک عارف ریاضت‌کش، گرسنه نگه داری. درواقع، این کار می‌تواند به‌اندازهٔ خوردنِ دسر ساده باشد، حتی اگر بخواهید و رژیم نداشته باشید. یا مانند پوشیدن لباس‌هایی که به‌اندازهٔ کافی گرم نیستند؛ پس احساس سرما می‌کنید. یا سوارشدن به اتوبوس در روزی که سوارشدن به ماشین راحت‌تر باشد. یا دوچرخه‌سواری در باران، به‌جای اینکه سوار اتوبوس شوید. ممکن است سؤال کنید «آیا در این دیوانگی روشی وجود دارد؟». طبق گفته‌های رواقیون، مزایای زیاد و به‌هم‌پیوسته‌ای در انجام کارها وجود دارند؛ به‌روشی که در درونتان احساس نمی‌کنید درست باشند. اول، این کارها به ما کمک می‌کنند قدرت مقابله با هرگونه آزمایش در آینده را داشته باشیم.
Reza Sheykhlar
دوم، اگر ناراحتی را در مقیاس جزئی در نظر بگیریم، ترس از بدبختی در آینده کاهش می‌یابد. به‌گفتهٔ ایرواین، تحمل شکل‌های جزئیِ ناراحتی به ما می‌آموزد که تجارب ناخوشایند لزوماً چیزهایی نیستند که باید ازشان بترسیم. آیندهٔ ناشناخته زمانی کمتر ترسناک می‌شود که یاد می‌گیرید با این مفهوم کنار بیایید که وقتی در جست‌وجوی پاسخ هستید، همیشه احساس خوبی نخواهید داشت.
Reza Sheykhlar
سنکا تأکید می‌کند که وقتی عصبانی می‌شوید (که همیشه هم قابل‌پیشگیری نیست)، بعد باید به‌خاطر این رفتار عذرخواهی کنید. این کار باعث بهبودِ روابطِ اجتماعی می‌شود و می‌تواند نفس را نیرومند کند. اولین اتفاقی که با عذرخواهی می‌افتد، این است که خشمتان فروکش می‌کند.
Reza Sheykhlar
من ادعا می‌کنم برای زنده‌ماندن در یک فرهنگ پرشتاب (برای استوارماندن)، باید به فلسفهٔ رواقیِ کلاسیک برای الهام، به‌خصوص تأکیدِ آن بر خویشتن‌داری، آرامش ذهن، کرامت، حس وظیفه و تأمل در ماهیتِ محدودِ زندگی نگاه کنیم. این فضیلت‌ها نسبت‌به تمرکز سطحی بر توسعه و تحول دائمی، احساس عمیق‌ترِ تحقق را ایجاد می‌کنند.
میثم
سوم، زمانی قدرِ داشته‌هایمان را خواهیم دانست که مدتی بدون آن‌ها سر کنیم. با دوچرخه‌سواری در باران، قدر بلیت اتوبوستان را خواهید دانست. بعداز سفری طولانی با اتوبوس، قدر ماشینتان را خواهید دانست. این یک واقعیت است (و موضوعی که بسیاری از فیلسوفان باستان می‌دانستند) که هنگام گرسنگی، شکرگزاری ما برای یک وعدهٔ غذایی به میزان قابل‌توجهی افزایش می‌یابد. اگر یاد بگیریم همیشه غذا نخوریم، حتی اگر غذایی خوش‌مزه جلوی ما باشد، بلکه تا وقتی گرسنه شویم صبر کنیم، غذا مزهٔ بهتری برایمان خواهد داشت. این کار را انجام دهید؛ یک تمرین ساده است.
Reza Sheykhlar
رواقیون هیچ مشکلی با تجارب مثبت ندارند، اما بسیاری از آن‌ها را امکان‌پذیر نمی‌دانند. درواقع، چنین تلاشی با کلاهِ بله و آخرین روش‌های روز، مانع رسیدن شما به آرامش ذهن می‌شود؛ فضیلتی که رواقیون بیش‌از همه به آن دل‌بستگی دارند. ناتوانی در نه‌گفتن (مثلاً چون می‌ترسید چیزی را از دست بدهید) شما را ویران می‌کند.
Reza Sheykhlar
اگر خواننده‌ای مدرن بخواهد از سنکا بپرسد چگونه از عمر کوتاهش بیشترین بهره را ببرد، پاسخ این نخواهد بود که تا می‌تواند تجربه کند، بلکه پاسخ این است که زندگیِ بی‌سروصدا و آرام به‌همراه آرامش ذهن و کنترل‌کردن احساساتِ منفی داشته باشد. نوشته‌های سنکا انعکاسی در رویکرد یادآوریِ انسانیت داشتند که به‌طور هم‌زمان، عیسای ناصره موعظه‌شان می‌کرد. بنابراین تعجبی ندارد که این افکار اغلب با اصول مسیحیت مقایسه شوند
Reza Sheykhlar

حجم

۱۵۳٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۱۵۳٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
تومان