کتاب غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم
معرفی کتاب غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم
کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول» حاوی غزلیات مولانا جلالالدین رومی است که محمدرضا شفیعی کدکنی به گزینش و تفسیر اشعار آن پرداخته و محمد زهرایی در آمادهسازی کتاب کمک شایانی کرده است.
خلاصهی کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم»
کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم» صورت گسترشیافته و کمالپذیرفته غزلیات شمس تبریزی است. اما حجم غزلهای مولانا در آن سه برابر شده سات و درخشانترین رباعیهای دیوان شمس را نیز به همراه خود دارد. دامنهی مقدمه و تعلیقات بسیار گسترده شده است. در این کتاب، خوانندگان با چشماندازهای گوناگون هنر مولانا و جهان روحانی او آشنا خواهند شد و بسیاری از مطالب آن به تفصیل بیان شده است.
کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم» برای چه کسانی مناسب است؟
علاقهمندان به اشعار عرفانی و مولانا میتوانند «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول» را مطالعه و دریافت کنند.
دربارهی نویسنده «جلالالدین محمد بن محمد مولوی»
مولوی عارف بزرگ قرن هفتم در جمادیالثانی ۶۷۲ هجری قمری در بلخ خوارزمشاهیان متولد شد. مولوی حدود شصت تا هفتاد هزار بیت فارسی و هزار بیت عربی دارد که در خطبهها و نامهها و تقریرات و مثنوی و... ثبت شده است. اشعار او به بسیاری از زبانهای جهان ترجمه شده و یکی از «محبوبترین» و «پرفروشترین» شاعران دنیاست.
ابیاتی از کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد دوم»
«ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم
گه چون کبوتر، پرزنان، آهنگ بامت میکنم
گر غایبی، هر دم چرا آسیب بر دل میزنی؟
ور حاضری پس من چرا در سینه دامت میکنم؟
دوری به تن، لیک از دلم اندر دل تو روزنیست
زان روزن دزدیده من، چون مه، پیامت میکنم...»
فهرست کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول»
غزلیات شمس تبریز - دنباله
ده غزل از ترجیعبندها و ترکیببندها
ده غزل از غزلهای منسوب به مولانا
رباعیات
راهنمای تعلیقات
مشخصات مراجع
ما نداران چ کنیم عاشق شعریم بلکه که خود شاعری از خویش بسازیم
کتاب بسیار معمولیست. و با این قیمت اصلا نمی ارزد. شرح بسیاری از ابیات دشوار رو اصلا نگفته ایت و برعکس کلمات و جملات بسیار ساده رو معنای تحت لفظی کرده است.
کاش این دوجلد رو نسخه ای پاب میذاشتین واقعا حیفه
در خیلی از سایتها و اپلیکیشن ها دنبال این کتاب بودم و در اپلیکیشن بسیار خوب طاقچه پیداش کردم. از شما سپاسگزارم.