کتاب شارلوت عنکبوته
معرفی کتاب شارلوت عنکبوته
کتاب شارلوت عنکبوته اثر ایی. بی. وایت از مشهورترین و بهترین آثار ادبی جهان در حوزه کودکان و نوجوانان است که با ترجمه ایمان مختار منتشر شده است و به عنوان پرفروشترین کتاب ادبی کودکان همه اعصار شناخته شده است.
درباره کتاب شارلوت عنکبوته
نویسندهی آمریکایی، ایی بی وایت، داستانِ شارلوت عنکبوته را در سالِ ۱۹۵۲نوشت و از همان ابتدا توانست تحسین منتقدان و خوانندگان را برانگیزد. شارلوت عنکبوته تا کنون به ۲۳زبان ترجمه شده و بیش از ۴۵میلیون نسخه از آن فروخته شده است. در سال ۲۰۰۱ مجلهی «پابلیشرز ویکلی» آن را به عنوانِ پرفروشترین داستانِ کلاسیکِ کودکانه همهی اعصار معرفی کرد. چندین فیلمِ سینمایی، کارتون و بازیِ کامپیوتری نیز بر اساسِ این داستان ساخته شدهاند. گرچه شارلوت عنکبوته در گروه کتابهای کلاسیکِ کودکان دستهبندی میشود، اما بزرگسالان نیز همواره از خواندنِ آن لذت بردهاند. شارلوت عنکبوته همچنینکاندیدای نشان نیوبری و برنده جایزه میراث ادبی کودکان نیز بوده است.
خواندن کتاب شالوت عنکبوته را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب یک داستان بلند برای کودکان است که بزرگسالان هم از آن لذت میبرند پس خواندن این کتاب را به همهی علاقهمندان به ادبیات پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب شارلوت عنکبوته
شارلوت که داشت با محبت ویلبور را نگاه میکرد، گفت: «جدی؟ خب، تو یه خوکِ کوچولوی خوبی و درخشان هم خواهی بود؛ دیگه الان کاملاً مطمئنم و محدودیتها رو هم به خوبی میشناسم.»
ویلبور که از ورجه وورجه کردن خسته شده بود، روی پشتهای کاه تمیز دراز کشید. چشمهایش را بست. کاه کمی زبر بود و راحتیِ پِهِنِ گاو را نداشت که همیشه نرم بود و جان میداد برای دراز کشیدن. پس ویلبور پشتهٔ کاه را کنار زد و روی پهنها لم داد. ویلبور آهی کشید. روزِ شلوغی را پشت سر گذاشته بود (اولین روزی که یک خوکِ محشر بود). یک دوجین آدم بعدازظهر از حیاطش دیدن کرده بودند و او هم مجبور شده بود جوری صاف بایستد و قیافه بگیرد، که هرچه بیشتر محشر به نظر بیاید. حالا خسته بود. فِرن هم از راه رسیده بود و روی چهارپایهاش گوشهٔ طویله نشسته بود.
یکی از لطیف ترین و بهترین کتابهایی که تا حالا خوندم. هم برای نوجوانان و هم بزرگسالان. یه مزرعه حیوانات جورج ارولی اما لطیف ترش
این کتاب یکی از پرفروشترین کتابهای ژانر کودک در دنیا هست شاید بین ۵ تای اول باشه و جالبه بدونید سالهای سال در این تجدید چاپ نمیشد من چندین سال قبل علاقه مند به ترجمه و چاپ کتاب شدم که
کتاب درمورد یه خوک ضعیف هست که شانس در خونه شو میزنه و توسط یه دختر کوچولو نجات پیدا می کنه و بعد با یه عنکبوت دوست می شه و قراره نقشه ای بکشن که خوک به ژامبون تبدیل نشه!
این کتاب از کف نوجوانی ماها رفته... اینو باید ۲۰ سال پیش میخوندم. با این حال هنوزم لطف خودشو داره خوندنش. کاش نوجوونا اینو بخونن. خیلی چیزایی که تو زندگی باید بدونن رک و پوست کنده توی این داستان اومده. ترجمه خوبی
یه چیز مسلمه, این کتاب حال آدم رو خوب میکنه
اسم واقعی کتاب که من اینجا دنبالش میگشتم «تار عنکبوت شارلوت»بود
بسیار عالی بود در بعضی متن های این کتاب واقعا احساس می کردم که وارد دنیای دیگه ای شدم
من خیلی کتابهای نوجوانان رو دوست دارم. در عین سادگی پیامهای عمیق و قشنگی دارن. خلاصه که پیشنهاد میکنم این کتابو.
کتاب با متنی بسیار روان و داستان پردازی عالی شما را تا به انتها با خود می برد.
خیلی جالبه، من برای بچه های شش ساله و هفت ساله ام می خونم ولی خودم هم عاشقش شده ام. 😉