دانلود و خرید کتاب غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم

کتاب غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم

معرفی کتاب غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم


کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول» حاوی غزلیات مولانا جلال‌الدین رومی است که محمدرضا شفیعی کدکنی به گزینش و تفسیر اشعار آن پرداخته و محمد زهرایی در آماده‌سازی کتاب کمک شایانی کرده است. 

خلاصه‌ی کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم»

کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم» صورت گسترش‌یافته و کمال‌پذیرفته‌ غزلیات شمس تبریزی است. اما حجم غزل‌های مولانا در آن سه برابر شده سات و درخشان‌ترین رباعی‌های دیوان شمس را نیز به همراه خود دارد. دامنه‌ی مقدمه و تعلیقات بسیار گسترده شده است. در این کتاب، خوانندگان با چشم‌اندازهای گوناگون هنر مولانا و جهان روحانی او آشنا خواهند شد و بسیاری از مطالب آن به تفصیل بیان شده است. 

کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم»‌ برای چه کسانی مناسب است؟

علاقه‌مندان به اشعار عرفانی و مولانا می‌توانند «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول» را مطالعه و دریافت کنند.

درباره مولانا

مولانا جلال‌الدین در تاریخ پانزدهم مهر ۵۸۶ هجری شمسی در بلخ متولد شد. مولوی بیشتر زمان عمر خود را در قونیه گذراند و در همان شهر از دنیا رفت؛ اما در طول زندگی همواره از وطن اصلی خود در خراسان یاد می‌کرد. مولوی شاعری فارسی‌‌زبان است؛ محل زندگی مولوی در طول عمرش، امروزه شامل بخش‌هایی از کشورهای ایران، افغانستان، تاجیکستان و ترکیه می‌شود که بسیاری از آن‌ها در گذشته بخشی از خاک ایران بودند. به همین دلیل آثار مولوی در این کشورها نیز ترجمه شده‌اند و طرفداران زیادی دارند.

مولوی در طی سال‌های زندگیش سفرهای زیادی رفته و بعد از غیبت شمس تبریزی، با بزرگان دیگری نیز مانند «برهان صلاح الدین» و «حسام الدین چلبی» معاشرت می‌کرد. هم‌نشینی مولوی با صلاح الدین دلیل خلق مثنوی معنوی شد که از بزرگ‌ترین گنجینه‌های ادبیات عرفانی ایران و جهان به‌شمار می‌رود.

مولوی در تاریخ ، مصادف با چهارم دی ماه سال ۶۵۲ هجری شمسی، به‌دلیل تب سوزان و بیماری در ۶۶ سالگی از دنیا رفت. بعد از مرگ او، مردم قونیه از مسلمانان تا مسیحی و یهودی تا چهل روز در غم از دست دادن مولانا، عزاداری کردند.

دیدار مولوی با شمس در سال ۶۴۲ هجری در سن ۳۸ سالگی مولانا، تاثیری عمیق در زندگی او داشت. تا قبل از آن مولانا تلاش‌های زیادی در جهت آموزش خود و شاگردانش در زمینه علوم عرفان می‌کرد؛ اما شمس دریچه‌ای را برای مولوی گشود. از اولین دیدار شمس تبریزی و مولوی داستان‌های زیادی وجود دارد؛ اما چیزی که در همه آن‌ها مشترک است،‌ تاثیر کلام شمس تبریزی بر روح و جان مولوی است. شمس تبریزی، مولوی را به تحقیق و جستجو در خودش مجبورکرد و مولوی فهمید که هرچه هست، در خود او است.

در کشور ترکیه، مولوی جایگاهی بالاتر از یک شاعر دارد و پیروان زیادی دارد که به ستایش او مشغول هستند. سلطان ولد فرزند بزرگ مولوی و اولو عارف چلبی نوه مولوی هر یک طریقتی متفاوت از اندیشه‌های مولوی پایه‌گذاری کردند و آن‌ را طریقت مولویه نامیدند.

آرامگاه مولوی در شهر قونیه و در میان استان‌های آنکارا و آنتالیا واقع شده است. قونیه بزرگ‌ترین استان ترکیه به شمار می‌رود. سالانه مردم زیادی برای دیدن آرامگاه مولانا به ترکیه سفر می‌کنند.

امروزه در محل آرامگاه مولوی، موزه‌ای نیز تاسیس شده است که در آن از آثار ارزشمندی مانند دست‌نوشته‌ها و قرآن خطی، دیوان حافظ، آلات موسیقی دوران رومی و آثار هنری دوره سلجوقیان نگهداری می‌شود. بخشی از این موزه را نیز به نگهداری از لباس، کلاه، تسبیح، جانماز و دیگر وسایل باقی مانده از دوران مولانا جلال الدین، اختصاص داده‌اند.

نفوذ مولوی فراتر از مرزهای ملی و تقسیمات قومی است. ایرانیان، افغان‌ها، تاجیک‌ها، ترک‌ها، یونانیان، دیگر مسلمانان آسیای مرکزی و مسلمانان آسیای جنوب شرقی در طی هفت قرن گذشته به شدت از میراث معنوی رومی تأثیر گرفته‌اند. ترجمه سروده‌های مولوی با نام رومی در غرب شناخته می‌شوند. مولانا به عنوان محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین شاعر در ایالات متحده آمریکا شناخته می‌شود.

فهرست کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول»

غزلیات شمس تبریز - دنباله

ده غزل از ترجیع‌بندها و ترکیب‌بندها 

ده غزل از غزل‌های منسوب به مولانا

رباعیات 

راهنمای تعلیقات

مشخصات مراجع

asgharasiagar
۱۴۰۰/۱۲/۱۶

ما نداران چ کنیم عاشق شعریم بلکه که خود شاعری از خویش بسازیم

مهدی
۱۴۰۰/۰۸/۲۴

کتاب بسیار معمولیست. و با این قیمت اصلا نمی ارزد. شرح بسیاری از ابیات دشوار رو اصلا نگفته ایت و برعکس کلمات و جملات بسیار ساده رو معنای تحت لفظی کرده است.

negnaz
۱۳۹۹/۰۷/۱۸

کاش این دو‌جلد رو نسخه ای پاب میذاشتین واقعا حیفه

فرنوش پارسه
۱۴۰۰/۱۰/۲۹

در خیلی از سایتها و اپلیکیشن ها دنبال این کتاب بودم و در اپلیکیشن بسیار خوب طاقچه پیداش کردم. از شما سپاسگزارم.

غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
چشیدن طعم وقت
محمدرضا شفیعی کدکنی
این کیمیای هستی؛ جلد سوم
محمدرضا شفیعی کدکنی
دفتر روشنایی
محمد بن علی سهلگی
نوشته بر دریا
محمدرضا شفیعی کدکنی
قلندریه در تاریخ
محمدرضا شفیعی کدکنی
منطق الطیر
فریدالدین محمد عطار نیشابوری
درویش ستیهنده
محمدرضا شفیعی کدکنی
این کیمیای هستی؛ جلد اول
محمدرضا شفیعی کدکنی
این کیمیای هستی؛ جلد دوم
محمدرضا شفیعی کدکنی
گنجینه‌ی آشنا
حسین الهی قمشه‌ای
۳۶۵ روز با سعدی
حسین الهی قمشه‌ای
سیصد و شصت و پنج روز با ادبیات انگلیسی
حسین الهی قمشه‌ای
سیصد و شصت و پنج روز در صحبت مولانا
حسین الهی قمشه‌ای
اسطرلاب حق
جلال الدین محمد مولوی
سیصد و شصت و پنج روز در صحبت حافظ
حسین الهی قمشه‌ای
حدیقة‌الحقیقه(جلد دوم)
سنایی غزنوی
حدیقة‌الحقیقه (جلد اول)
سنایی غزنوی
با چراغ و آینه در جستجوی ریشه های تحول شعر معاصر
محمدرضا شفیعی کدکنی
مصیبت نامه
فریدالدین محمد عطار نیشابوری

حجم

۵٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۸۴۸ صفحه

حجم

۵٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۸۴۸ صفحه

قیمت:
۱۸۰,۰۰۰
تومان