کتاب صفر و یک مغز ما
چگونه به مغز خود آموزش دهیم؟
انتشارات:
انتشارات سایه سخن٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب صفر و یک مغز ما
جودیت تراماین، نویسنده کتاب «صفرویک مغز ما» راه سادهای برای «آموزش دادن به مغز» ارائه معرفی میکند. این روش نه تفکر مثبت است و نه تفکرِ بازگشت به سنت. تراماین درباره کتابش میگوید:
«تمام ایدههای این کتاب از آنچه خواندهام سرچشمه گرفتهاند؛ آنچه «میدانم» و آنچه به آن «هدایت شدهام» تا منطقی برای زندگی موفق و بهتر شما به وجود آورم.»
تراماین سیوهفت سال از عمرش را صرف تحقیق درباره موضوع آموزش دادن به مغز کرده است و عقیده دارد اگر به دیگران کمک کنیم تا بفهمند «آموزش دادن به مغز» برای داشتن زندگی بهتر چقدر راحت است و از آن به نفع بشر استفاده کنند، دنیا جای بهتری خواهد شد.
تراماین در این کتاب ابتدادرباره افکار، ساختار مغز، تمرکز و ایمان صحبت میکند و بعد از آن درباره افکار آموزش دیده، تمرکز آموزش دیده و ایمان آموزش دیده سخن میگوید. سه فصل آخر نیز بر خود آموزش مغز از طریق سه روش جریان و انرژی غنی، زندگی غنی و سپاسگزاری غنی تمرکز دارد
فصل به فصل این کتاب را بخوانید و حتی از یک صفحه آن هم نخوانده عبور نکنید چراکه همه مطالب آن به یک اندازه مهم هستند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب صفر و یک مغز ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | صفر و یک مغز ما |
کتاب کوچک شانسریچارد وایزمن
شیوههای تقویت حافظهمحسن عزیزی
با این کتاب شاد زندگی کردن را تجربه کنید!موسی زمانزاده دربان
ورود به خلاقیتعلی شمیسا

مزخرف به معنای واقعی بی سر و ته و کاملاً بی ربط با نام توصیه میکنم اگر دارید هرگز نخونید
کتاب کمحجمیه اما نمیشه سریع خوندش چون باید روی مطالبش فکر کرد. خوندن این کتاب کمک میکنه با ساختار مغز در مواجهه با احساسات آشنا بشیم. اگر با روانشناسی اکت آشنایی داشته باشید این کتاب مکمل خوبیه. در صفحه 14...بیشتر