دانلود و خرید کتاب یکشنبه‌ی بعد از روز مادر ادوارد پی. جونز ترجمه شیرین معتمدی
تصویر جلد کتاب یکشنبه‌ی بعد از روز مادر

کتاب یکشنبه‌ی بعد از روز مادر

معرفی کتاب یکشنبه‌ی بعد از روز مادر

ادوارد پی. جونز( -۱۹۵۰ )، نویسنده امریکایی از برندگان جایزه ادبی پولیتزر است. «یکشنبۀ بعد از روز مادر» (که در اصل «گمشده در شهر» نام دارد) شامل روایتی از زندگی سیاهپوستان نیویورک است. این داستان بلند روایت واقع گرایانه و شخصی جونز از زندگی سیاهپوستان طبقه کارگر شهر نیویورک است که در ۱۹۹۲ منتشر و یک‌سال پس از انتشار برای نویسنده خود جایزه ادبی «پن» را به ارمغان آورد. جونز با خواندن کتاب «دوبلینی‌ها» اثر جیمز جویس بر آن شد تا در این مجموعه رویکردی مشابه به شهر نیویورک داشته باشد. اومی‌گوید: «مردم دیدگاه محدودی به نیویورک دارند. و من سعی کرده‌ام تصویر واضح تری از شهر ارائه کنم». نوشتن این مجموعه‌ داستان سه سال طول کشید، گرچه از سال‌ها پیش به این داستان‌ها فکر کرده بود. می‌خواست شخصیت‌ها و موقعیت‌های هر داستانی متفاوت و متمایز باشد. در گفت وگویی با لارنس پی.جکسن در مجله «افریکن - امریکن ریویو» خاطر نشان می‌کند: «نمی‌خواستم کسی فکر کند داستان‌ها همه از یک کیسه بیرون آمده‌اند. به گمانم این یکی از دلایلی بود که نوشتن‌شان اینقدر طول کشید». جز داستان «روز نخست» که به وضوح نشانه‌ای از اتوبیوگرافی نویسنده را در بردارد، سایر داستان‌ها بازآفرینی جامعه‌ای است که جونز در سال‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ در آن بزرگ شد. جونز در ادامه گفت‌وگویش با لارنس پی.جکسن می‌گوید:«زبان آهنگین سیاهپوستان را به خاطر داشتم. به مرور، طی سال‌ها این چیزها را جذب کردم. من با شیوه شگفت‌انگیزی از حرف زدن بزرگ شدم». شهر در این داستان‌ها خود یک شخصیت مستقل است. برخی شخصیت‌ها در این شهر گم شده‌اند و برخی دیگر «کمی راهشان را پیدا کرده‌اند». به گفته یکی از منتقدان «پابلیشر ویکلی»، جونز با این «چهره‌های خردمندانه» و «تصاویر بی‌هیاهو از معضلات اجتماعی هولناک» نامزد جایزه کتاب ملی شد. و جمله آخر این که، جونز به گفته خودش «درباره چیزهایی می‌نویسد که به ما کمک می‌کند زنده بمانیم: عشق، بخشش، هوش و توانایی». ادوارد پی. جونز تاکنون برنده جوایز ادبی متعددی از جمله جایزه کتاب ملی امریکا برای «گمشده در شهر»، که در واقع نام اصلی «یکشنبه بعد از روز مادر» است، و برنده جایزه ادبی و بین‌المللی «ایمپک دوبلین»، که پس از جایزه ادبی نوبل بزرگ‌ترین و برجسته‌ترین جایزه ادبی جهان محسوب می‌شود، شده است.

شلاله
۱۳۹۵/۰۳/۲۴

چند روز بود این کتاب رو می خوندم. داستان های کوتاه راجع به سیاهان آمریکا و زندگی شهری آنها. خیلی خوب و منسجم نوشته شده بود. ترجمه خوب و روانی هم داشت. ممنون .

asal_msm
۱۳۹۹/۰۵/۳۱

داستان های کوتاه جالبی هرکدوم با یه دیدگاه و حس متفاوت توی این کتاب جمع شده و هر داستان برای چند ساعت آدم رو به دنیای خودش میبره و حالو هواتو دگرگون میکنه.

محمد
۱۳۹۴/۱۰/۰۴

کتاب خوبی بود ترجمه اش هم خوب بود.ممنون از طاقچه

نازبانو
۱۳۹۷/۰۲/۰۱

متاسفانه برای من جذاب نبود ، کسل کننده بود ، اما ترجمه ش خوب بود

زهرا
۱۳۹۶/۰۲/۲۶

نسخه چاپیش رو چند روز پیش تموم کردم . خوب بود. دوست داشتم

somaye
۱۳۹۴/۱۱/۱۰

شاهکار جونز «دنیای آشنا» رو وقتی می خونی می فهمی این نویسنده خداست... باید دنیای آشنا رو خوند.... رمانی فوق العاده و عالی

fatima
۱۳۹۴/۱۰/۱۶

از جونز فقط دنیای آشنا را خواندم... از همین مترجم... رمانی عالی، ترجمه یی خوب، که مشتاق شدم همه کتاباش را بخوانم... جونز واقعا عالی است....

Mehdi Namazi
۱۳۹۴/۱۰/۰۳

دوست عزیز a.azizi درسته که ۲ کتاب از یک نویسنده و یک مترجم هستند ولی‌ ناشر دو کتاب یکی‌ نیستن که ویرایششون مثل هم باشه.

a.azizi
۱۳۹۴/۱۰/۰۳

با سلام این دومین اثر از آثار اداوارد پی. جونز است که با ترجمه خانم معتمدی توسط "طاقچه" ارائه شده است. اولین اثر با نام "دنیای آشنا" چندی پیش ارائه شد که متاسفانه ترجمه و ویراستاری آن بسیار ضعیف می باشد.

- بیشتر
با لحن دوستانه‌ی راحتی با مری حرف می‌زد. مری این حالت را در آدم‌های دم مرگ دیده بود، مهربانی و ملایمتی بهشان دست می‌داد که اطرافیان‌شان را معذب می‌کرد.
کیمیا

حجم

۱۷۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۸۸ صفحه

حجم

۱۷۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۸۸ صفحه

قیمت:
۲۹,۹۰۰
۲۰,۹۳۰
۳۰%
تومان