کتاب کتاب گورستان
معرفی کتاب کتاب گورستان
«کتاب گورستان» نوشته نیل گیمن( -۱۹۶۰)، نویسنده داستانهای فانتزی است.
«کتاب گورستان» داستان کودکی است به نام «نوبادی اُووِنز» که پس از به قتل رسیدن خانوادهاش، به دست مردگان و ارواح بزرگ میشود. این کتاب برنده جایزه هوگو در سال ۲۰۰۹ به عنوان بهترین داستان بلند و برنده جایزه لوکاس در همین سال به عنوان بهترین رمان نوجوان شده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«...در حاشیهی گورستان جادوگری دفن شده بود، این را همه میدانستند. باد تا جایی که یادش میآمد خانم اوونز همیشه به او گفته بود از آن نقطهی جهان دوری کند.
باد میپرسید: «چرا؟»
خانم اوونز میگفت: «برای یک جسم زنده مناسب نیست. رطوبت آنجا زیاد است. عملاً یک باتلاق است. ممکن است در آنجا بمیری.»
خود آقای اوونز بیشتر از حرف زدن طفره میرفت و کمتر وارد تخیلات میشد. فقط میگفت: «جای خوبی نیست.»
گورستان به معنای واقعی در پای ضلع غربی تپه به انتها میرسید، زیر درخت کهنسال سیب، با حصاری از نردههای آهنی قهوهای از زنگزدگی که نوک نیزه مانند و تیزی داشت، اما در سوی دیگر زمین بایری پر از گزنه و علف هرزه، تمشک جنگلی و ضایعات پاییزی قرار داشت و باد که در کل بچهی مطیعی بود از بین میلهها رد نمیشد، اما به آنجا میرفت و به آن سو نگاه میکرد. میدانست تمام ماجرا را برایش تعریف نکردهاند، و همین ناراحتش میکرد...»
کتاب نسبت به این که یک کتاب کودک سطح خیلی بالایی داره ولی در بعضی جاهاش فانتزی بیش از حد کتاب تو ذوق آدم میزنه و راز داستان هم خیلی نا امید کنندس نیل گیمن بخش های هیجان انگیز
من نسخه چاپیشو سالها پیش خوندم ؛ اما کتاب خیلی خوبیه ؛ نه تنها برای نوجوانان بلکه حتی بزرگسالان هم می تونه تحت تاثیر خودش قرار بده کتابیه که روی تخیلتون اثر می زاره و در پایانش احساستون درگیر می
واقعا عالیه ,هم بامزه س هم غم انگیزه ,تا فصل چهارش خوندم ,آخرش منقلب شدم ,خیلی قشنگه ,مرسی از نویسنده و مترجم محترم
عالی بود کاش هویت سیلیاس رو بیشتر باز میکرد و میگفت موجودات منزوی چی هستند؟ راجع به تازی های خداوند بیشتر توضیح میداد غول ها کوتوله نبودند و اشغال خور هم نبودند جک ها کی بودند و چرا نوبادی باید اونارو منقرض میکرد و
خیلی شیرین و دوست داشتنی بود. مخصوصا وقتی شبا خونده بشه!
من چاپیشو خیلی وقت پیش خریدم و خوندم پیشنهادم اینه حتما بخونید
پیشنهاد میکنم بخونینش کتابش عالیه قیمتش هم خوبه من از بیرون چاپ شدش رو گرفتم شد 16 هزار ولی اینجا با 6 هزار تومن قبل خوندنه .
من نسخه چاپی این کتاب رو دارم عالیه پیشنهاد میکنم این کتابو بخونید
کودکی نوپا، پس از حادثه ی قتل عام وحشتناک اعضای خانواده اش، به گورستانی می رود که در آن، ارواح و سایر موجودات ماوراءالطبیعه قبول می کنند که او را مانند یکی از خودشان بزرگ کنند. «نوبادی (هیچ کس) اوونز»
خیلی باحاله .یک سری جاها ادم رو تکون میده . فقط دقیقا نفهمیدم جک ها کیا بودن