کتاب تماس سرد
معرفی کتاب تماس سرد
کتاب تماس سرد نوشته چاک پالانیک با ترجمه محمد مؤمنی منتشر شده است. این کتاب دوازده داستان دارد حسی که داستانها منتقل میکنند متفاوت است و کتاب تجربه جدیدی میسازد.
درباره کتاب تماس سرد
دوازده داستان کوتاه که هم شما را آزار خواهند داد و هم خشنودتان خواهند کرد. این داستانها بیهودگی مرگ و زندگی را به تصویر میکشند. در داستان «اجساد متحرک» آخرین داستان کتاب، مخدری که رواج یافته سرنوشت شومی را برای بهترین و باهوشترین دانشآموزان دبیرستان رقم میزند، مخدری به نام: شوک الکتریکی از دستگاه الکتروشوک قلبی. در داستان «تقتق» پسری امیدوار است بتواند برای آخرین بار جوکی سخیف را برای پدر درحال مرگش تعریف کند. در داستان «تونل عشق» ماجرای ماساژ درمانگری روایت میشود که شغلی عجیب دارد؛ او برای مشتریان بیمار و قبل از مرگش آسودگی فراهم میکند. داستانهای این مجموعه خندهدار، عجیب، نیشدار و خشن هستند؛ ویژگیهایی که خوانندگان چاک پالانیک میپسندند و از او انتظار دارند.
کتاب تماس سرد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم
بخشهایی از کتاب تماس سرد
مهٔ ما داستانِ واقعی فردی را شنیدهایم که تومور مغزیای به اندازهٔ یک گریپفروت دارد ـهمهٔ دکترها و کشیشها و کارشناسان میگویند او رفتنی استـ او خودش را سرگرم تماشای فیلمهای سه کلهپوک میکند. در مرحلهٔ چهارم سرطان خود سعی میکند مدام به فیلمهای ابوت و کاستلو، لورل و هاردی و برادرانمارکس بخندد و نهایتاً با موسیقی آخرین یتیمان و خون اکسیژندار درمان میشود.
خب، تصورم این است که من چه چیزی برای از دست دادن دارم؟ همهٔ آن چیزی که من نیاز دارم این است که برخی از شیرینکاریهای پیرمرد را برایش زنده کنم و او را آنقدر بخندانم که دوباره جان بگیرد. فکر میکردم این کار ضرری ندارد.
متاسفم که وقتم راصرف مطالعه این کتاب کردم همین.